У закарпатському УДАРі розповіли про списки і програму

Хто із закарпатців представлятиме УДАР на наступних виборах, що зміниться у житті краю після того, як в українській Верховній Раді з’явиться фракція УДАРу та які основні положення програми партії – про це та інше говорили сьогодні, 7 серпня, на прес-конференції представників Закарпатської обласної організації партії.

У закарпатському УДАРі розповіли про списки і програму

«Список кандидатів по одно- та багатомандатному виборчих округах було затверджено на всеукраїнському з’їзді парті, який нещодавно відбувся в Києві. 13 закарпатців балотуватимуться під прапорами УДАРу. Наша політична сила – єдина заздалегідь, до з’їзду, оприлюднила список претендентів у кандидати. Це дало можливість громадськості обговорити запропоновані кандидатури, на практиці застосувати процедуру «фільтрації влади». Обговорення переданих руху «Чесно» списків було жорстким. В результаті цієї громадської перевірки близько 15% претендентів було відсіяно. Вони так і не стали кандидатами від партії УДАР», - зазначив голова Закарпатської обласної організації «УДАРу» Валерій Пацкан.

 Усі кандидати публічно склали присягу, в якій зобов’язалися за жодних обставин не голосувати за закони, які суперечать національним інтересам чи відкривають можливості для корупції; не входити у змову і союз з Партією регіонів; не стати «тушкою», продавши свій голос у ВРУ.

Голова закарпатського УДАРу акцентував на тому, що партія, до якої він належить, спробує привести до влади «нові обличчя», адже представники всіх значущих в Україні політичних сил (це і сучасна опозиція і провладні партії) вже були в той чи інший час при владі і мали можливість проявити себе, але не зробили цього.

Зазначимо, що 99,3% кандидатів у партійному списку партії мають принаймні одну вищу освіту, а кожен десятий — має науковий ступінь. Лише кожен десятий кандидат “УДАРу” балотувався раніше до Верховної Ради або був народним депутатом.  В той же час, п’ята частина із них мають досвід роботи в місцевих радах.

Про програму партії розповів голова Виконавчого комітету Закарпатського УДАРу Віктор Погар: «Партія буде зосереджуватися на 5 головних напрямках. Зокрема, йдеться про знищення корупції, встановлення контролю громадян над державою, про побудову країни рівних можливостей, надання влади місцевим громадам і, як результат,  досягнення європейських стандартів життя. Ми вважаємо нормальним, щоб кожен працюючий, не економлячи на харчах та одязі, на місячну зарплату міг купити холодильник або пральну машину, а типова сім’я протягом 3 років могла придбати автомобіль, а протягом 10 – житло у місцевості проживання. Це європейські реалії сьогодні і в Укрїні є можливість досягти такого рівня життя. Але для цього подрібно подолати існуючу систему, в першу чергу – корупційну», - зазначив Віктор Погар.

Депутат Ужгородської міської ради Ростислав Буланов вбачає у вищезгаданій програмі чимало позитивних для місцевого самоврядування моментів, які забезпечить на багато ефективнішу роботу на місцях. 

«Важливою для Закарпаття є ініціатива партії УДАР залишити нульову ставку податку на прибуток для новостворених підприємств на 3 – 5 років. Керівництво партії переконалося на прикладі Грузії, що така податкова система є більш ніж ефективною, адже ця країна усього за 5 років зазнала кардинальних змін. Як і в цій країні, УДАР пропонує залишити усього 7 загальнодержавних податків і зборів і нарешті наблизити систему оподаткування до спрощеної. Ми за те, щоб допомогти розвиватися малому та середньому бізнесу. Також, важливим є  перегляд системи розподілу податків. Ефективним буде, коли УДАР досягне того, щоб 80% надходжень місцевих бюджетів залишалися на місцях і громада могла ними розпоряджатися, не чекаючи дотацій з Києва».

Валерій Пацкан, як член політради партії, брав активну участь у розробці цієї програми.

«Я можу з впевненістю сказати, що ми поставили перед собою досяжні цілі. На основі нашої програми ми розробили серйозний антикорупційний пакет документів. Це і будуть наші перші закони у парламенті», - підсумував голова організації УДАРу на Закарпатті.

08 серпня 2012р.

Теги: УДАР, Пацкан Валерій, Віктор Погар, Ростислав Буланов, Вибори 2012

Коментарі

Марина з Місяця 2012-08-19 / 14:12:51
Люди достойні. Матеріал чудовий!

від Аліси і інших 2012-08-14 / 06:02:22
Цитую вас ( http://zakarpattya.net.ua, Аліса Квич )
- У закарпатському УДАРі розповіли про списки і програму, ..13 закарпатців балотуватимуться під прапорами УДАРу...
Але у цій статті про учасників списку ви не написали, число 13- як дюжина написали, а списку цих 13 достойників нєма, а як глибоко і добре розмістив Пацкан їх. Може так ці 13 у списку розміщені -"рибки де глибше, а людиночки де краще".

від Аліси і інших 2012-08-14 / 06:01:12
Цитую вас (http://zakarpattya.net.ua, М)
- У закарпатському УДАРі розповіли про списки і програму, ..13 закарпатців балотуватимуться під прапорами УДАРу...
Але у цій статті про учасників списку ви не написали, число 13- як дюжина написали, а списку цих 13 достойників нєма, а як глибоко і добре розмістив Пацкан їх. Може так ці 13 у списку розміщені -"рибки де глибше, а людиночки де краще".

/ 2Рахівчани закупили бронежилети і необхідні закарпатським солдатам речі
Закарпатці вимагають відставку парламенту
Пацкан: Кількість вимушених переселенців в Україні сягнула 34 тисяч
«УДАРна молодь» організує День молоді в Ужгороді
Молодь УДАРу оголосила про старт рейдів по маршрутках
В Берегові обрали голову районної організації УДАРу
/ 1Пацкан: В Ужгороді поки що перезавантаження влади не відбулося
Втікачів потрібно облаштовувати в Україні – Пацкан
Помічники В.Пацкана провели прийом громадян в Рахові
/ 1Хустський УДАР провів Акцію «Не купуй у окупанта» !!!
/ 3Пацкан: Ми повинні якнайшвидше провести дострокові парламентські вибори
В Хусті і Іршаві пройшов прийом громадян помічниками народного депутата Пацкана
Закарпатців закликають вступати в батальйон територіальної оборони
Пристая з УДАРу: Слід дати Порошенку перемогу вже в 1 турі
Пацкан: Конституційна реформа є необхідністю, а не маніпуляцією перед виборами
/ 1Пацкан: Українці отримали шанс вже найближчим часом їздити в країни ЄС без віз
Буланов: Робота міліції буде незадовільною, поки не розкриваються політичні замовлення
Активістка УДАРу взяла участь в молодіжній конференції у Брюсселі
/ 5Пацкан подарував бронежилети народним ополченцям Миколаївщини
Пацкан: Правоохоронці, що склали свої щити, мають нести кримінальну відповідальність
Пацкан: Путінська «Гра м’язами» не допоможе йому знищити Україну
/ 1Закарпатець пройшов курс школи помічника народного депутата в Києві
Пацкан: Україна зробила перший крок до енергетичної незалежності від Кремля
Спостерігачі Посольства США зустрілися з представниками закарпатського УДАРу
/ 4Пацкан: Український паспорт повинен стати пластиковим, як у ЄС
» Всі записи