Вічная пам'ять, поліціє...

Вітаю всіх з прогнозованим кінцем реформи правоохоронних органів в Україні від Авакова, виразно продемонстрованим в ході сьогоднішньої прес-конференції "патрульної поліції" в Ужгороді.

Вічная пам'ять, поліціє...

Місце проведення заходу показово перенесли з Жупанатської на Ракоці – в УМВС. У президії – ВСІ КОЛИШНІ МЕНТИ, від Князєва і Марценишина і закінчуючи прислужником режиму Януковича Грубарем, який арештовував активістів на Народній і якого ДЕМОНСТРАТИВНО витягли сюди в піку громадськості і журналістам. Нових поліцейських набирати більше не будуть – в районах дороги патрулюватимуть старі скорумповані та бидлоподібні мусори, на яких натягнуть жовті жилетки з надписом "поліція" і яких тепер треба називати поліцейськими. Все це паскудство прикрили активістами Євромайдану, які погодилися увійти у Громадську раду при цій псевдореформованій мусарні. Ініціативність і патріотизм нечисленних щирих поліцейських гасяться у нереформовані суди і прокуратури та непокаране "ідіть на***!" від Рати. Бабло з контрабанди на приватизованих кордонах, з уже не киваних гральних закладів (а як починали!), з наркоторгівлі і кришованої проституції справно тече в кишені високопставлених "поліцейських", а доля – у міністерство... Тим часом Блюкові "йовбаки" плюс до журналістських "ксів" обзавелися депутатськими мандатами, і тепер б'ють в лице патріотів і добровольців, стріляють зп'яні собак лісників і, навіть, на кордоні в СБУшників...

Вічная тобі пам'ять, задушена ментовськими руками у колисці поліціє Закарпаття.

R.I.P.

30 грудня 2015р.

Теги: поліція, міліція

Коментарі

Наталка Майстренко 2016-01-21 / 19:07:02
Яке дитя може "виносити" Ваваков? Чого очікувати від головного йовбака, що посів міністерське крісло?

В. Піпаш 2015-12-31 / 23:41:29
"Вічна пам"ять!? - Господи: "Не помилуй!"

О.Д. 2015-12-31 / 19:41:00
Того, хто боїться, страх обов'язково наздожене... ))

Все нормально))

А жити ми ЇМ спокійно і справді не дамо )

У НАШІЙ країні - Україні, і на нашому благословенному Закарпатті все буду добре! )

тячівець 2015-12-31 / 19:06:18
Олег подивися фільм левіафан фільм російський з серебряковим в головній ролі і я тобі чесно скажу страшно я думаю що ти розумієш що ніякий суд прокурор тебе не захистить тобі можуть підкинути наркоту підставити мені здається що роль таких постів тримати тих паскуд в тонусі аби вони знали що ми активні громадяні всюди ми не дамо ім спокійно жити з новим роком мій добрий народ

... 2015-12-31 / 15:42:43
Докір "правого сегменту" виглядає приблизно так: чому ви не ведете репортаж з петльою на шиї? Чому не сподіваєетеся, чому поспішаєе, питання не задаєте? Та тому, що петля на шиї, тому що це не наше поле і не наша гра. А ось коли знову почнеться, то тоді і зупинити захочеш, та не вдасться. Пам'ятаєш, як було на Майдані?

Правый сегмент. 2015-12-31 / 14:59:26
Не ожидал еще одного. Кто из присутствующих на конференции воспользовался шансом? А никто! Судя по репортажу, никто (!) из присутствующих ничего не сказал (!) ни по сути, никаких ни вопросов острых (!) не задал, и даже предложений не последовало в отношении устранения Грубаря.

Степан Крук 2015-12-31 / 14:36:29
Де те світло в кінці тунелю? Протестні акці себе вичерпали - після революцій посилюється хаос, а мразі і невігласи знову повертаються. Дострокові вибори - це біг на місці! Радикальні міри, як боротьба "Правого сектору", можуть привести до громодянської війни. Люстраційні процеси в такому форматі, як вони існують - це тільки наркоз для суспільства. На фоні тотального зубожіння населення громадська активність падає, люди думають як їм вижити. Що може змінити Україну на краще?

О.Д. 2015-12-31 / 13:44:43
Це не розпачливо. Емоційно, але не розпачливо. Розпачливо, це коли "все пропало". А я пишу у коменті нижче: "Цей пост у моєму блозі... заради впевненості, що ми таки витворимо ту нову якість, якої прагнемо. Але вже, мабуть, іншим шляхом..."

Тобто,, для того, аби видужати, спершу треба чесно і фахово встановити і озвучити діагноз. Яким сумним би він не здавався.

тячівець 2015-12-31 / 09:35:30
Олег давно не було так розпачливо за що померли майдановці за що гинуть хлопці аби нова шушера вилізла після майдану трохи принишкли теперь знову повілізали

О.Д. 2015-12-30 / 18:51:21


Ні, не рано, пане Степане. Просто чітко треба розділяти наміри, бажання і щирість рядових поліцейських і справжні наміри і дії їх керівництва. Про це йдеться у моєму коментарі у Фейсбуку, який спеціально перепостив нижче.

Зрештою, у самому записі ччітко йдеться про те, що "ініціативність і патріотизм нечисленних щирих поліцейських гасяться у нереформовані суди і прокуратури та непокаране "ідіть на***!" від Рати".


Степан Крук 2015-12-30 / 18:47:07
Тільки що приїхав додому син із позитивними враженнями від роботи поліції. Розповів наступне. Перелаштовувався в інший ряд з порушенням правил. Зупинили його поліцейські, ввічливо пояснили причини зупинки і попросили водійські права. Не тут-то було! До обіду їздив на моїй машині,в ній і залишив права. Про це пояснив поліціанту. Той швидко ввів в компютер дані і на моніторі появилися права. Впевнившись, що водій має водійські права попередив сина про відповідальність за порушення,побажав щасливої дороги і відпустив. Син в шоці! Такого він від поліції не очікував. То може, рано ще ховати поліцію?

О.Д. 2015-12-30 / 17:54:32
Продублюю тут, як суттєве, частину коментів з цього приводу у Фейсбуку:

Олег Прогнозую, що вже незабаром найщиріші з поліцейських почнуть покидати поліцію...

Василь Кепич
Василь Кепич До літа ! На пиво спорю )))

Олег Я навіть не сперечаюся. Бо місяць туди, місяць сюди - не принципово...

Bogdan Pylypiv
Я про це говорив з самого початку - скільки в бочку з гівном не клади меду - виникла субстанція медом не стане. Хто ставки приймає? Я у грі.

Олег :)
Я про це, Богдане, думав від самого початку. Але відклав сумніви на задній план і робив все можливе для забезпечення БАЖАНОЇ і МОЖЛИВОЇ якості. Бо на мені, як журналістові, значно більша відповідальність.
Спершу на прес-конференціях Найєма і Князєва я задавав суттєві запитання щодо непрозорості призначення кураторів (заплямованих співпрацею зі старою якістю міліції) та проходження відбору і фінансування і цілого ряду інших суттєвих речей. У спину шипіли Федаки і інші "активісти" - хто в силу заанґажованості, хто - глупості.
Потім боровся за прозорість відбору вже в процесі.
Далі - за якість вже створеної поліції.
Далі ми навіть, мабуть - єдині в Україні, заявили, що, попри ребрендинг, стару міліцію й надалі називатимемо міліцією, а новостворене - поліцією. І робили все можливе, аби підтримати доьру якість і надію, пов'язану з нею, інформаційно.
Далі, після шокуючого кадрового призначення в особі Грубаря ходив на перемовини в управління "нової" поліції.
КРАПКА. Кредит довіри вичерпано. Не буде з пса солонини.
Шкода тих справді щирих і патріотів, що через віру в майбутнє віддали себе в брудні руки.
Цей пост у моєму блозі на Закарпатті онлайн - значною мірою заради них. І заради впевненості, що ми таки витворимо ту нову якість, якої прагнемо. Але вже, мабуть, іншим шляхом...

Степан Крук 2015-12-30 / 16:54:43
Була надія, але віри в ментовсько-поліцейську реформу у мене особисто не було! Адже ця "реформа" породжена гнилою, затхлою системою. Було б дивно, якщо б з того болота винирнуло щось кришталево чисте. Раніше тут на постах жваво обговорювалося дитя цієї "реформи"- поновлення на роботі в органах (статевих), раніше засудженого за хабарництво Юрія Хили, котрий відомий журналістам, як "нехилий капітан". Ментовська верхушка здатна похерити будь-які реформи. І це на фоні великого кредиту довіри громадськості до поліції?!

Лоци Бачи 2015-12-30 / 16:01:55
НА КРУГИ СВОЯ