Хлопцеві з Тячева міліціонери підкидали наркотики (ВІДЕО)

Кілька місяців тому ми вже розповідали історію хлопця, якому тячівські працівники міліції підкинули наркотики, за що власне його і намагались згодом посадити за грати. За відсутності доказів, хлопця відпустили. Нині історія отримала продовження. Апеляційну скаргу тячівского прокурора в Ужгороді відхилили, а справу повернули на досудове розслідування.

Хлопцеві з Тячева міліціонери підкидали наркотики (ВІДЕО)

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
07 листопада 2013р.

Теги: наркотики

Коментарі

Тел.№102 2013-11-10 / 09:23:10
На жаль , в міліцію ідуть працювати далеко не ті , хто бажав би захищати закон та порядок . Негідники в погонах , "завдяки" своїм вродженим якостям - безпринципності , жадібності , карьєризму , швидко посідають чільні місця , займаються підбором кадрів , організовують роботу так , як вважають за потрібне . І от , це уже не робота , а бізнес банд-угрупувань під державним прикритям . Маємо те що маємо . Й пересічні громадяни можуть тільки надіятися , що не потраплять в поле зору цих "бізнесменів" .

шон 2013-11-07 / 11:37:24
Сволота паскудна. Гнати їх на Сибір.

потерпіла сімя з Мукачева 2013-11-07 / 10:29:01
Переглянув відео і згадав страшний подібний випадок у нашій сімї, коли нашого сина , вихованого, чесного, нерозбещеного підставили таким чином міліціонери.Пригадую події 2010-2 011 р. Як в страшному сні.Син ішов на роботу, працював по змінам, зустрів знайомого сусіда, росли разом, той попоросив- ти з машиною, їдеш через місто, підвези передачу на заправку, що при виїзді з Мукачева , лише передай, там мовляв цімбор забере... Наш син відповів добре і так їде в той бік. Що сталося насправді з ним на заправці, це історія, яка на усе життя затамувал ася і відібрала від батьків здоровя. Хочу наголосити, що так поступають багато ментів, інакше їз не можна назвати, підстаалчють неаинних синів, підлітків, а потім починають запускати страшілки з викачуванням великих сум грошей за владнання справи, щоб дитина не потрапила під суд, яка не обізнана втаких аферах. А підкинули наркотичну траву, маленький пакетик, справе не в кількості уже була, а те що чергова здобич попала на гачок опера із обламного відділу по боротьбі з наркотиками.коли ми дізналися, у яку халепу потрапив наш син, нас здивувало, як оперативно всі зїхалися і з Ужгорода, всі чітко малювали схеми, таке враження, що сценарій уже був готовий давно. Так от в подальшому, один із цих оперів, почав називати конкретну суму, за яку можна визволити нашу дитину. У нас у сімї усі з вищою освітою, ми боялися ганьби, боялися за здоровя сина, який потім і захворіа на нервній почві від цього страху. Ми продали деяке майно, назичили гроші, а це 20 тис $, які ми вимушені були віддати цьому покидьку із обласного відділу, модоий десь 35 років, прізвище Брензович імя не памятаємо, щоб він останні дні доживав на гроші, які таким чином здирав, і які пролиті материнськими сльозами! Але були і чесні міліціонери в тій справі, які нам співчували і навіть в дечому допомогли, нехай їм Бог дасть за це здоровя, які знали, шо ми потрапили в сфабриковпну аферу, авторами якої були перевертні, такі як той Брензович. Бог є на небі, колись із його дітьми так поступлять, тоді може згадає про скалісених невинних дітей.
Тому бажаю цій матері із Тячева не здаватися, боротися за свою дитину. Шкода, що таких як вона мало, котрі зголосилися на резонанс цих підстав із наркотиками. Це система, якв треба знищити!

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи