Випуск новин Закарпаття від М-студіо за 1 травня (ВІДЕО)

Випуск новин Закарпаття від ТРК "Мукачево" (М-студіо) за 1 травня 2013 року

Випуск новин Закарпаття від М-студіо за 1 травня (ВІДЕО)

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
02 травня 2013р.

Теги: новини, М-студіо, Закарпаття

Коментарі

Stas 2013-05-07 / 22:44:20
В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОГОЛОШЕНО МАСОВУ ПОРТАЛІЗАЦІЮ!
На Закарпатті запрацював Перший Портал області – 1info.net

Світ інформаційних технологій не стоїть на місці. Практично щодня в світовій мережі з’являється маса нових інформаційних медіа, різноманітних онлайн-сервісів, виникають соціальні мережі, все купується, рекламується, продається за допомогою Інтернету… Розвиток власного бізнес зараз практично неможливий без допомоги ІТ-технологій. Тому поява в нашій області інформаційного ресурсу, який зможе об’єднати в собі функції засобу масової інформації, місця дозвілля та розваг, а також майданчика для розвитку власного бізнесу є актуальною і більше того необхідною.

Всі на портал!
За своєю концепцією Перший Портал Закарпатської обл. www.1info.net (далі – портал) є універсальним інформаційним ресурсом де кожен зможе знайти собі щось до вподоби. Зареєстровані користувачі мають можливість отримувати максимум користі від порталу. Кількість і можливості розділів порталу 1info.net дозволяють знайти користувачеві багато цікавого та індивідуального, починаючи від звичайної онлайн-гри і закінчуючи обговоренням актуальної та цікавої теми на форумі. Жодних вікових, соціальних чи будь-яких інших обмежень – можливості порталу відкриті для всіх!

Не читайте новини – створюйте їх!
Одною з особливостей ресурсу є те, що зареєстровані користувачі можуть самостійно долучитись до створення стрічки новин та публікувати суспільно-важливі повідомлення. Така функція відкриває багато можливостей. Особливо цінною вона є для починаючих журналістів, громадських діячів, місцевих активістів і просто людей яким не байдуже все те, що відбувається навколо. Якщо новина становитиме суспільний інтерес, то вона, однозначно опиниться на в нашій стрічці новини.

Знахідка для блогерів
1info.net відкриває широкий спектр можливостей для блогерів. За допомогою простого та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу кожен зареєстрований користувач має можливість вести свій блог. При цьому, для реєстрації блогу непотрібно писати прохальні листи адміністрації ресурсу та доводити, що Ви чогось варті. Портал дає можливість всім користувачам вільно публікувати свої думки (в межах діючого законодавства), обговорювати різні теми, просто ділитись враженнями від побаченого фільму або прочитаної книги. Також блогери мають можливість публікувати відео- та фотоматеріали, роблячи свій блог ще цікавішим і змістовнішим.

Розкажіть про свій бізнес і покажіть його на карті
Крім розваг і новин портал надає можливість і представникам бізнесу розповісти про себе за допомогою онлайн-сервісу «Бізнес Карта +». Даний сервіс допоможе Вам знайти необхідну інформацію про той чи інший вид послуг в їхньому регіоні. Крім цього, за допомогою «Бізнес Карта +» у представників бізнесу з’явилась можливість розповісти про свою справу не тільки родичам, друзям та мешканцям трьох сусідніх вулиць, а й заявити про себе далеко за межами регіону, знайти нових бізнес-партнерів та значно розширити свої можливості та прибуток.

Знаходьте нових друзів та створюйте групи і клуби за інтересами
Ще однією можливістю порталу є соціальна мережа, кожен зареєстрований користувач може знайти тут своїх однодумців, друзів чи колег і завжди бути з ними на зв’язку. Також портал дає можливість без особливих труднощів створити віртуальну групу чи клуб за інтересами, це може бути і клуб любителів гри в пейнтбол, і клуб прихильників груту Віа Гра, і будь-який інший – сфера людських інтересів необмежена.

Оголошення для всіх!
Перший Портал Закарпатської області надає користувачам мережі можливість вільного доступу до дошки оголошень, яка може відчутно допомогти як приватним так і юридичним особам при продажі або, навпаки, купівлі товарі та послуг.
Важливим є те, що даний сервіс є безкоштовним і кожен зареєстрований користувач порталу може вільно ним користуватись.

Вам цього мало?
Якщо серед вищеперерахованих опцій Ви не знайшли того, що б могло Вас зацікавити – не засмучуйтесь, адже на порталі є ще багато всього цікавого і корисного. Відеотека, онлайн та флеш ігри, телебачення та радіо в режимі онлайн, а ще гороскоп та цікаві вікторини.

Все ще мало?
Якщо серед всього того, що є на порталі 1info.net Ви не знайшли потрібного та цікавого на Вашу думку розділу, або ж Ви є просто креативною людиною, яка має ідеї по вдосконаленню сайту і готова ними поділитись – пишіть нам. Кожен голос буде почуто.

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи