Закарпатська обласна Рада партії “Фронт Змін” проаналізувала роботу депутатів

У середу, 29 лютого, відбулося розширене засідання Закарпатської обласної Ради партії “Фронт Змін”. Одним із пунктів порядку денного були підсумки першого року роботи депутатів, обраних у місцеві органи влади від цієї політичної сили. Засідання відбулося за головування очільника обласної організації партії Валерія Лунченка, членів Ради, керівників осередків та депутатів. Також до роботи Ради долучилися в.о. ревізора Закарпатської області комітету партійного контролю Ігор Лисий та куратор Закарпатської області департаменту партійного будівництва “Фронту Змін” Валентин Латіпов.

Розширене засідання Закарпатської обласної Ради партії “Фронт Змін”
Розширене засідання Закарпатської обласної Ради партії “Фронт Змін”

За інформацією керівника секретаріату Закарпатської обласної організації партії Людмили Корольчук, 58 депутатів від “Фронту Змін” увійшли у місцеві ради усіх рівнів. 8 депутатів було обрано за мажоритарної системою. Переважна частина тих, хто представляє у місцевих парламентах політичну силу Арсенія Яценюка – молоді люди віком до 35 років.

Попередня підготовка кандидатів у депутати завдяки партійному проекту “Школа влади” дала можливість швидко освоїтися з діяльністю в радах та з перших днів активно зайнятися роботою. Депутати від “Фронту Змін” створили 6 фракцій та 5 депутатських груп, працює 22 громадські приймальні.

Із самого початку діяльності в радах депутати вирішували проблеми своїх виборців через надані їм повноваження. Зареєстровано 124 запити, 303 звернення та 132 проекти рішень.

Рада прийняла звіт про роботу депутатів у 2011 році та намітила завдання на наступний період. У 2012 році вестиметься контроль за тим, як депутати виконують Угоду про політичну відповідальність, чи регулярно звітують про свою діяльність перед виборцями та яким чином реалізуються проекти із покращення соціально-економічного життя громади.

До речі, партійній дисципліні у “Фронті Змін” на всеукраїнському рівні приділена значна увага. Із 3 тисяч місцевих депутатів через порушення норм чи принципів ідеології з лав партії звільнено 180 людей. “Це вимушений крок, але таким чином ми можемо бути впевнені, що з нами залишаються найвідданіші - ті, кому не байдужий наш курс, наше бачення політичного майбутнього України”, - зауважив закарпатський керівник “Фронту Змін” Валерій Лунченко.

Також партійною Радою було розглянуте питання про обрання нового координатора молодіжного крила закарпатського “Фронту Змін”. Ним став Олександр Данко.

Вкінці засідання 15 осіб отримали сертифікати про успішне проходження депутатського навчання у проекті “Школа Влади”. 10 нових членів партії отримали партквитки “Фронту Змін”.

Прес-служба Закарпатської обласної організації

Політичної Партії “Фронт Змін”

Закарпатська обласна організація партії “Фронт Змін”, Закарпаття онлайн.Політичні партії
29 лютого 2012р.

Теги: Фронт Змін, Лунченко

Коментарі

Михайло Михайлович 2012-03-12 / 10:00:14
Міжгірщина проти воняків із ПР та їх поплічників із "Фронту змін". Треба ще до виборів провести роботу по очистці воняків і дератизації щурів.

Вован Шемет 2012-03-09 / 20:55:38
всіх фронтовиків змін на нари до Юльки !! вони всі брехачі !! Порядні люди тікають від цих брехачів жидів !!

володимир 2012-03-09 / 02:04:58
Лунченко в Міжгірї є сірим Щурьом, він там ї недавно був з васьков деревляним ПРдуном вирішовали справи, після чого деревляний поїхав у Київ до Бровдія щоб той знайшов підїзд до тієї побитої людини Щурями. Тепер Мішик із справков вже дома, а Лунченко ще 10.02.2012 року знав що Щурь у лікарні про що заявив на всю державу, Щурь на підписці про невиїз з району, довідка в нього з Києва, брат Роберт Бровді допоміг,а правоохоронцям Лунченко про місце перебування побратима Щура не заявив, свою заяву через день зняв як і не було, Петруню підкупили, звичайно допоміг тут голова ОДА Ледида Щурям. Всі фронтовики фактично є ПРдкунами м міжгірському районі. Так що думайте "що це за люди і хто такий Яценюк"??

Виборець з Міжгірщини. 2012-03-06 / 08:55:20
Шемету. Ти такий Шемет як я Сморчков. То не бізнесмен болванутий - то Щурі є....ті і натрапили на людину, котра дала адекватну відсіч. "Фронтовики" ! Якщо у ваших рядах будуть такі Щурі то грош вам ціна. Пропоную розпустити Міжгірську партійну організацію "Фронту змін" бо теперішні стали ПРдунами. Чи слабо,п.Лунченко!Може ви й самі стали "щурями"?

Читач2 2012-03-01 / 22:57:50
Щодо результатів хотілося б більше конкретики. Які питання вирішено в Воловецькому районі ?

Читач 2012-03-01 / 07:51:55
Непоганий результат молодої команди, враховуючи, ким приватизована область...

Хустянин 2012-02-29 / 21:57:22
Аж вісім депутатів вибраних по мажоритарці у депутати всіх рівнів на Закарпатті, яких обиралось сотні, коли не тисячі. Оце реальний автори тет молодої хустської команди фронтовиків у області. Все інше за рахунок самого Яценюка, тобто за партійними списками. Вдумайтесь.

шемет 2012-02-29 / 21:09:42
того болванутого бізнесмена з Киева ніхто не бив, то він так наглюкався до поросячого виду, що коли він йшов по вулиці то піднявся асвальт і влупив йому по дурнеші, аш іскри з неї пішли, і там йому в іскрах і привидівся п Щур михайло !! ПИТЬ МЕНЬШЕ НАДО БІЗНЕСХРЕН з Киева !!

Василь 2012-02-29 / 20:29:24
Краще головуючий Лунченко надав би правдиву інформацію щодо депутата-фронтовика Щура Михайла з Міжгіря. Бо він заявив що київський бізнесмен побив їхнього побратима Щура, рідний брат якого Василь недавно покинув ФЗ та перейшов до ПР, написав заяву що добровільно відмовляється від посади Міжгірського селищного голови від ФЗ, бо його Ледида рекомендував Януковичу і він призначений головою РДА і вже є членом ПР !?. Може пан Лунченко надасть інформацію як таке може бути, та де переховується "побитий фронтовик Щур Михайло", який зі слів Лунченка є побитим та перебуває на лікуванні, а Щура з 5 лютого шукають правоохоронці, адвокати з Києва та і громада хоче знати про ГЕРОЇВ ФРОНТОВИКІВ ЩУРІВ.

Косма 2012-02-29 / 18:07:29

Флуд. Коментар видалено. Адмін

/ 4«Фронт Змін» об’єднався з «Батьківщиною» . Плани опозиції не змінилися.
/ 4Народний депутат України Валерій Лунченко проведе прийом громадян
/ 2Мирослав Білецький: “Під час прийняття важливих для громади рішень політичні амбіції потрібно залишати за межами сесійної зали”
/ 4“Фронт Змін” у Чопі спорядив дітей до літнього табору
/ 4“Фронт Змін” пропонує створити Погоджувальну раду при Закарпатській обласній раді
/ 4“Фронт Змін” допоміг вихованцям “Нової сім’ї” відпочити на басейнах
/ 4Жіноче крило Закарпатського “Фронту Змін” влаштувало свято для малечі
/ 4“Фронт Змін” дарував радість перечинським дітям
/ 3Завдяки поетапній ініціативі “Фронту Змін” Велятинська школа матиме їдальню
/ 4Перечинський “Фронт Змін” нагородив переможницю літературного конкурсу
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” вітає всіх школярів із закінченням навчального року!
/ 4Закарпатська опозиція таки взяла участь у мітингу “Вставай, Україно!” в Києві
/ 4Закарпатський “Фронт Змін” долучився до вирішення проблеми працевлаштування молоді
/ 4Керівник Закарпатського “Фронту Змін” привітав ювілярку зі 100-річчям
/ 4Закарпатські фронтовики вшанували пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни
/ 4«Фронт Змін» взяв участь у розширеному засіданні Комісії з питань молодіжних ініціатив
/ 4Молодіжка «Фронту Змін» взяла участь в обговоренні проблем прав людини.
/ 4Хустські “фронтовики” чепурили місто
/ 1Валерій Лунченко допомагає Станіславу Кравчуку поїхати на Олімпіаду в Сочі
/ 2Молоді «фронтовики» обговорили законопроекти «Про вищу освіту»
/ 4Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради щодо підняття ціни на проїзд у маршрутках
/ 4Опозиційна молодь обговорила проблему працевлаштування випускників
/ 2Валерій Лунченко відкинув звинувачення щодо “тушкування”
/ 4Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту»
/ 3Богдан Кинів про заборону продажу алкоголю поблизу навчальних закладів
» Всі записи