У Виноградові влада захищається від Майдану АнтиМайданом (ВІДЕО)

У Виноградові оголосили тотальну люстрацію. Перезавантаження влади у своєму місті забажали місцеві активісти, учасники громадської організації «Майдан». Якщо, на районному рівні євромайданівцям вдалося зняти з посад керівника Виноградівської адміністрації та змусити написати заяву на звільнення помічника голови райради, то подібну ідею реалізувати у місті набагато важче. Тут громадські активісти зазнали поки що поразки, проте здаватися не збираються.

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
26 лютого 2014р.

Теги: Майдан

Коментарі

йоні городьський 2014-03-01 / 21:53:22
виноградівсьокму тай депо ви лохи бо не моглистє заробити коли всі заробляли! компромати глядаєте та в жопі покулупайтесь то тоже компромат! уроди! соляркаші та то бандіти? люди не убивали шоб заробити а шли на ризик! а ви лохи з телевізорами електрон дома!

Русин до ... 2014-02-28 / 15:27:27
В корупцию нельзя вложить деньги. Корупция - это процес откатов за некоторые виды услуг. Она пронизала все наше общество. Я уверен, что все, кто здесь пишет в большей или меньшей степени причастен к этому процесу. Кто-то брал, а кто-то и давал взятки. Так что господа присяжные заседатели начинайте с себя. Только так сможете поменять общество. Сегодня вы войдете во власть и будете брать барыши, то завтра вас уже не будут предупреждать, как это делали с людьми Яныка, а будут просто убивать на месте. Имейте это в виду все, кто сейчас рвется к корыту!

... 2014-02-27 / 03:17:52
Черняховко. Я тебе не ображаю, сам себе ображаєш. Дорога, про яку ти пишеш, була зроблена, ще за ініциативи Кушала у 2002 році і таки перед виборами. Але перемежовуючи неправду з брехнею, ти себе явно видав, як "защитник" старостовського розливу. На кінець скажу, коли йдеться про кров людей, їхнє життя, то вулицями і лавичками не прикриєшся. І ваш страх перед змінами, ні бандитами, у яких коліна затряслися, ні контрабандистами, у яких відпуск на кордоні, не сховати. Звичайно, все змінити - не вдасться, але вже так, як було, точно не буде.

черняховка 2014-02-26 / 22:42:57
ти хлопче лиш хочеш в діалозі принизити на рахунок освіти чи на рахунок інтелекту - в чому проблема? я вів з тобою діалог в коментах і подивись чи хоч десь ставив питання про твою освіту, роботу , інтелект? мене це не цікавить. Ще одну приємну подію згадав - роки три чи більше тому там, де люди раніше ходили по калюжам - від самого севлюша і до черняховки зробили абсолютно новий тротуар, по якому можна йти з дітьми і мати сухе взуття, а до того грунтову вулицю кооперативну заасфальтували і це було не під час виборів. Будете дальше войотити за відставку - зустрінемося біля "білого дома", як на нього у нас кажуть.

до черняховки 2014-02-26 / 21:43:50
Кіть ти точно знаєш про Любімова і бухгалтерку з корупцією то чого вона ще там робить? По закону про корупцію її зразу ж мали звільнити, інакше б посадили любімова. А кіть не посадили і не звільнили то ти "точно" не знаєш, а повторяєш байки ригів.

... 2014-02-26 / 21:06:35
І не тільки в цьому помилився. А вищу освіту тепер тількв в "кооперашках" і здобувають, тому не дивуюся силі інтелекту. Але це так. Коли був попович, то він за своє мерство по-перше вкрав нвбагато менше, ніж твій бочкай, а по-друге, провів всі відготочі роботи. Тобто замінив водопроводи, теплотраси, - зробив все, аби тільки асфальт можна було постелити. Ну, а вже бочкай, який прийшов на все готове, в часи, коли Украна була на економічному підйомі і навів той зовнішній блиск. А грабка і інша компанія, то інша тема. Зараз же йдеться, про бочкая, друга всіх злодіїв і контрабандистів. Хитрого і підступного політикана, який так вміє маніпулювати почуттями чоловіка із Черняховки.

черняховка 2014-02-26 / 20:21:39
...преміії а не пенсії,помилився

черняховка 2014-02-26 / 20:18:44
...
я не ображаюся, освіту вищу маю і за фахом працюю.
ти мене і так не переконав на рахунок бочкая,я памятаю яке було Виноградово, коли я закінчив і універ і мером був попович, і памятаю час, з якого почали асфальтувати дороги - чкалова, польову і інші, а коли упорядочили скверики - приємно з сімєю вийти в місто, є лавочки, чисто, встановили світлофори - вообще супер.
по-друге, шановний, коли ти щось заявляєш, як "покриває таких як поляк, зузак, довбак та інших покидьків - своїх близьких друзів і сподвижників" то напиши відповіді на мої питання якщо в тебе вони є, бо якщо ти їх не маєш, то як тебе можна назвати? Може ти щось знаєщ достовірно - то поділися інформацією.
Наших контрабандистів я не вважаю владою - стати депутатом міської ради не так і складно і депутатство не дає нічого - може діляночку вибити можна і все.
Чого ж ти, недалекий, не пишеш про реальних людей які були чи є при владі і до них є питання - про грабку начальницю податк., яка разом з зам прокурора келеменом за копійки купили територію радгоспу біля парка, про любімова, який собі і заступнику дав премію по вісім штук, а на бугалтерку написали корупцію (знаю точно) з те, що виконувала його розпорядження про виплату їй пенсіїї і тд.

... 2014-02-26 / 19:12:00
І на рахунок сесії. Вона у бочкая проходить не довше 15 хвилин. Все вирішується колуарно, а ті контрабандисти-жулики-депутати начхали на місто, і тільки щоки роздувають. Це раз. Все на місце може поставити фінансова перевірка. Але вона повинна бути із київського(не закарпатського, бо купить) правого сектору. Ось чого більше всього боїться виноградівська влада.

... 2014-02-26 / 19:07:13
Черняховко. Не ображайся, але ти випадково не кооперашку поряд закінчував? Ці хлопці давно разом і вирішують все разом. А бочкай, то символ. Він просто свій серед своїх. Якби у бочкая не було через гроші і залякування тими ж контрабандистами-бандюками все схвачено у виборчих комісіях, він би і прибиральницею у мерії не працював. У 2002 році пролетів, як фанера . Плюс, він мадяр, а для мадярів взагалі все-рівно чи за п'яницю бочкая голосувати, чи за бандита януковича, чи за тупорилого і підлого Бушка.Головне, щоб "свій" ТИ бачу тої винорадівської багнюки і в рот, і в вуха і в серце набрав. Подивися, як живе цивілізований світ, чи можливо було б щоб такі, як поляки чи шерегії, чи довбаки.. на пушечний постріл наблизилися до влади? Це реалні дегенерати і моральні уроди, які мамку продадуть лиш би кудись пролісти і за щось вхопитися. НЕ соромно мати у винорадові таку еліту?

черняховка 2014-02-26 / 18:49:30
до ...
наш мер хоть і замарався в регіонах - добровільно-примусово - навіть якщо би був і в КМКС чи КПУ все одно переміг би на виборах.
А далі вас мало понесло (кого мер покриває):
1. Бочкай рішає Поляку зельонку з погранцами і митницею?
2. Бочкай покриває Поляка у справі що той нібито побив городянина Бондарева, рішає це питання в міліції і прокуратурі?
3. Бочкай порішав з експертами зі Львова, що написали, що у машині Зузака поворотний кулак заклинив і він невинен, Бочкай порішав з потерпілими і прокуратурою?
4. Не знаю як Бочкай покриває Довбака, він йому гравій на тисі рішає, уточніть?
5. джей джеїв тих він теж покриває, рішає їм таможню чи без документів надає дозвіл на їхні заклади?
Оприлюдніть хоть якісь факти його незаконних дій, я не ідіот і не провокатор.
Він же каже - приходьте на сесію, от туди ходіть і контролюйте роботу міськради.

БАМчик 2014-02-26 / 16:07:47
а ви черняховки ще раз перечитайте комент Людини (без ніка)-думайте...

БАМчик 2014-02-26 / 16:03:15
на всіх членах партії регіонів є кров...на всіх...не відмиєтесь !

БАМчик 2014-02-26 / 15:49:25
в Європі громади опікуються облаштуванням а не контрабандисти !

... 2014-02-26 / 15:24:12
Черняховці. Якщо тобі, недалекому, незрозуміло у що вкладають гроші контрабандисти, то поїдь у Київ і поглянь в очі тих хто втратив дітей, батьків, друзів, сестер... Бо вони вкладають гроші у корупцію, а корупція це середовище для януковичв, корупція - це смерть. І бачкай, який замастив тобі очі вулицями, покриває таких як поляк, зузак, довбак та інших покидьків - своїх близьких друзів і сподвижників, які накачують його грошима. Якщо ти не ідіот і не провокатор, то зрозумієш. У нас є бюджет, за що все в місті повинно прозоро будуватися і розвиватися. А якщо його не розкрадати, то й гроші бандитів-контрабандистів, яких потім пучить від власної добродійності, нам не потрібно. Хай їх некорупповні менти конфісковують і ними бюджет місцевий поповняють. Я за таку благодійність.

Виноградівці 2014-02-26 / 14:07:41
ГРАБКУ В ШИЮ ГНАТИ ТОЖЕ ТРЕБА.

черняховка 2014-02-26 / 14:00:31
лишіться ви Бочкая - що ви від нього хочете, за останні 7-8 років завдяки ньому в Виноградові поробили дороги, місто чисте, красиве, розвивається, за нього по моєму 75% проголосували. Якщо я ще буду чути, що Золтановича якась організація буде знімати, сам піду із сімєю на його захист і буду друзям звонити - яке ви маєте право, його виноградівці вибрали і задоволені, лиш би шось мутити. А щодо контрабандистів, то до не до мера питання, а до митниці і погранців, ментів і прокуратури. Усіх і мене тоже жаба давить, що в них такі великі гроші є, машини круті, но для Виноградова добре те, що вони ті гроші частково тут вкладають, а не всьо на закордонні рахунки. Но вони на митниці уже дуже обнагліли, якщо то правда, що їм треба платити простому циганинові вілоцькому, що ящик паріжі перенести.

Фозикош 2014-02-26 / 13:24:35
та што
Чувись ош Тягнибок подав законопроект про вільний продаж зброі
Та типир будеме могти хоть де си вхяти пістік та йти вкінці кінці навести порядок у нашому городі, бо йсі наркоділлери та цігаретоші ми в пичінках

Фозикош 2014-02-26 / 13:18:27
чесно ти кажу, іду та беру той тисак шо у ня дома та розберуся із ісим усім

Фозикош 2014-02-26 / 13:16:46
та йсе п...дєц, я вже сам не розумію десьме, чи з тим чи із йсим
я з тобов Потько
, бо треба вже виступити конкретно про ти йсих усіх ко май має ги ми
Слава Украіні Едік!!!

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи