На День Незалежності Міжгір'я розважали Степан Гіга і "Гарячий Шоколад"

День Незалежності відзначили у Міжгір’ї 26 серпня. Для жителів та гостей містечка організований святковий концерт за участі відомих зірок української естради: Надія Копча, Степан Гіга та гурт «Гарячий Шоколад». Не обійшлося на святі і без провокацій.

На День Незалежності Міжгір

 

Святкування 21 річниці Незалежності України перетворило центральну площу Міжгір’я на багатолюдне місце. Жителі та гості містечка збиралися довкола центральної сцени, вибираючи найкращі місця, адже за декілька хвилин до початку офіційної частини вже і яблуку ніде було впасти. А концерт обіцяв бути захоплюючим. Важливість проведення такого масового дійства не викликає сумнівів, тим більше приурочених до Дня Незалежності. Виконавці не примушували публіку довго чекати. І першими на сцену із запальними піснями вийшов гурт «Руснаки».

Гості свята співали разом із виконавцями і підтанцьовували під шалений ритм інструментів. Після такого музичного вступу на сцену вийшли з привітаннями. Першим слово взяв голова Міжгірської райради Іван Ярема. До щирих привітань приєднався і Микола Вегеш. Розповів відомий науковець і про те, чому вирішив іти у велику політику. Підтримати Миколу Вегеша - прийшло чимало знаних людей. Один із них його земляк Михайло Кічковський – заслужений журналіст України та в минулому, голова обласної ради.

Варто додати: офіційна частина пройшла в досить напружених умовах, адже неподалік від сцени, в акурат перед виступом кандидата зібрали зо два десятки молодиків. Будучи в нетверезому стані вони викрикували і перебивали виступаючого. Звісно така провокаційна поведінка, а також їх активність виключно під час промови говорить про те, що це проплачена акція, спрямована на зрив концерту. Як тільки наша знімальна група направила об’єктив камери на «дружню групу», ті одразу розбіглись, ховаючи обличчя. А на запитання, яка мета вашого візиту на концерт – відповідь була одностайною.

Іван Ярема такою акцією не здивований. Каже, що таким чином провладні сили хотіли зірвати концерт. Окрім того, на сайті Міжгірського району, а також в кабельних мережах розмістили повідомлення, про те, що жодних святкових заходів 26 серпня в Міжгір’ї не буде - такою була ще одна спроба завадити святковій програмі. Розповів голова районної ради і про примусовий святковий захід, влаштований адміністрацією району в честь Дня Незалежності.

Каже про проведений регіоналами типу примусовий концерт і сьогоднішній, де люди щирі і самі заповнили площу. Не знітився від такої провокаційної поведінки молодиків і Микола Вегеш. Із посмішкою та розумінням віднісся до всього, що трапилось, каже – це брудна, але звична річ у політиці. Не дивлячись ні на що, святкування продовжилось. Вже відома всім Надія Копча – заслужена актриса України – знає, як організувати публіку і примусити її співати разом з нею. Наступними на сцену вийшли гарячі дівчата з не менш гарячою назвою.

Звабливе тріо з «Гарячого Шоколаду» завело публіку так, що вільні місця перетворювались на танцмайданчики. Кульмінацією концерту приуроченого до святкування 21 річниці з Дня Незалежності України став виступ Степана Гіги. Тут не варто зайвих слів, адже його самого, як і його пісні, знають всі. Танці і підспівування, ось як можна охарактеризувати публіку під час його виступу. Святковий концерт і свято в цілому відбулись на славу, а люди, які по закінченню концерту й далі продовжували веселитись і співати – гарний цьому доказ.

Детальніше про це – у сюжеті випуску новин М-студіо за 27 серпня 2012 року.

 

ТРК "Мукачево" (М-студіо), Закарпаття онлайн.ЗМІ Закарпаття
28 серпня 2012р.

Теги: День незалежності, свято

Коментарі

Тетяна 2012-09-01 / 11:19:57
Міжгірцю, я з такими як ти регіоналами на одному гектарі с...и не хочу,не то що щось мутити. Один "бульдог", другий "гепатит", третій "деревляний"- ФУ ФУ ФЕ ФЕ одні воняки.

ПАТРОН 2012-09-01 / 10:11:35
Синевирцю! А ти незнаєш хто такі драбиньоші і чому їх так називають?

експерт 2012-08-31 / 08:15:36
судячи з останных двох коментарыв Ярема уже прочитав сю статью

Міжгірець 2012-08-31 / 00:39:12
Зальотний, ми вже самі якось розберемся як нам тут жити. А ти пуцуй на маттерину калафондю і не забудь мудака Сморчкова з його шоблом прихватити по дорозі,бо то дійсно запроданець.

Негровецький 2012-08-31 / 00:29:59
Не дури голови людям, професоре..То ПР у школі в Негрівці насилу роздавала партійні квитки і в придачу гроші,і в Колочаві тоже, в Міжгір"ї всіх держслужбовців удостоїли партійними білетами. Думают, що хтось за них силов голосовати буде.А ти тупицьо пислякуєш не знати що, дреш лице всьому селови.

житель негрівця 2012-08-29 / 22:12:47
до кого звернутись як буде ярема розносити гроші ікому подати інформацію тому що в негровецькій школі вже деяким вчителям проплачено братом яреми який е директором ціеі школи який агітуе проти влади

зальотний 2012-08-29 / 15:03:16
Міжгірці !!! Женіть цього запроданця Ярему як кота помийного із Міжгіря , в Негровець нехай не позорить Міжгірчан !! І нехай з собою забере цього вуйка з полонини Вегеша !

правда 2012-08-29 / 14:10:51
та що молодики гуділи то виділи всі гості концерту, але чому мовчат що аплодисментів на адресу ні яреми ні вегеша вообще тоже не було про се чогось у статті замовчуют. я юра гнепа вообще нич не сказав із трибуно бо всьо і так поняв

синевирець 2012-08-28 / 21:06:13
святкувати почали на два дні пізніше тому що тоді лиш Вегеш відійшов від запоя, а Ярема спізнився на два дні тому що він Балоги гроші розносив по селах Міжгірщини на вибори !! рачаник він і в Міжгірї рачаник !

міжгірець 2012-08-28 / 18:36:00
Тетяна ти мабуть не орієнтуєшся у сьогоденні,якби орієнтувалася то знала б,що ЄЦ до Верховної Ради не балотується,бо по Україні люди не такі дурні як на Закарпатті і там їм більше як 0,001 відсотка підтримки не світить.А коли Гнепа вийшов на трибуну,то всі уніміли бо Гнепа тоже німак,вартий лише дискусії вести із своїм корешом Ботов у "Тотемі".А то що ти сумнівалася за кого голосувати,то правільно робила,із твоїх коментарів видно,що ти б не проти із регіоналами замутити-лиш не варта,тому тя біда і бере.

Молодь 2012-08-28 / 17:57:08
Концерт класний хто би що не говорив. "Міжгірець" і "До міжгірця"- звертаємося до вас, п.Сморчков,як не розумієтеся в музиці то непишіть дурниці бо підемо від вас до інших. Та зрештою, ми вже й пішли.

Тетяна 2012-08-28 / 17:43:26
ЩУР І СМОРЧКОВ показали своє обличчя на всю Міжгірщину.Під дією наркотиків та "оковитої" зомбовані молодики мішали виступу представникам від Єдиного центру.Хоч і зомбовані але очі від людей ховали, декотрі з них відверто казали хто їх сюди направив. Думаю,що Єдиний центр набере більше голосів на парламентських виборах ніж ПР. Це видно,навіть, з того,як виходили представники ЄЦу на трибуну. Як виходили Вегеш та Кічковський то молодики ще щось верещали,а як виходив Гнепа, то вніміли як один.Навіть команда зверху не допомагала. Я ще сумнівалася за кого голосувати,тепер кажу відверто- регіонали стали противні.

ярема 2012-08-28 / 17:26:56

балога старается для міжгіря ави ***** нерозуміете

до міжгірця 2012-08-28 / 16:25:54
Хотів би підтримати міжгірець 2012-08-28 / 13:38:41. Як це святкували річницю Незалежності 26 серпня і чому не зазначено, за які кошти організовано концерт? Хоча з виступів голови райради та Вегеша, який балотується до парламенту, за підтримки ЄЦ неформально, все стає зрозумілим. З одного боку стаття є пафосною щодо організації свята, запізнілого на два дні, а з іншого ще вписується критика влади незрозуміло чому, адже люди приходять святкувати у День Незалежності 24 серпня, а не згадують про це через два дня.

міжгірець 2012-08-28 / 13:38:41
Молодики,які освистували виступ Вегеша проплачені,а концерт видно не проплачений.Та концерт на дві години почався пізніше,тому що не могли публіку наскребсти.А Гіга зовсім невпопад співав,не вспівав за фонограмою,це був його самий поганий виступ за всю історію виступів на Міжгірщині.Молодь зовсім не сприйняла цей концерт із-за того,що він був замовлений ЄЦом,який геть втрачає свої позиції на Міжгірщині...

7345 2012-08-28 / 11:52:46
"...відома всім Надія Копча – заслужена актриса України" ???
Виправте,будь ласка.

/ 7Освітяни Керецьківської громади також висловили недовіру її очільнику Михайлу Мушці
Упродовж минулого року тільки на ділянці Мукачівського прикордонного загону оголосили 63 підозри переправникам ухилянтів
/ 2Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
/ 2На Закарпатті триває конкурс стартапів
На Закарпатті влітку зафіксували 1 випадок кору
В Ужгороді пройшов благодійний волонтерський Кремзлик фест
На Закарпатті пройшли конгресові слухання
/ 3В Ужгороді з'явилася чергова мініскультурка – Русалка
Спортсмен з Мукачева став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА
У Тячеві "змагально" закрили тенісний сезон
Середньовічний фестиваль провели у Хусті
На Закарпатті прикордонники використовують для повітряної розідки пілотовану техніку та дрони
/ 1Буккросинги сервісних центрів МВС на Закарпатті поповнились новими підбірками книг
/ 2У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з полеглим у війні Василем Іваньом
На Закарпатті реалізовують проєкт "Віднова:UA"
12 будиночків на 48 осіб: модульне містечко презентували у Середньому на Ужгородщині
В Ужгороді медики на конференції ділилися досвідом у лікуванні епілепсії
/ 1Господині в закарпатському селі готують голубці для захисників на передовій
/ 2Найбльше шкіл запланували останній дзвоник на Закарпатті на 7-8 червня
/ 1Виставку традиційного народного одягу Луганщини "Евакуйована колекція" представили в Іршаві
У Мукачеві релоковане підприємство з Харкова виробляє сирні снеки
/ 2На Закарпатті 80-річна жінка здала теоретичний іспит з ПДР і тепер вчиться водінню
Зустріч із закарпатськими родинами пропавших безвісти та полонених організували в Ужгороді
/ 3У Ракошині на Мукачівщині демонтували пам'ятник радянському солдату
» Всі записи