Закарпатські кандидати-нашоукраїнці добре розуміють проблеми пересічного громадянина — Костенко (ФОТО) (АУДІО)

Закарпатських кандидатів у депутати від партії “Наша Україна” представив у прес-центрі “Закарпаття” голова УНП Юрій Костенко.

Закарпатські кандидати-нашоукраїнці добре розуміють проблеми пересічного громадянина — Костенко (ФОТО) (АУДІО)

Політик переконаний, що очолювана ним партія подолає п’ятивідсотковий бар’єр. «З рейтингом буде все в порядку... Двотижневої давності опитування в межах України дало нам на старті 3,2%... Є потенціал, і ми його оцінюємо від 5 до 10%. Питання тільки в тому, як вдасться нашій політичній команді на місцях дійти до кожного виборця”, — сказав він. 
 

При цьому лідер правиці зазначив, що українці сьогодні голосують не за українські, а “хибні цінності”, купуючись на піар-технології. “Коли ми йдемо на чергові вибори і шукаємо гарне обличчя, чи гарний кулак, гарні коралі чи гарні, палкі слова, то саме у цьому є найбільше українських проблем. У всьому світі виборець шукає гарну програму для себе, для того, щоб він сам особисто міг ставати і власником і господарем своєї долі, і етнічним громадянином. В Україні виборець поки що голосує за піар і хибні цінності. І саме тому у парламенті спостерігається багаторічна відсутність української більшості”, — наголосив нардеп.

Аби це виправити, необхідно голосувати за тих, хто дійсно вболіває за Україну, і, на думку політика, його команда відповідає цим вимогам. 

Представив журналістам і охарактеризував Юрій Костенко кандидатів у депутати від Закарпаття – Михайла Джанду, Івана Габора та Петра Станка, зазначивши, що “вони дуже добре розуміють проблеми пересічного українця і свято захищали його інтереси, де б не працювали”.

Про колишнього голову міста Хуст Михайла Джанду Юрій Костенко сказав, що він “відомий на Закарпатті патріот, з якого в області починався НРУ”. За словами політика, українська політична та економічна система не дозволяє самоврядуванню виконувати всі функції, передбачені і Конституцією, і законодавством. Саме тому пан Михало “йде у Верховну Раду, аби змінювати ситуацію на користь самоврядування та громади”.

Іван Габор, за словами лідера УНП, не менш відома особистість, котра “багато зусиль докладає, аби держава і соціальний захист людини були партнерами, а не, як сьогодні, коли держава забирає останнє, а дає, кому захоче і скільки захоче”. 

Юрій Костенко зазначив, що разом з членами своєї команди прагне продемонструвати українським виборцям можливість формування команди на ідеологічній основі, яка “впродовж багатьох років не розчаровується у тому, що відбувається в українській політиці, а працює на Україну”. Для того ж, аби громадяни відчули якісні зміни в українській політиці, в уряді треба сформувати національну більшість, яка б понад усе дбала і захищала інтереси України. В інакшому випадку принципових змін у політиці, на думку Костенка, чекати дарма.  

На випадок проходження “Нашої України” до Верховної Ради командою визначені пріоритети. Це, за словами Юрія Івановича, «розкріпачення українського виробника», енергетична політика, розвиток агропромислового комплексу, туризму, вирішення питання будівництва та ремонту доріг. 
 

 
Довідка про кандидатів, представлена прес-службою “Нашої України”:
 
ДЖАНДА МИХАЙЛО МИХАЙЛОВИЧ  — народився 4 листопада 1956 року в місті Хуст, Закарпатської області.
На сьогоднішній день Михайло Джанда професійно займається адвокатською діяльністю, є головою Хустської міської організації УНП, проживає в місті Хуст. Він один з найбільш відомих політиків-правоцентристів Закарпаття, з 1989 року – член Народного Руху (згодом – Української народної партії).
На посаді голови Хустської міської ради у 2002-2010 рр. реалізував чимало корисних справ на благо громади міста, започаткував необхідні проекти у житлово-комунальній сфері, які були реалізовані вперше в Україні. 
 
ГАБОР ІВАН ІВАНОВИЧ — народився 1 січня 1957 року в селі Вільхівці Тячівського району, Закарпатської області, проживає в смт Дубове.
Іван Габор — доцент Ужгородського національного університету, кандидат філософських наук, голова Закарпатської обласної організації Української Народної Партії (УНП).

В 1990 та 1994 роках обирався депутатом Закарпатської обласної ради від Вільхівського та Дубівського мажоритарних округів. Був одним із ініціаторів розробки закону України про гірську  та про вільну економічну зону на Закарпатті. 
У 1991-1994 роках організував і був керівником Дубівського відділу соціального захисту населення (єдиний випадок в Україні, коли для зручності в одному районі діють два такі відділи). З 2005 по 2007 роки очолював обласне управління праці і соціального захисту населення Закарпатської ОДА. Одночасно займався науковою і науково-викладацькою роботою, працював доцентом та зав. кафедрою університету «Україна», доцентом кафедри соціальної роботи УжНУ. Підготував декілька посібників для студентів вузів з соціальної політики та соціального захисту населення
Як голова обласної організації, член Центрального Проводу УНП активно відстоює українські національні інтереси та духовні цінності нашого народу, виступає за збереження української мови як єдиної державної, проти сепаратизму та намагання ділити Україну. В соціально-економічній галузі захищає інтереси малого та середнього бізнесу, виступає за формування потужного середнього класу як основи стабільності суспільства й розвинутої економіки.
 
СТАНКО ПЕТРО ІВАНОВИЧ  — народився 9-го серпня 1971 року, проживає в селі Білки Іршавського району, Закарпатської області. 
Нині Петро Іванович обіймає посаду проректора Карпатського університету імені Августина Волошина иа є Головою Закарпатської обласної організації політичної партії «Наша Україна».

На Іршавщині знають Петра Станка як успішного підприємця, сумлінного платника податків, активного громадського-політичного діяча, який донедавна,  працюючи у виборних державних органах, переймався долею мешканців рідного краю. Він неодноразово нагороджувався державними нагородами. Його кредо як політика: «До останнього захищати українські цінності, захищати інтереси середнього класу, сприяти його зростанню». 


Пропонуємо вашій увазі аудіоматеріали з прес-конференції
 
Виступ Михайла Джанди:

 
Виступ Івана Габора:

 
Виступ Петра Станка:

 
Іван Габор та Михайло Джанда розповідають, що є першочерговим для Закарпаття


Відповідь Юрія Костенка на запитання журналіста, чим, на його думку, УНП краща за “Свободу”. 

 
Відповідь Юрія Костенка на запитання читача Закарпаття онлайн під ніком Довбуш: “Шановна редакціє, спитайте будь ласка в Костенка чому він розвалив НРУ?  І чи не усвідомлює він, що сьогоднішнє їхнє об'єднання працює виключно на партію регіонів? ....... А ще хай прозвітує що він зробив для українців за час свого депутатства, окрім того, що жирував за наші гроші і протер не один десяток брюк?”
 

Прес-центр "Закарпаття", Закарпаття онлайн.Спецпроєкти
04 вересня 2012р.

Теги: Костенко, Габор, Джанда, Станко, кандидати, вибори, УНП, Наша Україна

Коментарі

Верховинець 2012-09-06 / 21:19:22
Найстрашніше, що ці пани - Ющенко і Костенко - говорять правильні речі(правоцентристські), але своїми ділами дискредитують патріотично-націоналістичні гасла і демократію як таку. Не буде їм прощення. Бо як не крути, а саме Костенко розколов фракцію і партію НРУ в 1999 році, а Ющенко призвів до страшного розчарування націонал-демократів і тепер треба чекати ще одного нового покоління постмайданників.

Костенко ****** 2012-09-06 / 19:34:21

Каже, що для Свободи важлива їхня політична пісня! Хотів би зауважити, що Свобода з'явилася не рік чи два тому, а вже існує більше 20 років, і зі своєї ідеології не сходила ніколи і не використовувала подвійних стандартів, на відміну від цих демагогів з нашої України, унп і інших так званих демократів....А називати націоналістичну ідеологію яку сповідує Cвобода з самого початку заснування політичної піснею може тільки шльондра яка працює на регіони!


Стримуйтеся, будь ласка. в емоціях і висловах, бо нарветеся на бан. Адмін

крук 2012-09-06 / 16:34:42
Побійтеся Бога і верніть гроші на Банкову панове-товаріщчі !!!!!!!!!!!!!!!!

Хуст 2012-09-05 / 20:29:01
Джанда в депутати!!! Ото справжній патріот. За нього голосували і будуть голосувати. Джанді можна вірити і я йому довіряю. Він лише добра для України хоче і ніколи не крав.

Роман 2012-09-05 / 17:35:10
Я за Нашу Україну

Довбуш 2012-09-04 / 18:34:05
Низько кланьиюси редакції за то, що поставили цьому нафталіновому вуйкові моє скромне запитання!

А ще хочу тут трохи штрикнути пані Лесю):
Лесюню, оці патріЙоти України, здали все що можна було тільки здати, послухайте, як пан Костенко хвалиться тим, що виторгував за ядерну зброю (а Україна була друга в світі по кількості цієї зброї) аж десять мільярдів. Ці люди звикли і хочуть далі проїдати союзні залишки які вже закінчують...Цей пан хіба з того Києва ніц не видит, шо в нас ліс як рубали так і рубают, а ви розказуєте тут про їх патріотизм! Та це нездари, які показали як вони вміють працювати, після чого їх сміливо і зі впевненістю пора відправляди на свалку історії...Ну і останнє, не лукавте про мову і збереження України, бачили ми як вони билися в парламенті і поза парламентом за мову і країну, особливо Костенко з Андрійовичем!

Тож кому не подобається Батьківщина - той голосує за Свободу і навпаки, бо все решта, то підстилки регіоналів, а Ющенко з Костенком особливо!

Слава Україні!

Lesja 2012-09-04 / 17:31:34
люди добрі як Вам не соромно таке писати..... правильно, що йдуть на вибори - це патріоти України....нема за кого голосувати більше крім, як за Нашу Україну....вони єдині хотять зберегти мову, зберегти Україну....
за Обєднану опозицію нема чого голосувати, бо саме 30 БЮТівців проголосувало за закон про мову... а за ПР взагалі нема чого голосувати.

Рома 2012-09-04 / 17:12:44
Технічні проекти виглядають по іншому, а це нормальна українська команда

тарас 2012-09-04 / 12:56:03
політичні трупи, куди ви претеся, ви вже давно підбираєте крихти зі столу риганалів. про яких технічних кандидатів ви говорите, якщо самі - технічний проект.

Новий генплан Ужгорода, що голосуватиме сесія у п'ятницю, – біда і катастрофа для міста – експерти
В Ужгороді відбудеться неформальна розмова з активістами Ініціативної групи за збереження парку "Перемога"
/ 1У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція головного медика Закарпаття
В Ужгороді "Щасливі діти" розкажуть, як переселенці з дітьми адаптовувалися в закарпатську спільноту
/ 11Народний Рух України готовий сформувати уряд народної довіри та формує молоду команду на місцеві вибори в Ужгороді
/ 2У прес-центрі «Закарпаття» відбудеться прес-конференція лідерів Народного Руху України
У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть, як дітям зі Сходу позбутися страхів і стресу
/ 3Професорові УжНУ Сергію Федаці вручено диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу “Книга року-2014”
/ 1Професору УжНУ Сергієві Федаці вручать диплом за перемогу у Всеукраїнському рейтингу "Книжка року — 2014"
В Ужгороді відбудеться виставка-конкурс мініатюрних акваріумів
Ужгородка вдруге стала переможцем конкурсу мініатюрних акваріумів у Львові
/ 3У прес-центрі "Закарпаття" розкажуть про перемогу ужгородки в конкурсі мікроакваріумів у Львові та проведення аналогічного заходу в Ужгороді
В Ужгороді презентували видання про трагедію насильницької колективізації на Закарпатті
/ 1У прес-центрі "Закарпаття" презентують фундаментальний збірник документів і матеріалів про колективізацію на Закарпатті
/ 5У разі відсутності реакції на спотворення унікальної церкви у Кострині, Закарпаття проситиме втручання Генпрокуратури
/ 6У прес-центрі «Закарпаття» розкажуть про злочинне знищення унікальної дерев’яної церкви в селі Кострино
/ 11Визначальним фактором результату голосування по ужгородському округу будуть гроші — політологи
/ 2У прес-центрі "Закарпаття" проаналізують перебіг виборчої кампанії
“АтмАсфера” в Ужгороді допомагатиме сповнитись внутрішньою силою, спокоєм та гармонією
У прес-центрі "Закарпаття" "АтмАсферно" говоритимуть про мир в Україні та презентують проект "Мантра-дайвінг"
Василь Куйбіда в Ужгороді: після президентських необхідні вибори парламентські і модель країн "старої демократії"
У прес-центрі «Закарпаття» кандидат у Президенти України Василь Куйбіда презентує свою передвиборчу програму
/ 7У прес-центрі «Закарпаття» презентовано соціальну ініціативу: громадські соціологічні дослідження (ІНФОГРАФІКА)
У прес-центрі «Закарпаття» презентують зріз суспільно-політичних настроїв ужгородців
/ 3"Березневі коти-2014" в Ужгороді: три дні художнього, літературного та музичного мистецтва
» Всі записи