Мукачівська ЦРЛ показує приклад боротьби з корупцією

Єдиний Центр вітає початок кампанії у Мукачівській ЦРЛ, яка має на меті вести активну боротьбу з корупцією. Яка націлена на знищення такого явища, як хабарництво. Про це повідомив керівник секретаріату Закарпатського Єдиного Центру Володимир Шкріба.

Мукачівська ЦРЛ розпочала боротьбу з корупцією. У всіх корпусах лікарні розміщено інформаційні таблички, які наголошують громадянам про безкоштовність медичних послуг на території ЦРЛ. А також закликають громадян не давати хабарі. На усіх табличках вказано номер телефону гарячої лінії, куди може зателефонувати кожен охочий. Такі дзвінки реєструються, та по кожному прийматимуться відповідні міри. На подвір'ї лікарні встановлено скриньку для звернень та пропозицій, які пізніше надходять особисто до головного лікаря.

"Це - перші кроки, які є важливими, бо ми повинні з чогось розпочати цю боротьбу. Будуть вони дієвими чи ні - залежить від кожного громадянина. Абсолютно вірним є твердження, що боротьбу потрібно починати з себе - не давати хабарів. Люди повинні викоренити зі своєї свідомості таке поняття, що, скажімо, лише прийшовши в ту саму лікарню, вони вже цим самим комусь щось винні чи чимось зобов'язані. Навіть думки такої ні у кого не повинно виникати," - прокоментував початок антикорупційної кампанії в Мукачівській ЦРЛ Володимир Шкріба.

На його думку така всебічна інформованість на території лікарні про безкоштовність медичних послуг, акцентування на цьому уваги, які наразі є в Мукачівській ЦРЛ, повинні спонукати людей до такої позиції. А відповідна реакція керівництва закладу у випадку ймовірного факту вимагання хабаря працівниками закладу повинна додати людям впевненості у своїх діях та стати дієвим інструментом у боротьбі.

"Закликаємо усі медичні заклади краю послідувати прикладу Мукачівської ЦРЛ, і розпочати подібні кампанії. А також закликаємо усіх закарпатців долучитися до боротьби з корупцією на теренах нашої області. Корупція, як би не було прикро це визнавати, наскрізь пронизала усю державу, і побороти це згубне явище можливо лише у випадку спільної масштабної боротьби, коли до неї долучиться кожен громадянин," - додав Володимир Шкріба.

29 березня 2014р.

Теги: корупція, Шкріба

Коментарі

саша 2014-09-10 / 18:50:43
не смишіть людей, опустіть такси за операції, роди хоч до долара по 8 грн, а не все в баксах. Найдіть хоть одну людину кому в Мукачеві реально задарь в больниці допомогли (зробили операцію). А ще є такси на влаштування на роботу всіх категорій працівників і все це другий десяток років робиться через пяницю Васюту, депутата зренового від ЄЦу. Не іздевайтесь над людьми, бо часи вже не ті, міняйте кадри і систему, тоді мож щось вийде.

Марія 2014-04-07 / 20:03:52
До сміху доводять наші чиновники- медики. Починають не з себе, а з медсестрів та санітарок, які й так нічого не мають. а лише копійки. А от завідувачі відділень, начмеди - то друга справа. Тут уже і сотні доллярів взяти не гріх . Та тільки вони себе не бачать. Не смішіть людей шановні, ті таблички поставте спочатку у себе на лобі ,тоді і порядок буде.

севлюш для сімейки хапуг пірус 2014-03-30 / 11:01:29
у виноградові банда піруса уже й не розуміє за що гроші ще здерти з людей,бо лікувати давно нема кому

міжгіря 2014-03-30 / 10:54:50
Балого а коли ти наведеш порядок з своїм однопартійцем в Міжгірю Яремою І В , коли він перестане брати хабаря . за різні посіди в районі !

муза 2014-03-29 / 23:35:03
Та ви що для виноградівських медиків ( у більшості) це буде сприйматися як утиск "прав".для декотрих 50гр - " я вже сьогодні каву пив".

слон 2014-03-29 / 21:42:49
васюта очолює десятки років корупцію в ЦРЛ, а він депутат обл. ради від ЄЦ, не пишіть херню, а Ви люди робіть висновки на наступні вибори.

курах 2014-03-29 / 20:00:32
В мене в лікарні корупції серед лікарів нема,бо всьо забираю я сам!

Шок 2014-03-29 / 19:44:19
Шо ви мелете? Котра людина може прожити на 1200 гривень? А взятки боли є і будуть ! Ще скажіть шо задарь мош у Мукачеві на роботу ся мош устроїти у больницю? Думайте шо пишете!

чвй на двох 2014-03-29 / 18:43:15
запровадьте подібне в прокуратурах. судах, митниці і дайте медику достойну зарплату


Єдиний Центр
Публікації:
/ 1На Закарпатті депутати просять про позачергову сесію на допомогу потраждалим від стихії
/ 3Жителі Свалявщини отримали в подарунок маслобійки та сепаратори
/ 2Василь Губаль: Під час засідання сесії облради обділили все Закарпаття
/ 6Заяви Москаля по Мукачеву – ніщо інше, як бажання приховати власні промахи та некомпетентність
/ 2Золтан Ленд'єл: Москаль не подав жодної пропозиції до Президента і ВР щодо фінансування закладів профтехосвіти
/ 1Депутати фракцій ЄЦ та "Батьківщини" в Закарпатській облраді зініціюють скликання позачергової сесії
/ 2Господарі Великоберезнянщини отримали сепаратори та маслобійки
/ 1"Єдиний Центр" засуджує будь-які спроби та факти хабарництва, незалежно від розміру хабара – заява
/ 1"Єдиний Центр": Керівництво держави повинно негайно прийняти політичне рішення і заборонити в'їзд на територію України російських вантажів
/ 2Головою Воловецької районної організації "Єдиного Центру" обрано Олега Ціника
/ 2"Єдиний Центр" ініціює скликання позачергової сесії Закарпатської облради
/ 8Закарпатський "Єдиний Центр": Винні у побитті воїнів-добровольців мають бути притягнені до відповідальності
Балога пропонує посилити відповідальність за публічне заперечення окупації Росією територій України
/ 4ЄЦ закликає місцеві ради вирішити питання безкоштовного харчування дошкільнят та вихованців початкових класів
Михайло Мотильчак: На Закарпатті настане проблема фінансування професійно-технічних закладів
На Закарпатті ЄЦ підтримав заклик ветеранів АТО та волонтерів щодо відмови від новорічних салютів
"Широка" коаліція в Закарпатській облраді очевидно задоволена діяльністю та результатами роботи уряду Яценюка – Ленд'єл
Депутати просять голову Закарпатської облради вплинути на "Закарпатгаз", щоби не відключати газ незаможним і пенсіонерам
/ 29Балога привітав БПП «Солідарність» з утворенням коаліції у Закарпатській облраді з "Опозиційним блоком", "Відродженням" і тушками
/ 3"Єдиний Центр" нагадав, що є переможцем виборів і відкритий до залучення до переговорів по коаліції в Закарпатській облраді "Солідарності"
На з’їзді Єдиного Центру озвучено рішення про участь партії у місцевих виборах
/ 15ЄЦ звинуватив Москаля в брехні з метою дискредитації найвпливовішої політичної сили Закарпаття
/ 3Балога звернувся до Президента України з відкритим листом щодо варварської вирубки лісів
Мукачівські міліціонери заявили, що їх змушують фальшувати матеріали по справі перестрілки 11 липня
/ 3Заява Закарпатської обласної організації політичної партії "Єдиний Центр"
» Всі записи