Як перевірити диплом Шелевера, або Інтернет-недоступність тячівської влади

Поява в інтернет-просторі інформації про фальшивий вузівський диплом голови Тячівської районної державної адміністрації Михайла Шелевера несподівано виявила іншу проблему – повну інтернет-закритість тячівської влади.

Як перевірити диплом Шелевера, або Інтернет-недоступність тячівської влади

Інтернет-повідомлення про фальшивий диплом про здобуття вищої освіти головою Тячівської РДА, депутата Закарпатської облради та очільника тячівських «регіоналів» Михайла Шелевера викликало у журналістів Закарпаття онлайн закономірне бажання докопатися до справжньої суті питання. Саме тому ми в звичному режимі оформили запит на отримання публічної інформації. Текст листа на редакційному бланку склали максимально коротким – щоби не утруднювати сприйняття і загалом життя чиновникам: «Відповідно до статті 19 Закону України "Про доступ до публічної інформації" прошу Вас надати копії документів, що підтверджують здобуття вищої освіти головою Тячівської РДА Шелевером Михайлом Івановичем. Відповідь прошу надати в в повному обсязі, в порядку та строки, передбачені законодавством про інформацію». Цього абсолютно достатньо, аби у передбачений Законом  5-денний термін отримати копії документів, що нас цікавили.

Запити адресували одразу двом держслужбовцям, до компетенції яких належить дати відповідь у такому випадку – голові Закарпатської ОДА Олександру Ледиді та… самому Михайлові Шелеверу.

Оскільки закон передбачає різні варіанти надсилання інформаційного запиту, зокрема – і електронною поштою, вирішили скористатися адресами, зазначеними, відповідно, на сайті Закарпатської ОДА та Тячівської РДА.

Зазначена навпроти прізвища «губернатора» Закарпаття електронна адреса – admin@carpathia.gov.ua – «проковтнула» наш запит безпроблемно, що дає підстави сподіватися, що максимум через 5 днів на електронну чи звичайну поштову скриньку редакції нашого порталу буде відправлено копію потрібного нам документа.

А от з електронним доступом до «регіонального» керівника Тячівщини виникли серйозні проблеми. Спершу ми спробували відправити своє послання на електронну пошту, яка на сайті Тячівської РДА зазначалася як пошта голови РДА – gol@tyachiv-rda.org. У відповідь поштова програма відгукнулася набором англійських слів, які в перекладі на нормативну українську означають, що такий адресат не існує в природі. Не дали сподіваного результату і намагання відправити електронного листа на інші адреси, зазначені на офіційному сайті РДА – від заступників до керівника апарату включно. Тячівська влада тримала глуху інтернетну оборону. Спроба вдатися до обманного маневру і відправити листа через адресу очільника тячівської влади, зазначену на сайті Закарпатської ОДА – rda@tyachiv-rda.org, закінчилася аналогічно безрезультатно.

У еру інтернету це видалося нам щонайменше дивним. Реально – підозрілим. У контексті близьких виборів – політично вмотивованим: влада, нарешті, пішла безпосередньо в народ – обіцяти обіцянки, перерізати стрічки та дарувати зі своїх рук придбані бюджетним коштом подарунки. А тому потреба в електронному контакті з електоратом відпала – «Райком закрит – всє ушлі на фронт»…

Листоноші Хустщини отримали 110 велосипедівУтім, «Укрпошта» – структура, владі непідлегла, а тому за відомим принципом «нормальні герої завжди йдуть в обхід» ми вирішили скористатися її послугами, аби, зрештою, таки донести до пана Шелевера наше законне бажання отримати підтвердження його легітимності перебування на нинішній державній керівній посаді. Маємо надію, що на подарованому єдиноцетристом Петьовкою велосипеді його розшукає і дожене котрась із тячівських листонош.

Справа тепер за малим – аби на всій Тячівщині знайшовся хоч один ксерокс, який зробить для нас справжню копію вузівського диплому пана Шелевера, що його в інтернеті так наполегливо кваліфікують фальшивим…

15 червня 2012р.

Теги: Шелевер, диплом, інтернет

Коментарі

Тячівська РДА (освіта) 2012-07-06 / 00:42:27
Правду каже мент то такий гунцут що за той диплом його поперли з міліції разом із Подвичем. А зараз кришує контробанду сигарет. Опустився ниже плінтуса вже почав кришувати вчитилів з Углі ( Апшай та Негря) ко бульше дасть Хусейн ци Мотря. Ніби уволили Апшайку і чекавут мзду від Хусейна, айбо в ньог друга криша покруче.нашого патрона. Мало його були призучили УБОЗ ( Ладислав Васильович при піддержці Андрія Васильвича та його команди) айбо майже все владналося через Бібена (вихаванця Шелевера) мало поділився тай усе добре, баблоси пересчитали поділили, інтересно чи почесному все поділено,бо всякоє може бути. Най кось задуматься що там у Тячіві робиться.

Міліціонер 2012-06-25 / 10:02:13
Наш Шановний керівник Шелевер Михайло Іванонович любить тільки гроші з бізнеса зберати кожний місяць і з Бюджетних коштів откати брати, Шановні тячівці і Румуни открийте очі а Вілі його син то паскуда рідкісна і Шовгор Грін Міша який сильно беспридельничав та змусили його менти відправити в Чехію шоб не портив імідж Шелевера!!!

Вячеслав 2012-06-19 / 18:52:39
Істфаку"76

Моє прізвище Навроцький Вячеслав. У 1971 - 1976 роках навчався на фізичному факультеті Ужгородського державного університету, жив у третьому гуртожитку, 97 кімната. Якщо Ви в цей час вчилися на історичному, то повинні знати, чому я, фізик, був присутній на врученні дипломів випускникам істфаку УжДУ.
До речі. я був запрошений за зустріч випускників істфаку 1976 року, присвячену 30-й річниці закінчення УжДУ, яка відбулася 30.06 -01.07.2006 року спочатку в Ужгороді, в колишньому приміщенні істфаку, а потім на турбазі. Шелевера на цій зустрічі не було, але були Іван Грицак, Юра Якима з дружиною, Володя Трофімов з дружиною Тетяною і дочкою, Коля Товт. Олег Долгіх, Трянчич, Трохімець, з Хуста приїхали Бонь з Чопиком(на жаль, вже покійний), інших просто зразу не можу згадати прізвища, хоч візуально пам"ятаю всіх.
Якщо Ви були на тій зустрічі, то у Вас має бути відеофільм, котрий я зробив і потім розіслав всім учасникам .

*** 2012-06-19 / 17:46:48
Комусь дуже хочеться закрити цю тему дочасно)))

Віктор 2012-06-19 / 17:01:36
Думаю,немає потреби далі дискутувати на цю тему.Тим більше з людьми,яких не цікавить правда.Можна поважати або не поважати особу п.Шелевера-це особиста справа кожного,але треба поважати правду.А правда саме в тому,що він стаціонарно навчався на ісоричному ф-ті,успішно закінчив його і одержав диплом відповідного взірця(не той, що на фото в статті).Опонентам,якщо вони сумніваються,раджу звернутися до суду і там аргументувати свою позицію.Але вони не звернуться,аргументів немає,та й бажання знати правду теж,на жаль,немає.

істфак"76 2012-06-19 / 12:49:56
Вячеслав, а яке твоє прізвище. Щось я в 1976 році ніякого Вячеслава не помню

Вячеслав 2012-06-19 / 12:28:06
А мені не треба дивитися копію диплома Шелевера, оскільки в червні 1976 року я особисто був присутній на урочистих зборах історичного факультету, на яких декан історичного факультету доцент Ілько Василь Іванович (нині вже покійний) вручив оригінал диплома про успішне закінчення історичного факультету УжДУ Михайлу Шелеверу

тячуський 2012-06-18 / 19:47:43
Копія диплому (або її відсутність) засвідчить...))))) А анонімним "відмивачам" Шелевера треба трохи почекати...

Вячеслав 2012-06-18 / 19:36:43
Можу засвідчити, що Михайло Шелевер дійсно навчався в 1971-1976 роках на історичному факультеті Ужгородського державного університету, денна форма навчання, і закінчив його у 1976 році. Дійсно всі п"ять років навчання жив у 3-ому гуртожитку.

тячуський 2012-06-18 / 19:09:56
Шелевер на істфаці? Ти з дуба впав? Ха-ха-ха!............ :-))))))))))))))))))))))))

Віктор 2012-06-18 / 17:08:07
Ну що за дурниці про диплом Михайла Шелевера?Десятки а то й сотні людей паи"ятають його по УжДУ середини 70-их,я навчався з ним на істфаці,жили в 3=му гуртожитку,кімнати були поруч.Думаю,автор цієї брехні про диплом дуже непорядна людина.

гуцул 2012-06-17 / 19:47:22
Шелевера на яму пора давно уже,но конюх з золотоъ гори його не уддасть бо сре шо у самого диплом Левий

з Тячова 2012-06-16 / 14:48:53
Кому інтересно який диплом у Шелевера, хаба лиш вам. Заказуха. Май скоро нараз агітуйте за кого вам указали. Так буде майчесно. Ну і щось те хотіли указати редакція? Що? Пиль у очі!!! думаете що всі дурні і у всіх неугодних вам ліві дипломи. Смішно. Не хочу читати далі...

pfr 2012-06-16 / 14:43:30
Якщо диплом зарубіжного вузу (Кишинів), то він мав пройти процедуру нострифікації у Міносвіти України. А оскільки таку процедуру часом не можуть пройти навіть Кембриджу чи Оксфорду, бо у Табачника вважають, що Донецький ун-т набагато вищого рівня, ніж "якісь там Сорбонни" (ну хіба за винятком вєлікава МГУ, канєшна), то навряд чи б там визнали диплом із Кишинева. Хіба що тупо за бабки. За великі бабки.

олег 2012-06-16 / 12:33:13

Ви відверто дістали зі своїми примітивними і безпідставними звинуваченнями на адресу редакції. Коментар видалено. Адмін

тячуський 2012-06-16 / 12:02:13
Кому зрозуміло? Вшитка Тячівщина знає, ош диплом у сього неборятка куплений. А значить вун тупо обманював державу, коли го призначали на должность. Вор должен сидеть в тюрьме!!

Пітю 2012-06-16 / 11:16:05
Називається... не х... робити. Зрозуміло що в голови Тячівської РА Шелевера є повна вища освіта і відповідний диплом (без цього його би ніхто не призначив ні головою РА, ні раніше начальником Тячівського РВВС). Глупо і смішно...панове балоговці. Най Балога краще розкаже як він за корчаги заушно учився в торговому інституті у Львові...

нік1 2012-06-16 / 08:48:14

Коментар видалено. Адмін

тячуський 2012-06-15 / 23:01:01
Про "порядного доброзичливого" Вілена Шелевера можна прочитати зокрема тут - http://karpravozahist.narod.ru/k_mvd_7.html

Бийло 2012-06-15 / 22:35:54
Його син Вілен. Порядний доброзичливий хлопець знаю його з дитинства . Проти дітей не воює навіть сицілійська мафія

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини