Колочава залишилася без сільського голови

Днями керівник сільської ради села Колочава, що на Міжгірщині, Юрій Хланта написав заяву про відставку за власним бажанням, мотивуючи своє рішення станом здоров’я. Новина виявилася несподіваною, адже Юрій Павлович на посаді першого газди гірського осідку підряд двох скликань зарекомендував себе з позитивної сторони.

Колочава залишилася без сільського голови

За очолювання ним місцевого органу самоврядування, визнає значна більшість односільчан, сталося багато змін на краще у осідку над Тереблею і шкодує за самовільним залишенням верховинським “війтом” поста, на який його напередодні обрали із значною перевагою в голосах над конкурентами.

Це вже третій населений пункт на Міжгірщині без свого раніше обраного головного поводиря громади після райцентру та Синевира, до речі, найгустонаселеніших у районі. В останньому, до речі, вже намічені вибори у середині березня цього року. Поки що строк офіційної подачі заяв кандидатів балотуватися на вакантне місце не підійшов, але за деякими чутками бажаючих боротися за “берівський” портфель вже заздалегідь вистачає, перераховується число прізвищ більше, ніж кількість пальців на руці.

Василь Пилипчинець, mizgir.com.ua

23 січня 2012р.

Теги: Колочава, вибори

Коментарі

правда 2012-05-09 / 21:32:46
гулаві колочавці вже вибрали собі депутата в область із синевира а депутата в район із негрівця, а тепер аж страшно подумати кого си виберут головов...

колочавець 2012-02-16 / 21:14:29
для шугая. Да тебе напевно морда коняча, песиголова. Ти нічого не знаєш. Не паплюж других. А если жил ты как свинья останешся свиньею.

колчавець 2012-02-06 / 22:22:36

Коментар видалено. Адмін

шугай 2012-02-05 / 10:35:12
ну й рожа дебільна, в голови без голови !!

МІЖГІРЕЦЬ 2012-01-27 / 13:23:04
ТИ КОЛОЧАВЦЮ НЕ ПРИПАСУЙ ЧУЖІ ЗАСЛУГИ ІНШІЙ ЛЮДИНІ. ВИ ЗАДОЛИЗИ ПОМАРАНЧЕВІ ЗВИКЛИ БРЕХАТИ І ТЕПЕР БРЕШЕТЕ. ЮЩЕНКО ВАШ НІЧОГО НЕ ЗРОБИВ ДЛЯ УКРАЇНИ, А ЯК ЖИЛОСЯ ПРИ СТАРІЙ ВЛАДІ ТО ВСЕ ЦЕ ЗАСЛУГА ПРЕМЄРА ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО, ЦЕ ВОНА ПІДНЯЛА ЗАРПАЛАТИ ДАЛА ПІЛЬГИ ДІТИ ВІЙНИ , ВИПЛАТИЛА ГРОШОВІ ЗАОЩАДЖЕННЯ А ВАШ ТУПОРИЛИЙ ЮЩ ТІЛЬКИ ПАМЯТНИКИ З АРЖЕВІТІНОМ БУДУВАВ, СИЛОЮ ЗАСТАВИВ ЮЛІЮ ВОЛОДИМИРІВНУ ПІДПИСАТИ ГАЗОВІВ УГОДИ А ТЕПЕР ПАПЛЮЖИТЬ ЇЇ . І ВИ КОЛОЧАВЦІ ПЕРЕСТАНЬТЕ БУТИ АРЖЕВІТІНОВИМИ ДУРАЧКАМИ І БІГАТИ ПО СЕЛЕУ З ДЕРЕВЯНИМИ АТОМАТАМИІ ЛИЗАТИ ЙОМУ ЗАД. ВЖЕ МАЄТЕ ОДИН ВИПАДОК ЩО ОДИН ПОМАРАНЧЕВИЙ ТІКАЄ У ПІДПІЛЛЯ ЯК ЗАПАХЛО ЖАРЕНИМ. ЩО ЗАБУВ ЯК БІГАВ ПО ЦЕРКВАХ ЩОБ ЗА НЬОГО ГОЛОСУВАЛИ НА ВИБОРАХ З СВОЇМИ ПОМАРАНЧЕВИМИ КОЛЕГАМИ І ПІДКУПОВУВАЛИ ПРОДАЖНІХ ПОПІВ ??ДЕ ТЕПЕР ЙОГО ЛЮБИЙ ДРУГ ЧОМУ НЕ СПАСАЄ СВОГО ОДНОПАРТІЙЦЯ ?? АДЖЕ ПРИЙШОВ ЧАС ВІДПОВІДАТИ ЗА СВОЇ ЗЛОДІЯННЯ ПЕРЕД ЖИТЕЛЯМИ КОЛОЧАВИ ЗА ПРОДАЖ ЇХНЬОЇ ЗЕМЛІ !!

справедливість 2012-01-26 / 18:51:31
я думаю що Колочавці стали розумнішими, і другого Лозинського вже не виберуть в нардепи ! ідіть помаранчі бджіл годувати до рапавого Ю,ща !!

колочавець. 2012-01-26 / 16:44:04
шАНОВНІ ПАН міжгірець і справедливість. Люди які нічого не знають ралюжать самі себе, один одного. А то дійсно хіба погано жилось за Ющенка, який дав все. діти війни, підняття зарплат, заробіток за кордоном. Хіба не із-за Ющенка саме більше в області зареестровано власних автомобілів. А ви пани ще будете гівно гризти, дійсно ви чума яка не може оцінити. А Аржевітіна не трогайте я не знаю його близько але відчуваю яку роботу зробив для народу. А ви два не будьте чумою, а будьте настоящими патріотами своєї Укаїни і свого простого народу. З повагою до вас............

справедливість 2012-01-25 / 18:40:42
ти Колочавцю мабуть теж лижеш зад п Аржевітіну ! я прочитав тут коментар і в мене виникло питання ? Чому п Аржевітін не будував дорогу коли при владі був його кум Ющенко ?? він тодіб побудував її мраморну !!, а гроші на дану дорогу виділила держава ! , лиш любі поморанчеві друзі всі здобутки припитсують собі ! за пять років помаранчевої влади вони нічого не зробили хорошого лиш памятники будували , один в Киеві, а інший в Колочаві ! , от як тепер красиво і багато живуть Колочавці від цих памятників !!?? правильно тут написано Що Павловича з"їв не Щур В М , а оковита, тобто зелений змій !! А Ви Колочавці тепер не плачте, адже ви знали що вибираете одного із помаранчевої чуми, ви що не бачили його пятирічної бездіяльності ?? , адже ви не обрали достойного собі бірова, хоча було багато хороших претиндентів на цю посаду !, а ви послухали попів, адже п Аржевітін перед виборами ходив по церквах в Колочаві з своїми любими друзями розжаючи продажним попам гроші і агітував за свої помаранчевих, от що ви собі обрали те і маєте !. так що тепер на нийте !! а цілцйте за 10 гривень нардепу задницю, і далі за нього проголосуйте, і тоді станете рабами в даного нардепа !!

міжгірець 2012-01-25 / 12:32:16
тут правильно сказано, що Колочава такого голову села вже не буде мати, тому Що Колочавці вже таких гол\ів не будуть вибирати які всі землі в Колочаві розпродали свому любому помаранчевому другу п Аржевітіну ! І тепер коли прийшов чпс відповідати за свої ( ПОДВИГИ ) п голова тікає в підпілля , а Що йому не допомагае не відстоюе його аржевітін, а відхрестився від нього ! Що помаранчевій чумі боязко тепер нести відповідальність ??, за свої подвиги, кому тепер екс голова Колочави буде лизати зад ???

колочавець 2012-01-24 / 20:14:47
Дивує мене пан Міжгірець який обзиває колочавців пугарями, але дивно, що жінка цьог міжгірця з Колочави. Колочава втратила надзвичайно порядну людину. яка зробила із не можливого можливе. Але сьогодні важко працювати з народом, всім не догодиш. Такий собі Міжгірець (Фурдьо) який подав у суд сільську раду за те що його теща прибрала КОЛИСЬ ЗЕМЛЮ БІЛЯ РІЧКИ ЯКА НІКОМУ НЕ НАЛЕЖАЛА. Під час будівництва дамби від неї відпала одна сотка землі під дамбу. І пан зять Фурдьо подає у суд. За що , за те що дорога побудована, не тільки від нього забрали, але і від других людей. Як так можна паплюжити людину. ТАКОГО ГОЛОВИ НАПЕВНО колочава скоро не буде мати. А вам боком вийде все. Ніякі акти Павлович не підписував, це є чесна порядна людина. Аржевітін вболіває за село, і разом з тим допомагав вирішувати різні питання, асфальтна дорога,спорудження дамби. Але такі писаки як ви які не варті дві слова зв"язати до купи паплюжать самі себе. Удачі пане Фурдь.

Нескорений 2012-01-24 / 17:13:45
Колочавці, нам би "смотрящого" від ПРдунів Цюбика та й Щуря з Сморчковим І Ледидов відвезти ниже плотини там межи такими як вони лишити може би їм там розуму додали.А на Міжгірця не дивуйтеся,таких лизобобиків у Щуря пару штук всталося.Морит Щуря бо всталося йому не довго людям голови морочити.

Міжгірцю 2012-01-23 / 22:43:44
Із твого коментара зрозуміло, що ти такий МІЖГІРЕЦЬ як і твій Щур, видно що ви оби два Бдзні. Ніколи справжній Міжгірець з каменем за пазухою не піде на Синевирця чи Колочавця, всі вони разом Бдзянську владу тирплят. І ніколи цей край за Мошаком не піде, кулько бисьте грошей за нього не давали. Правда, гроші візьмуть, но проголосують за Сятиню, Аржевітіна, Рябця, чи навіть за Ланя, но не за Мошака.

міжгірець 2012-01-23 / 21:35:30
Слухайте ви пугарі колочавські:з"ів вашого бірова не Щур,а водка.Послухалибисьте простих Колочавців,они би вам порозказували,що бирів нагаздував із людськими землями,зато і втік.Що лиш витворяв із дідом Маркусьом,раз одні му акти підписував,а дале другі.Добре му било газдувати,коли го кришував кум Ющенка.А тот ся набрав земель задарь,а тепер на Юрка забив,дивит свій бізнес.А Мошак туй із регіоналами тоже не причім.Ви колочавці не обіжайтеся на дзеркало за то,що у вас ніс(по вашому нус)кривий.

До опришка 2012-01-23 / 20:39:19
Правду кажеш, і це вже не перший голова у міжгірському районі якого Щур зїв, невже ніхто му не може відповісти, тому двоєчнику з юрфака, пяниці з 1 гуртожитку.

Опрышка 2012-01-23 / 17:03:31
Павлович у дружніх стосунках із Аржевітіним, а Мошак каже ош такий Бирів для Колочави непудходит. Кулько гроший треба уверечи на нові перевибори, ци знає вто сволоч Перечинська? І прото за Мошака ні Колочавці ні Синевирці голоси не уддадут, кой таким нечистоплотним методом імилистеся до нормального чоловіка, а Павловича таким рахуют по усюй цій ріці. Най лиш ся нам Щур агітовати за Мошака у село появит, нараз го на Бдзні утправиме.

pfr 2012-01-23 / 14:26:55
"З"їли" Павловича регіонали з єцівцями напевно. Поставлять тепер там якогось мафіозника-лісоруба, який закупить за сільські гроші 700 портретів Януковича ціною по 1000 грн і 100 бігморд, і порозвішує їх по всьому селу і на полонинах, щоб і медведі з кабанами і вівцями знали про покращення життя...

НОВИНИ: Соціо

11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
18:40
/ 1
Загинув Герой з Вишківської громади Святослав Корнійчук
11:17
/ 1
У Берегові діти принесли додому з річки стару протитанкову міну
10:45
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Козаком
10:35
/ 3
Сьогодні, в четвер, у Буштині попрощаються з Героєм Іваном Рущаком
11:29
/ 7
Державний "Ощадбанк" долучиться до приватного нищення унікального високогір'я Карпат вітряками
23:14
/ 4
Рік Августина Волошина
» Всі новини