В Ужгороді відкрили медичний центр УПЦ (МП) з томографом за 1 млн 300 тис доларів (ФОТО)

Обіцяють ціни, досупні для закарпатців

В Ужгороді відкрили медичний центр УПЦ (МП) з томографом за 1 млн 300 тис доларів (ФОТО)

У четвер, 7 червня, в Ужгороді  відкрили медичний центр «Покров». Участь в урочистому відкритті закладу взяли голова Закарпатської обласної ради Іван Балога, духовенство краю, медична спільнота.

Заснували новий медичний заклад представники православного духовенства, вихідці з США. Один з із засновників центру архімандрит Григорій, який за океаном очолює монаше братство, повідомив, що проект стартував три роки тому, коли священики отримали земельну ділянку для будівництва. «Ми прагнемо покращити рівень медичного забезпечення в краї. Наш перший проект в Ужгороді – благодійна медична клініка більше трьох років успішно працювала в міста. Нині ж запрацював повноцінний медичний заклад,обладнаний сучасною апаратурою, і де працюватимуть місцеві фахівці», – зазначив архімандрит.

Архієпископ Мукачівський та Ужгородський Феодор відзначив, що для України той факт, що медичний центр заснували представники духовенства – рідкість. «Тут краяни зможуть отримати зцілення не лише тілесне, а й духовне», – вважає владика.

Новий медичний заклад – це компактна лікарня, на першому поверсі  якої діятиме поліклінічний підрозділ діагностики, на другому – два операційні  блоки реанімації та харчовий блок, на третьому – стаціонарне відділення з комфортними двомісними, одномісними палатами. Всі палати обладнанні системою кондиціонування, доступом до мережі інтернет, телевізійним зв’язком, та індивідуальними санвузлами.

Як повідомив медичний директор закладу Анатолій Тимченко, медичний центр «Покрова» пропонує комплексний підхід до діагностики, використовуючи новітнє закордонне обладнання. Тут працюватимуть фахівці, які попередньо пройдуть стажування у провідних європейських клініках. «Тут закуплено американське обладнання. Лише томограф коштував мільйон триста тисяч доларів. Водночас можу запевнити, що цінова політика буде доступною для закарпатців, адже центр працюватиме не як прибуткова організація, це скоріше гуманітарний проект», – каже лікар. 

Голова обласної ради Іван Балога як позитив відзначив той факт, що в медичній галузі відкриваються такі потужні центри.

«Заклад заснували благодійники, які хочуть, щоби закарпатці мали змогу отримати медичні послуги світового рівня. Це приклад того, як можна розвивати не лише державну, а й приватну медицину, адже це альтернатива, на яку краяни мають безумовне право. Для Європи такі центри – буденне явище. І у нас вже є частина суспільства, яка згодна платити за якісні послуги. Від діяльності такого центру у виграші в першу чергу громада краю», – резюмував Іван Балога.

Прес-служба Закарпатської облради

07 червня 2012р.

Теги: медичний, томограф, Феодор

Коментарі

Меланія 2021-09-25 / 20:18:42
Хтось знає, де цей монастир?

Gordon 2021-09-25 / 20:15:01
Interesting

Читач 2019-08-16 / 17:23:59
Такі медичні центри створюють для обдираловки. Що попи, які на утриманні пастви, мають до медицини? Нічого! Медики у таких центрах- це не лікарі, а люди, в очах яких блимають великі суми бабок. МРТ головного мозку коштує не мало ні багато - 1100 грн. І опис роблять от фонаря оікарі-бізнесмени.

Станіслав 2018-03-26 / 10:54:44
Такі лікувальні центри нам не потрібні. Там одна лікарка Боришевська усе лікує))))) і КТ і МРТ і Рентген і УЗД я шокований. Обдирають гроші і все.

Степан 2017-11-15 / 11:34:36
https://www.pokrov.org/persons/archimandrite-gregory-..
https://www.pokrov.org/persons/archdeacon-nicholas-te..
https://www.pokrov.org/status/public-allegations/
https://www.pokrov.org/apprentice-monk-admits-killing..
https://www.pokrov.org/persons/igumen-damian-gibault/
Почитайте ким є ці "батюшки"

Христя 2017-10-30 / 12:12:25
Шановні батюшки! якщо ви батюшки? то беріть книги і ідіть у церкву (моліться Богу,а не лізьте у медицину). Для того є лікарі, а для вас є церква і монастир. А якщо суєте ніс не в свою справу, то лікуйте як Ісус (безкоштовно, безкорисно) а не для своєї вигоди, набивати своє кармани з бідного народу.

Володя 2017-10-25 / 12:32:18
Вендт - ген.директор- убивця, убив монашку, гей, спить із монахами, аферист, усиновлює монахів, і використовує як хоче, бізнесмен, на першому місці гроші,звідки у чесного монаха стільки грошей? і чого він іх вкладає не в церкву? а в приватний бізнес? це останні люди які втікли з Америки що там робили, то страшне. А тут роблять те саме, не знаю куди дивиться церковна влада? це ніякі не монахи, вони прикриваються церквою, назвами церковними як " ПОКРОВ" а всередині нічого духовного. Вендт і Терента займаються розпустою, поселили жити у монастир проститутку і там з нею сплять. Разом працюють, разом подорожують, в АМЕРИКУ, разом відпочивають, по ресторанах і т.д. займаються аморальним життям .

Вася 2017-09-12 / 14:06:52
Хі-Хі-Хі «Ми прагнемо покращити рівень медичного забезпечення в краї", не смішіть людей. Ви прагнете користі собі з хворих людей. Де беруть такі гроші батюшки? КПЦ МЦ ? Шановне Монаше панство, служили би Ви Богу а не займалися обдирством бідного населення. Я був у Вас і не побачив там нічого особливого, грубе поводження " медиків" ще ти лікаря не бачив як тобі сують бумажку на оплату, у касі сидить здирця монах, який не Богу молиться, а займається Юдаїзмом, ганьба таким монахам. Куди дивиться ІЄРАРХІЯ ЦЕРКОВНА? «Тут краяни зможуть отримати зцілення не лише тілесне, а й духовне», треба так писати " тут краяни залишать все що мають, а підуть ні з чим, без грошей, без нормального діагнозу, з пустими кишенями.

Анюта 2017-09-12 / 13:39:46
Добрий день, усім.
Я перечитала переписки і пишу своє враження. Якщо Ви монахи, то сидіть у монастирі і займайтеся тим для чого Ви народженні, а не лізьте у бізнес і думайте про збагачення, або Ви ніякі не монахи, або Ви обманюєте усіх кругом. Не обдирайте людей своїми """ вчинками""" якщо Ви так переживаєте за людей, то робіть це без грошей, тоді Ви будете робити духовну місію, а не своє збагачення. Аж противно дивитися на ці морди, про кого Ви дбаєте? про Бога? не думаю. Митарі і погани.

Аня 2016-10-13 / 19:44:33
Скільки коштує діагностика грудного віділу на МРТ?

Тетяна 2016-09-27 / 21:34:35
Хочу висловити велику подяку адміністрації медичного центру "Покров", в особі отця Миколая, який допоміг у транспортуванні післяопераційної хворої (моєї мами).Я була у відчаї,не знала, як мені перевезти маму після ендопротезування в Дніпро. Звернувшись до мед.центру і поспілкувавшись з отцем Миколаєм я вже знала , що все буде добре - як Ангела зустріла!!!Отець Миколай особисто допоміг транспортувати лежачу хвору і перенести її в купе поїзда, хоч це було й нелегко! З його благословення ми благополучно добралися до Дніпра.Зараз мама вже ходить з ходунками. Дай Вам Бог здоров я,і процвітання Вашому медичному центру!!!

МАРТІНКА 2015-09-11 / 10:52:34
ДОБРОГО ДНЯ. В МЕНЕ ТАКЕ ЗАПИТАННЯ СКІЛЬКИ КОШТУЄ КТ В ВАШОМУ ЗАКЛАДІ,І ЧИ ПОТРІБНО ПОПЕРЕДНЬО ЗАПИСУВАТИСЬ?

Володимир 2014-03-11 / 15:55:29
Я такий апарат МРТ і КТ можу набагато дешевше запропонувати, дивись www. kpi-med.com.ua

Анатолій 2013-11-20 / 18:29:09
Олено, зайдіть на їх сайт www.pmc.com.ua у розділ "Наші спеціалісти".

(Ну от, Оксано, не жалійтеся на мене, я, можна сказати, рекламую "Покров").

Як добре, що я назавжди їду із Закарпаття.

ОЛЕНА 2013-11-08 / 17:21:22
а там є і УЗД?не знала про це. підскажіть, будь-ласка,які ціни і хто з лікарів приймає пацієнтів.

ужгородка 2013-11-03 / 17:34:32
скажіть, будь-ласка,якщо хтось знає,чи потрібен в Покров лікар УЗД ? наперед дякую.

Анатолій 2013-08-24 / 20:39:42
Євгеніє! Вагітних дуже добре і безкоштовно приймають в Івано-Франківську в Прикарпатському Центрі репродукції людини.

А от у гінекологічному відділенні ЗОКЛ ім. А. Новака (колись там був обласний пологовий) - там досить агресивна атмосфера і гроші вимагають, туди не йдіть!

Євгенія 2013-08-21 / 12:08:56
Матінко Небесна і це доступні для закарпатців ціни??? Огляд і консультація гінеколога 150 грн, а УЗД 120-150 грн??? Прочитала статтю, захотілося прийти на консультацію, зайшла на сайт, подивилася ціни і ПЕРЕХОТІЛОСЯ... повірте, до Бога і до церкви ця установа нічого спільного немає...я мовчу про те, щоб на облік стати скільки вагітній жінці грошей треба...

Анатолій 2013-07-28 / 00:03:23
Маріанно, думаю, що в той центр беруть "по знайомству". :)) Але удачі Вам. Лапароскопічний хірург за межами Закарпаття точно знайде гідну роботу.

Маріанна 2013-05-16 / 19:40:25
Скажіть будь-ласка , в центрі є хірургічна служба і чи не потрібно вам двох хірургів з великим стажем роботи і володінням лапароскопічної методики операцій. Дякую.

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 5
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини