Закарпатський “Фронт Змін” взяв участь у Форумі Об’єднаної опозиції (ФОТО)

Форум Об’єднаної опозиції відбувся у суботу, 12 травня, на Михайлівській площі в Києві. На захід прибули делегати з усієї України від політичних сил, що входять до Об’єднаної опозиції: «Батьківщини», «Фронту Змін», Народного Руху України, «Народної Самооборони», партій «За Україну!» та «Реформи і Порядок».

Закарпатський “Фронт Змін” взяв участь у Форумі Об’єднаної опозиції (ФОТО)

За словами голови Закарпатської обласної організації партії “Фронт Змін” Валерія Лунченка, Форум Об’єднаної опозиції продемонстрував, що насправді в Україні з’явилася сила, здатна перемогти Януковича та його режим. “Ще донедавна це мало хто вважав можливим. Формування такої сили довелося чекати протягом довгих 20 років, але опозиційні політики полишили власні амбіції задля того, аби єдиним фронтом вступити в боротьбу і виграти”, - підкреслив Лунченко.

На Форумі лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк оголосив, з чим Об’єднана опозиція іде на вибори. Першочерговим кроком демократичної більшості у новообраному парламенті буде закон про порядок імпічменту президента. «Ми ліквідуємо монархію Януковича», – наголосив Яценюк.

Об’єднана опозиція ліквідує Конституційний суд, який керується не законами, а виконує накази Януковича.

Також у програмі значаться: одержавлення незаконно приватизованих владою стратегічних об’єктів, запровадження процедури відкликання народних депутатів, скорочення удвічі витрат на парламентарів, скасування інституту голів обладміністрацій.

Об’єднана опозиція планує радикально скоротити кількість податків – із більш ніж ста до семи! «В Україну прийдуть інвестори і створять нові робочі місця», – запевнив учасників Форуму Яценюк. Відповідно до програми опозиції, мінімальна зарплата має становити не менше двох прожиткових мінімумів – 2400 гривень.

Демократична більшість відновить поправку Яценюка, яка передбачає перерахунок пенсій для 10 млн українців. «Пенсіонери отримають додатково 334 гривні як плату держави за підвищення цін і тарифів», – сказав він. А чиновникам більше не нараховуватимуться пенсії за привілейованою шкалою: «Отримуй стільки, скільки заробив, а не за те, в якому кріслі сидів».

Об’єднана опозиція звільнить із тюрем політичних в’язнів, а всі посадовці, причетні до політичних переслідувань, будуть притягнуті до відповідальності.

Валерій Лунченко проінформував, що, згідно із затвердженою на Форумі резолюцією, в усіх регіонах країни, в тому числі і на Закарпатті, пройдуть громадські слухання, на яких кожен громадянин зможе доповнити запропоновану програму дій. Кінцевий результат документу, з яким опозиціонери підуть на вибори, буде оголошено на З’їзді Об’єднаної опозиції, який відбудеться наприкінці липня.

 

Прес-служба Закарпатської обласної організації
Політичної Партії “Фронт Змін”
Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
13 травня 2012р.

Теги: опозиція, об’єднана, ФронтЗмін, Лученко.Київ, Закарпаття

Коментарі

ВІТАЛІЙ СОКИРА 2012-08-09 / 00:19:30
Локшина, як засіб для політиків.

Арсеній Яценюк-політик нібито новий і голосують за нього багато людей. Однак, на жаль, не стільки, аби зміг стати нарешті біля керма, цього обшарпаного чужоземцями та своїми невдячними дітьми вітрильника, з гордим йменням України. Арсеній Петрович наче соловейко заполонює своїм дзвінким тенором, а також словесною рішучістю певну частину електорату, який слухає його з насолодою і щемом в душі. І хоч він виразно, розумію і дохідливо говорить про огидне сьогодення, та Україна чує те ж саме від соловейків подібних, уже не один десяток літ.
І мету гарну ставить перед собою Чернівецький соловейко з допомогою нас, виборців набрати 28 жовтня таку кількість депутатських штиків, щоб створити свою, рахуй нашу більшість у майбутньому парламенті і нинішньому невдасі та російському запроданцеві влаштувати уже найближчим часом імпічмент, й таким чином звільнити Україну від ганьби, грабунку і розтерзання.
Мета велика,благородна і доленосна. Ради неї полюбити та приліпитися до такого політика було б не гріх. Співає Яценюк правильно, однак багатьох і багатьох українців цей спів не уже не прошибає і вони вагаються. Згідно останніх опитувань, незалежними і незаангажованими соціологічними центрами 24,6-22,3% респондентів , тобто майже четверта частина потенційних виборців, ще не вирішила за кого голосувати. І скоріше через певні позитивні процеси в суспільстві, внаслідок розчарування в старих політиках, вони проголосують за нових. Так, що спасителем нації, месією, навряд чи получиться стати А.П.Яценюку. Попри свою впізнаваність, харизму і певні нові підходи у завоюванні виборців, усе ж колишній чиновник найвищого рангу - є по сутті, колосом на глиняних ногах. Адже опирається він у принципі на той же загал, на який опирався свого часу, зраджений В.А.Ющенко. Патріотів, які з давних давен йшли на пруття, й нині ідуть на криваву і смертельну сутичку з нинішньою кримінальною владою за справжню незалежність, за мову, вільне і заможне життя, дуже і дуже мало. Кращих синів, дочок упродовж трох віків і 20-ти років мнимої незалежності знищено. Так,що маємо те,що маємо.
Зросійщені міста, яничарів без роду і племені,хохлокацапів, якими наводнила український квітучий край колишня російська імперія. І ті роблять свою чорну справу, велелюдному і при гробовому мовчанні деморалізованих українців. То чи зможе щось поліпшити після перемоги А.Яценюк, опираючись на перевертнів, яких свого часу взяла на “перевиховання” нинішня славетна невільниця Качанівської тюрми, велике питання. Виходячи з правічного “Горбатого могила вирівняє ”, в його туфту не дуже вірили раніше, а тепер і поготів. Особливо у Хмельницькому, де його сіро-малинові шеренги очолює такий собі Ксенжук, якому до одногого місця-усе, що святе для кожного українця. При всьому артистизмі та гру в опозиційність Верховного гуру, його хмельницький послушник, все більше і більше злигується із представниками влади, здаючи одну позицію за іншою. Його заступник Безкоровальний, у свій час душевно і духовно не сприймаючи Помаранчеву революцію та кандидата в президенти В.А.Ющенка, ще тоді, 8 років тому, потужно допомагав В.Ф.Януковичу накинути зашморг на Україну. Тоді, як ми, знаємо, їм не поталанило. Останній був жорстоко битий, а ось Безкоровальний миттєво опинився в “Батьківщині” на перевихованні у закосиченого Прем’єр-міністра Ю.В.Тимошенко. У природі павуки в одній банці перебувати не можуть в 2009 році Безкоровальний уже в харизматичного, перспективного політика, який саме створив жаданий “Фронт змін”, додаючи йому “авторитету ” і “слави” на подільських теренах.
А потім зміцнює тут його ряди і почату справу братиком –хабарником-кримінальником О.І.Безкоровальним.
Олег Іванович Безкоровальний неповних чотири роки керував Хмельницькою райсанепідстанцією. Гарно збагатився, заплямувавши при цьому Хмельницький район і згадану вище установу, здобувши при цьому статус подвійного хабарника й хулігана. Витурений з чиновницької посади, він вже невдовзі стає помічником депутата обласної ради Ксенжука. Довіра та любов, після споглядання на Яценюкових поплічників у Хмельницькому, до “Фронту змін” та об’єднаної опозиції, як ви думаєте-зростає(?) чи дякуючи лопоухим і звиклим рік у рік укладати на своїх не митих вухах локшину, топчеться на місці?
Думається, дослухавшись до думки простих людей, внявши, так би мовити, гласу народу і почистивши свої занапащені ксенжуками,безкоровальними і їм іже подібним партійні ряди та утнувши щось надзвичайне, екстравагантне в земельній царині, у справі захисту української мови Арсеній Петрович тоді дійсно, в новітню історію України міг би увійти політиком новим,чесним і безкомпромісним!

Громадський рух “Опора”


5678 2012-05-18 / 17:01:23
Валерій Лунченко дуже симпатичний! в нього велике політичне майбутнє. але партія яценюка не дуже. гроші то в них є. а результату ноль. красунчик!!!! жаль що одружений!

Ярослав 2012-05-18 / 12:47:06
Говорити так їх учат,вибори на носі.Треба якось дурити верховинців,то ще квіточки,подивитися дальше які вони красні і що собов представляют ми знаємо їх гниле нутро.Думаю що в дальнішому всі їх поступки ми обнародуємо в ЗМІ.

Провидець 2012-05-17 / 15:22:52
Я особисто з представниками Фронту Змін та Батьківщини не знайомий але судячи з того що минулого тижня озвучив Лунченко від Фронту Змін то слабо віриться що він під Ледидою, але чесно кажучи Батьківщина щось непомітна і мовчить.

ярослав 2012-05-17 / 14:32:10
Яка в сраці опозиція закарпатська обл.організація фронт змін,подивітся хто у них навіть у депутатах обл. ради ходить і під ким.То є розводящі від Ледиди,коли ті козачки були за простий народ вони лишень за бабло.Якщо їх мало прижати то у запасі у них є посвідчення мінімум від десяти партій! А ти як тяжко в опозиціїї,так настоящій опозиції до баньдюковичів тяжко,но не цим пройдесвітам.

Провидець 2012-05-17 / 10:19:56
Нарешті об'єднались. Так тримати. А для дуже розумних скажу- ви думаєте що в опозиції легко ? З першоджерела стало відомо що від об'єднаної опозиції є реальні кандидати по округах в області, і що цікаво зявився реальний кандидат з Виноградова здатний достойно потягатися з ІВАНАМИ ІВАНОВИЧАМИ Б...

Нещур 2012-05-17 / 01:32:29
А де є справа щодо побиття депутата райради від ФЗ Щуря Михайла ( брат голови Міжгірської РДА регіонала а вчорашнього фронтовика Василя Щуря)київським міліонером Соколовим-Рудаковим Євгеном від 05.02.2012 року у с. Подобовець, бо щось мовчать бандіти Янекові щурі, Валерка Лунченко, така сама продажна Леська Оробець,євгрейчик Яценюк та самий гордий міліонер з Києва якого опустили і запід...сили хворі щурі, а він їх пообіцяв "поставити" на місце ??? А може продався за один мільйон Євро - міліонер з Києва, якого щурі опустили ??? А де прокурор області який і "тримає" під контролем цю справу, мабудь його щурі теж опустили як цього київського міліонера та райпрокурора пилипа. боже, боже який убогий нині став чоловік у відношенні до свого слова, і зовсім кончені прокурори.

уважний 2012-05-16 / 13:08:37
А Андрйко Баганич, (на фото на передньому плані уважно слухає, як Яценюк буде розганяти нинішню нечисть з влади),який тепер примазався на роботу в структурі Кабінету Міністрів, тоже опозиція? Тогди до кого? Або ви, хлопці, дурите народ, або такі козачки-пройдисвіти, як Андрійко, оболванюють вас.

ярослав 2012-05-15 / 15:48:20
Хлопе який ти опозиціонер разом із фронтом змін на Закарпатті,ти просто очередний розводящий ПРдунів.Ти понаставляв по .районах усіх Лидидових сраколизів.Якщо я не прав приїдь у Міжгіря,але не так у тихаря як ти приїздив пршлий раз,І разом із Купецьким який є првов руков Щура,проводили збори у АКТОВОМУ ЗАЛІ держадміністрації.ПРИЇДЬ,дай знати коли і розкажеш яка ти всраці опозиція,може ти опозиція до Яценюка?

коля 2012-05-14 / 16:18:13
Иван то наверно камишовський подлабузник, ...

Іван 2012-05-14 / 10:45:08
Селянине, одорвися от плуга пройдися по сайтам , тоді увидиш де Камишова Батьківщина, бо рчі в тя залиті регіональними отровами

Селянин 2012-05-13 / 17:40:57
А де Закарпатська Камишова "Батьтківшина"? Сидит у камишах и пучит мінеральну водичку ?

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи