Закарпатська "Свобода" змусила нардепів-комуністів достроково завершити прес-конференцію

27 лютого 2013 року закарпатська націоналістична молодь та активісти обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відвідали в Ужгороді прес-конференцію депутатів Верховної Ради України від Комуністичної партії України та місцевих представників цієї партії. Участь у заході взяли здебільшого представники провладних засобів масової інформації, лояльних до комуністів.

Комуністи перед прес-конференцією
Комуністи перед прес-конференцією

Прес-конференція відбувалася в класичному большевицько-азійському дусі – вихваляння та прославляння діяльності доблесних депутатів-комуністів. Відповіді на всі запитання як кишенькових ЗМІ, так і громадян нардепи зводили до "щасливого" минулого за совєцької влади на противагу теперішньому.

"Ці пережитки історії пропагували "єдиний шлях" до порятунку нашої держави – вступ до Митного союзу з Росією, Білоруссю і Казахстаном. По-суті, ці люди виступили за відновлення московської імперії в кордонах до 1991 року. Відповіді депутатів були довгими та нудними. По кілька разів вони повторювали одні й ті самі тези, як на черговому пленумі ЦК ВКП(б) чи ще якомусь большевицькому збіговиську", – розповів націоналіст Юрій Черкашин.

Ситуація змінилася, коли Юрій Черкашин запитав нардепів-комуністів про те, чи готова їхня політична партія висунути фінансові претензії до Російської Федерації, або долучитися до такої ініціативи, як компенсація за окупацію нашої країни Совєцьким Союзом.

"Відповідь була очікуваною та логічною, буцімто вчинити такі дії є неможливо, а далі у традиційному для себе дусі комуністи розпочали перекладати провину на Кравчука, назвавши його зрадником та винуватцем усіх бід. Ба більше, ці "червоні активісти" наголосили, що не вважають період Совєцького Союзу окупаційним та всіляко вихваляли "здобутки" большевицької влади в Україні до 1991 року. На запитання, чи є голодомори, організовані большевиками, свідченнями окупаційного характеру совєцької влади, комуністи-депутати та їхні прихвосні відповісти не захотіли. Далі ці представники "червоного нафталіну" перетворили прес-конференцію на балаган, обзиваючи націоналістів "провокаторами". Водночас панічно напівпошепки, наче мантру, повторювали прізвище: "Тягнибок… Тягнибок…". Зрозумівши, що запитання свободівців заганяють їх у глухий кут, вони оголосили про закінчення прес-конференції", – розповів Юрій Черкашин.

Після заходу свободівцям все ж вдалося завести розмову з першим секретарем Закарпатського обкому КПУ В. Алексієм, який, між іншим, заявив: "Закарпаття до 1944 року ніколи не входило до складу України".

"Така відповідь свідчить або про політичну упередженість комуніста (він, як типовий українофоб, заперечує цілісність та соборність українських земель), або про його інтелектуальну неадекватність – банальне незнання історії. Можна тільки припустити, до чого долучають комуністи такі сторінки історії як ЗУНР та Карпатська Україна. Очевидним є те, що назріла необхідність вводити екзамен з історії України для тих, хто претендує представляти народ у найвищому законодавчому органі країни та планує розбудовувати незалежну соборну демократичну державу Україна", – додав Юрій Черкашин.

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"

27 лютого 2013р.

Теги: Свобода, комуніст

Коментарі

Юрій Черкашин - Мілі Нєдєльській 2013-03-02 / 18:40:15
А мені в очі це сказати як людина - людині - слабо? Не бійтеся не дикий кусатися не буду.

Аді 2013-03-02 / 17:32:53
Мой любимий Бог, ослепи меня,
Чтоб националистом мог признать Куцина я
Мой любимий Бог, ослепи меня,
Чтоб украинцем мог признать Томаша я.

Перечинський 2013-03-02 / 17:26:24
І мовчить свобода як завжди )))

Міла Недєльська - Юрію Черкашину 2013-03-02 / 07:44:24
Я готова сказати. Прес-центр "Нове Закарпаття", вул.Капушанська, 106а, у будь-який зручний для вас час. Окрім як "субота по обіді" - на вихідні маю важливіші справи, ніж доводити і так очевидні речі

ОУН 2013-03-01 / 17:51:40
То не Просвіта, то провокатор. Він може назватися Свободою і тролити далі.

сорри 2013-03-01 / 15:23:05
До неошколованої Просвіти

"Я так люблю Мою Україну убогу, Що прокляну святого Бога, За неї душу погублю!" (Т. Шевченко)

Йдіть вчіться в школу

Rusnak 2013-03-01 / 15:18:57
Мда,подивився відео - дітвакам треба учити "матчасть" перш ніж іти з серйозними дятьками дискутувати,хоч дятьки і комуністи.Хіба що перекричати можуть.

Гуцул 2013-03-01 / 13:55:28
До очевидиця.
Про якого Бога недолуге ти можеш говорити, в тебе як були в голові царі і совєти так і зтлівши до полови там і залишилися. Тому твій словесний понос - це ноль з великою дирою, як власне у твоїй затуманеній довбні!
Напиши краще, що ти не очевидицяч, а "інтердєвачка" на побігеньках у червоної наволочі!
Комуняку на гілляку!

Просвіта 2013-03-01 / 13:24:35
Шевченко не вживав слова "Україна" - про це навіть діти знають. Більшість його творів - на російській мові, ті що на малоруській - відредаговані після революції (так само, як і історія Грушевськрого).
Але не про це мова - практична реалізація ідей "українства" стала можлива виключно завдяки більшовикам. Мова, територія, державність - кланяйтеся їх нащадкам - комуністам в ноги!

очевидиця 2013-03-01 / 12:44:43
До того, хто полюбляє слово "шльондра". Дуже потішив цей коментар, бо вкотре переконуюсь: там, де нема ні Бога в душі, ні царя в голові, залишається суцільна злоба та агресія. Так тримати, хлопці!

свобода 2013-03-01 / 12:42:27
Ага, відміни Котляревського, Шевченка, Куліша... Звичайно, Україну придумав жид Ленін ))

Просвіта 2013-03-01 / 12:35:18
Хлопці, заспокойтеся, адже виключно завдяки більшовикам (комуністам) у реальний вжиток ввійшли слова "Україна, українці", які до їхньої революції в Росії були тільки на рівні задуму, ідеї, мрії. Згадайте рішення країн-переможців після І світової війни - навіть ідея про Україну ними не сприймалася, існування національності "українці" ними не визнавалося! Тільки в працях Леніна визнані права малоросів на створення своєї республіки, правда в союзі з Росією.

586 2013-03-01 / 00:45:20
В чому проблема?
комуністам нерви по шікотали?!
мало, обісцяти їх потрібно було.

До jочевидця і свободівців 2013-03-01 / 00:29:51
Смійся шльондро підзаборна і далі, бо не довго лишилося...підстилки всякого гівна теж нестимуть відповідальність за наругу над українцями! Цей вериск комуністів і їм соболєзнюючих тільки вкотре підтверджує, що вони ще й досі бояться повірити в те, що в цій країні є люди запалені ідеєю. Люди, які готові не тільки на кухні, чи за пивом відстоювати правду а й публічно, навіть не боячись перечити червоним покидькам з досвідом підтриманих холуями "журналістами"! Хлопці слава Вам! Бо дійсно є мало таких, хто б не перелякався чи дав задню! Але ми є, і з кожним роком, з кожною подібною акцією нас стає більше! І врешті ми віришуватимемо хто в цій країні має рацію, а хто ні! Тому Юрію, і всім решту свободівцям Закарпаття одна порада: Не відступати, і не здаватись! Хай потвори скаженіють, а ми своє будем робить!

Чорнота 2013-02-28 / 22:40:38
Ви всі такі тут герої в коментах. Чи вистачить вам сміливості сказати все це лайно, яке ви ллєте на націоналістів, зокрема на мене, Томаша Лелекача чи Олега Куцина. Вистачить вам хоробрості.

Аді 2013-02-28 / 22:19:37
Мой любимий Бог, ослепи меня,
Чтоб националистом мог признать Куцина я
Мой любимий Бог, ослепи меня,
Чтоб украинцем мог признать Томаша я.

Адольф 2013-02-28 / 22:06:38


Хамство і тролінг. Коментар видалено. Адмін


Вочевидь 2013-02-28 / 21:25:28
Звичайно всіх і все влаштовує...наш нарід лиш те і вміє, що поза очі говорити...
Як до справи то ніхто нічого не може, окрім того що оббріхувати інших...
А "Карпатська Січ" молодці, лиш політика то ж не їх справа...навіщо тоді їх сюди приплітати...

очевидець 2013-02-28 / 21:04:08
http://www.youtube.com/watch?v=g0FNmYWZBtA&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=GwwQdApG6Dk
і хто тут неадекватний?...
може досить "СВободу" поливати г...
зробіть самі хоть щось....

Юрій Черкашин 2013-02-28 / 20:49:52
Хто готовий сказати мені в очі, що я чи мої побратими представились активістами "Карпатської Січі"? Давайте домовимось про зустріч десь в суботу після обіду і ви це скажете мені особисто, якщо вам буде, що сказати.

Ось вам відео
http://www.youtube.com/watch?v=GwwQdApG6Dk

вибачте, але ніхто крім мене одного не намагався внести "корективи" в прес-конферецію КПУ. Невже інших все влаштовувало? Я на цю конференцію взагалі не мав іти. Якби не пішов, то що? вона б й пройшла собі тихо-мирно в дусі вихваляння комуністичної системи.


ВО «Свобода»
Публікації:
Закарпатці ініціюють всеукраїнське відзначення подвигу героїв Карпатської України
/ 1На Закарпатті "Свобода" відзначить 78-му річницю Карпатської України (ПЛАН ЗАХОДІВ)
/ 10В Ужгороді в день вбивства Шухевича свободівці встановили таблички на перейменованій рік тому вулиці
В Ужгороді відбувся благодійний вечір по збору коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину
На Закарпатті добровольців зі "Свободи" викликають в прокуратуру
/ 2Супровід від ДПС для однієї вантажної російської фури Закарпаттям коштує 40 євро
/ 15На Закарпатті "Свобода" блокує російські вантажівки на Верецькому перевалі і контролює два інші
Юрій Черкашин ("Чорнота"): "У влади немає сценарію перемоги в цій війні"
Закарпатець створив осередок "Сокола" у Мадриді
Ужгородські свободівці вшанували жертв геноциду 1932-33 рр. викладеним зі свічок надписом "Голодомор"
На Закарпатті вшанували полеглих січовиків
/ 3"Свобода" вимагає перевиборів на Закарпатті
/ 3Кандидат в мери від «Свободи» не проголосував за себе в Ужгороді через допит у Києві
В Ужгороді націоналісти привітали Україну зі святом Покрови концертом
В Оріховиці на Ужгородщині реконструюють монумент загиблим карпатським січовикам
/ 3У виборчий список політпартії "Наш Край" до Міжгірської райради "випадково" потрапили 6 свободівців
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода суд залишив під арештом
Кандидата-арештанта на посаду міського голови Ужгорода викликають на допит
Закарпатський «Сокіл» провів щорічний вишкільний табір «Верецький перевал – 2015»
/ 1Марш націоналістів у Мукачеві проходив під гаслом "Арсеній Петрович – другий Янукович"
На Воловеччині учасники російсько-української війни навчатимуть юнаків військовій справі і табірництву
/ 4Праві сили Закарпаття підписали меморандум про співпрацю у протидії сепаратизму
В Ужгороді відбудеться форум правих сил Закарпаття та онлайн-конференція з командиром на передовій Олегом Куцином
/ 1Скандальній "головисі" Тарнівців не вдалося прикрити громадськими слуханнями земельні проблеми в селі
/ 1До Дня вишиванки в Ужгороді "припарадились" навіть пам’ятники
» Всі записи