Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність

Заяви Геннадія Москаля - ніщо інше, як бажання приховати свої промахи в роботі та некомпетентність у керівництві областю

Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність

Чергові заяви Геннадія Москаля - ніщо інше, як бажання приховати свої промахи в роботі та некомпетентність у керівництві областю. Від чого саме він намагається відвернути увагу громадськості? Від вражаючих темпів вирубки карпатських лісів? Жахливого стану доріг Закарпаття? Бо навіть міжнародна траса Київ-Чоп у плачевному стані. Від ситуації із контрабандою, яка не лише не зменшилася із приходом ставленика Президента, але і вийшла на новий рівень? Чи може від тісної співпраці із колишніми регіоналами, яких зібрав навколо себе президентський представник?

Тепер звернімо увагу на криміногенну ситуацію: хіба не пан Москаль був призначений в область, щоб навести лад? Та замість того, щоб працювати у цьому напрямку, сприяти розслідуванню мукачівських подій 11 липня 2015 року, ефективно і результативно курувати роботу силовиків, що входить до його функцій, він, навпаки, створив із представниками партії «Відродження» та «Опозиційним блоком» коаліцію, призначив людей із цих політичних сил своїми заступниками, перетворив Закарпатську обласну раду та адміністрацію у політично-клановий проект.

Через 8 місяців після його призначення остаточно стало зрозумілим, що Геннадій Москаль не спроможний вести конструктивну роботу із органами місцевого самоврядування, його амплуа і функції – це створити скандал, перевести звичайну господарську роботу у політичне русло, заважати місцевій владі дбати про добробут мешканців.

Якими досягненнями може похвалитися цей політик з часу свого приходу? Чи прозвітував він про свою роботу у області? Які глобальні проекти він запустив? Скільки створив робочих місць? Можна як завгодно обливати брудом місцеві органи влади, але їхню роботу, принаймні, видно, а його, на жаль - ні. Тож, коли чиновник не має видимих результатів – він вдається до банального некомпетентного «відгавкування». Чого варта одна лише заява про Муніципальну поліцію м.Мукачево. Хай пан голова Закарпатської ОДА вивчить функції цього органу, а тоді робить недолугі заяви про те, хто саме повинен займатися правопорядком у місті і кому підконтрольні правоохоронні органи. І якщо посада пана Москаля називається "голова Закарпатської обласної адміністрації", то хай доведе, що він - керівник області, а не лише політичний опонент одного окремо взятого міста. Хай покаже приклад результативності, а не дріб’язкових маніпуляцій та некомпетентності.

Єдиний Центр вимагає від голови ОДА навести лад у правоохоронних органах, почати реальну боротьбу зі злочинністю, наркоторгівлею та контрабандою. Нарешті навести лад у лісовому господарстві, зупинити незаконні вирубки лісів.

Вимагаємо зобов’язати дорожні служби відремонтувати дороги в області.

Вимагаємо нарешті почати займатися реальною роботою, яку б могли відчути мешканці та гості нашого чудового краю.

14 березня 2016р.

Теги: Москаль, Єдиний Центр, Мукачево

Коментарі

звіздЄЦ ПР 2016-03-15 / 01:25:57
Балоги вже майже рік не при владі, а все ще вам як цвях у гузиці :)

карлам і іншим 2016-03-15 / 01:08:17
абсолютно згоден із видимою бездіяльністю москаля! а ви хоч здогадуєтеся про його невидиму діяльність? а між іншим саме невидима діяльність у всілякому можливому забезпеченні бпп і його лідера спокійного і ситого царювання і є його основан задача! ліс так само безпощадно нищили і балоги, і до балог, і після балог будуть - бо народ дозволяє! контрабасили до балог, контрабасили балоги, тепер інші контрабасять, і після цих будуть, бо весь світ на тому стоїть! бюджет дерибанили до балог, дерибанили балоги, і після балог дерибанять. і будуть дерибанити, поки існує країна під назвою Україна, бо і збудований державний устрій саме для дерибана! і по великому рахунку - яка нафіг різниця закарпатцю, хто дерибанить - балога, москаль, яценюк чи порошенко? Хто із них про народ, область, дороги, ліси думає? Та ніхто, бо для кожного своя сорочка до тіла ближча! І звісно, що поки балогам і залишається тільки ядовитою слюною і бризкатися - бо від корита відігнали. і такими "викриттями" періодично про себе нагадувати як єдиних борців за світле майбутнє. звичайно своє, бо їхньою турботою про всіх уже всі і ситі по саме горло!

RL. 2016-03-14 / 18:57:55
а Ви, Шановні, хотіли чогось другого від васала генЬки чернівецького ?

Карл 2016-03-14 / 18:54:26
Заяви Москаля були би смішні, якби це все не шкодило області. Він дійсно ще нічого не зробив за 8 місяців. Подивіться на Ужгород: дерибан. Подивіться на лісовози, які шурують кожного дня, міліція недолуга, прокуратура кришує. Хіба не губернатор це має все контролювати? А він пишається, що вулицю переіменував. Йовбак, та й годі!

форестер 2016-03-14 / 18:16:21
Зранку читав на якомусь з провладних сайтів цю заяву москаля. Це був повний ідіотизм. Старанно кришувати Блюка і його наркоторгівлю і після цього звинувачувати Мукачево і його владу в тому, що вони є епіцентром проблем на Закарпатті, то вже навіть не ідіотизм, це тримання за ідіотів всіх закарпатців.

Москаль чим далі, тим більше впадає в маразм. Балога - єдина його фобія. Коефіцієнт корисної дії Москаля як керівника області - справді на нулю. Один піар на фестах.

Степан Крук 2016-03-14 / 17:58:54
Получай, фашист, гранату!


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
/ 9Балога: Контрабанда і розповсюдження наркотиків на Закарпатті зумовлені корупцією у найвищих ешелонах влади України
» Всі записи