Лорак, Лобода і Руслана готові продатися під вибори, а Вакарчук – ні

Зірки української естради готові за гроші агітувати за будь-якого кандидата в народні депутати. Про це пише "Сегодня", яка обдзвонила представників вітчизняних зірок і запропонувала поспівати у дворах Дніпровського району й сказати "про дуже гарну жінку" кілька слів.

Лорак, Лобода і Руслана готові продатися під вибори, а Вакарчук – ні

"Майже всі виконавці були згодні не тільки на кілька слів, але й на докладний переказ біографії кандидата з акцентами на найкращих її моментах. Правда, це коштувало б нам від $10 тисяч до $20 тисяч за 30-50 хвилин виступу. При цьому практично ніхто не поцікавився особистістю кандидата, чиє прізвище ми навмисне називали невиразно", – зазначає видання.

Миттєво відгукнулися на пропозицію проспівати у дворі у співака Віталія Козловського. Як виявилося, він готовий майже годину співати за кого завгодно за $10 тисяч. На запитання, чи має значення ім'я кандидата, директор співака Яна відповіла: "Ні, ну нам не зовсім однаково, але ми все скажемо, не питання".

В Ані Лорак теж погодилися, а поцікавилися тільки строками, оскільки в співачки всеукраїнський тур з 25-го вересня до 26-го жовтня.

Представника Світлани Лободи передусім зацікавило прізвище кандидата і його партійна приналежність, тому що співачка вже має намір співати за якогось кандидата. При цьому, відомо, що Свєта активно вболіває за свою подружку регіоналку Ірину бережну, тож, імовірно, саме Партія регіонів їй і ближча. "Наша ціна 25 тисяч євро", – сказав представник зірки Ігор Пасіка.

У Руслани Лижичко відразу заявили, що мають спеціальний гонорар на політику – 15 тисяч євро. "Яка там у вас дата? А то в нас зараз усе щільненько йде. Ми щосуботи з 19.00 на Майдані. Але якщо до цього часу, можемо підскочити. Про особистість кандидата потім розповісте, Руслана все скаже, що потрібно, не хвилюйтеся", – сказала менеджер переможниці "Євробачення-2004" Карина.

А от у співачки Гайтани запитували про політичну приналежність кандидатки, оскільки вже працюють із однієї політичної силою, і "не можуть за когось ще агітувати". Ціна агітації від Гайтани – 20 тисяч доларів.

Не відмовляється агітувати і дружина фуршетівського власника Ігоря Баленка, співачка Ассія Ахат. Як відомо, відомий київський підприємець Баленко є депутатом Київради і зараз балотується у нардепи. Правда, в Ахат попросили надіслати точні дані кандидатки та по якому округу вона йде.

Не вдалося вмовити агітувати лише колишнього депутата Верховної Ради й лідера груп "Океан Ельзи" та "Брюссель" Святослава Вакарчука. За словами його директора Вікторії, ані група, ані сам співак не беруть участі у політичних агітаціях.

Як відомо, і раніше багато співаків агітували за різні політичні сили під час передвиборної кампанії. Серед них є як уже "закріплені" за конкретною партією, як Таїсія Повалій (Партія регіонів), так і "перебіжчики", такі як Руслана (раніше підтримувала "оранжевих", а пізніше рекламувала референдум голови КМДА Олександра Попова – ставленика президента Януковича).

Окрім того, у політичній агітації серед зірок раніше вже були задіяні Ірина Білик (яка співала, то на зльоті Партії регіонів, то на підтримку Юлії Тимошенко), "Друга ріка", "ТІК", "Mad Heads XL", "ТНМК", Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, та ж Ані Лорак, перебіжчиця Наталя Могилевська (то за Януковича, то за Тимошенко), Руслана, Потап і Настя, Кузьма з гурту "Скрябін" (за Януковича співав, за його ж словами, суто за бабки і без жодної ідеї) тощо.

11 вересня 2012р.

Теги: Вакарчук, Руслана, Лорак, Лобода, Козловський, Гайтана, Ахат

Коментарі

ann22 2012-09-19 / 17:13:03
Неправда, стосвно Руслани неправда. Слова менеджера перекручені і зміст сказаного оспотворено!Я була поруч, коли менеджер Руслани -Каріна говорила про це!
І не соромно ж стягувати неправдиву інформацію з жовтих видань і дизінформувати люднй? Ганьба!

аморальним співакам 2012-09-16 / 19:41:17
Шкода що не зустрінеш вже порядної інтелігенції, корупція нищить остані каплі совісті в людей.

Петро Пес 2012-09-13 / 16:12:14
Підстилка зараз в моді, я також хотів би повияти (поскиглити) за 20 тис. баксів. А совість тоді у мене опиняється далеко під хвостом. Привіт Славкові Вакарчуку! Молодець!

Гонта Залізняцький 2012-09-12 / 12:57:28
Принциповими бійцями лишились тільки журналісти! Настав час коли перо і камеру дійсно можна прирівняти до зброї. Пісня як зброя була знищена у 37 році з останніми кобзарями.


Спецтема
Публікації:
/ 12Святослав Вакарчук: Кому тут тюрма, кому – Дольче Віта
/ 1Трагікомедія реакцій на "трагедію" у Гельсінкі
/ 12Керівник МВС Аваков взяв у заручники всю країну - Сергій Лещенко
/ 3Марш поліцейського свавілля
/ 1Володимир Горбулін: "Європейськими мають бути не лише амбіції, а і вчинки"
/ 3Денис Бродський: Наша влада – професійні покидьки, які працюють проти нас
/ 12Mr. Petro Incognito: Порошенко витратив на тижневу відпустку на Мальдівах $500 000
/ 2"Рука Держдепу". Хто і як "рятував НАБУ"
/ 8Ренесанс кума Путіна. Медведчук отримує фінансові та політичні дивіденди як від Москви, так і від Києва
/ 1Чи переживе Верховна Рада осінь? Погляд зсередини
/ 5Директор Transparency International: Ми не бачимо розслідувань щодо чиновників та впливових і заможних людей, причетних до корупції
/ 3Країна на паузі, або Місяць на роздуми Порошенка
/ 2Заборонити не можна дозволити
Справа №1. Влада не сприяє слідству у справі розстрілу Небесної сотні
Прокачати партнерство: як «Газпром» перетворюється на спонсора українського газового хабу
/ 3Війна і бізнес. Як друзі Порошенка контролюють мільярдні замовлення Укроборонпрому. Ч.1
Е-декларації: чорний діамант Авакова, церква Матвієнка і мільйони БПП
Ювілейне. Що відбувається і чому так повільно?
Віктор Трепак: "Я передав до НАБУ докази тотальної корумпованості влади"
/ 1Фінішна пряма
/ 11Подвійне життя Президента
/ 1Петро Таланчук: Усі зусилля влади націлені на будівництво України без українців
/ 10Нафта вже по $26: Для Росії це не криза, це – П****Ц
Мурашиний "вир смерті" українського політикуму
"Губернатори" на виборах: адмінресурс партії Порошенка?
» Всі записи