Найкращим студентом Закарпаття-2011 став Йосип Чава (ФОТО)

Конкурсна шоу-програма «Кращий студент 2011» відбулася в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі у середу, 30 листопада.

Найкращим студентом Закарпаття-2011 став Йосип Чава (ФОТО)

За звання найкращого студента змагалися:

Тетяна Алмаші (МДУ, економічний ф-т, менеджмент невиробничої сфери, 3 курс);
Марія Бовдрич (УжНУ, філологічний ф-т, словацька філологія, 2 курс);
Марія Дем’яник (УНЦ КНТЕУ, менеджмент, 3 курс);
Віталій Попович (УжНУ, ф-т суспільних наук, політологія, 4 курс);
Михайло Фазекаш (ЗакДУ, ф-т міжнародних відносин, країнознавство, 4 курс);
Йосип Чава (Коледж культури і мистецтв, естрадний вокал, 3 курс);
Марія Черничко (УжНУ, філологічний ф-т, журналістика, 4 курс);
Ернест Самсончик (УжНУ, географічний ф-т, туризм, 3 курс).

До складу журі, котре й мало обрати кращого з кращих, увійшли Віталій Ерфан, Василь Телеп, Ростислав Буланов, Софія Курта, Вікторія Рижова, Василь Ябрик та Валерій Пацкан.

Кожен з конкурсантів намагався виглядати на сцені впевнено та гідно звання найкращого студента. Коли ж конкурсанти пішли готуватися до наступного конкурсу, виступив колектив черлідінгу УжНУ, що продемонстрував, як треба вболівати.

Наступним був конкурс інтерв’ю та представлення. Кожен учасник мав відповісти на запитання ведучих та проглянути відеоролик, де про нього розповідала довірена особа. Після приємних слів друзів, близьких та викладачів студенти набиралися позитивної енергетики і через свої таланти передавали її у зал. Першим свій коник представив Михайло Фазекаш, який показав міні-фільм про один день зі свого життя. Наступною з яскравим танцювальним номером виступила Марія Дем’яник. Слідом за нею співала і танцювала Тетяна Алмаші. Віталій Попович продемонстрував танець в стилі «електро». Далі чарувала піснею Марія Бовдрич. Ефектним був вихід Йосипа Чава, який ходив залом і продавав речі, виготовлені студентами коледжу культури і мистецтв. Потім він висловив подяку своїй викладачці та заспівав душевну циганську пісню, що дуже вразило журі. Передостаннім свого «коника» демонстрував спортсмен та поліглот Ернест Самсончик, що оформив слайд-шоу світлин зі свого життя. На завершення Марічка Чернечко зіграла на фортепіано, а потім зачитала власний вірш.

Також у рамках шоу підвели підсумки та нагородили переможців «Молодіжного рейтингу» у таких номінаціях: «Кращий молодіжний фестиваль» — Студентська республіка, «Кращий молодіжний проект» — «Битва фотографів», «Краще молодіжне медіа» — Тиса ФМ, «Краща студентська кімната» — кімната №56 гуртожитку УжНУ №3, «Кращий молодіжний перформанс» — Ужгородська регата, «Кращий молодіжний соціальний проект» — «Від серця до серце».

Перш ніж оголосили переможця, конкурсанти показали глядачам фотосети, зроблені спеціально для конкурсу різними фотографами.

Для того, щоб визначити переможця, журі називало по одному учаснику, що, на їхню думку, є найкращим і вартий нагороди. Але оскільки троє учасників (Марія Бовдрич, Тетяна Алмаші та Йосип Чава) набрали по два голоси, то визначити переможця запросили Віталія Ерфана, котрий обрав Йосипа Чаву, який підкорив усіх своєю чуттєвістю та щирістю.

Усі учасники отримали подарунки від спонсорів, а переможцю дістались ще й нетбук від партії «Удар» та стипендія від обласної ради.

Не зважаючи на те, що «кращого студента 2011» обрали, враження від конкурсу були не у всіх найкращі. Скажімо, одна з глядачок, студентка ІІІ-го курсу відділення журналістики УжНУ Мирослава Шимон  зазначила, що «загалом усе було не погано, але є кілька суттєвих зауважень: ведучі були погано підготовлені, програма була не насиченою, тому це важко назвати «шоу», про номінації у так званому «Молодіжному рейтингу» ніхто не знав, тому всі номінації виглядали якось однобоко. Я знаю багатьох активних молодих людей, котрі цього року організовували багато цікавих проектів — і соціальних, і перформансів, які були вдалими і резонансними, але вони не були представлені, хоч, на мою думку, заслуговують подібної уваги. Але тішить те, що учасники були цікавими та яскравими особистостями і гарно себе проявили, а це, як на мене, основне».

01 грудня 2011р.

Теги: студент, Йосип Чава

Коментарі

Діма Скрипич 2011-12-01 / 20:39:28
Концерт виклав тільки одині емоції!

СЛАВА УДАРУ! ХАЙ ЖИВЕ КЛИЧКО! УДАВ ВСЕ ЗРОБИТЬ!

Всі молодці гарно продаєте кожного року кращого студента різним політичним силам!

ОТЯМТЕСЬ!!! ВАШІ ЗАЛИ СТАЮТЬ ПОРОЖНІМИ!

Глядач 2011-12-01 / 20:28:25
Та справа не втому, перемогли та й добре. Але слід було зробити цей конкурс (маю на увазі рейтинг) доступнй для всіх, а не тільки для своїх! Переможець від цього можливо і не змінився б, але так було б принаймні чесно.

В.Б. 2011-12-01 / 17:58:59
У мене до рейтингу претензій нема. Дійсно, могли його зробити більш прозорим, але щодо пепможців у мене нема сумнівів. Або ви знаєте кращий фестиваль, ніж Студреспубліка, або більш резонансну соціальну акцію, ніж "Серце до серця"?

Іван Лендєл 2011-12-01 / 17:34:45
Дістали вже своїм піаром. Ніби нема на що гроші давати як лиш підкуп молоді... Звичайно, що на багатьох деградантів, які вважають себе "золотою молоддю" це подіє

5826266 2011-12-01 / 17:18:27
Слухай Глядач 2011-12-01 / 16:59:14, якщо знаєш інші кращі медіа, або хочеш провести ефір, ти зайди на Тису чи Версію, або заснуй краще свою газету. Ок? Критик квартирний!

581256 2011-12-01 / 17:16:18
Студреспубліка і Регата - це типу самі собі премію вручили?)) Фосо! =)))))))))

Активіст 2011-12-01 / 17:03:48
Знову я. Сьогодні був в університеті і говорив із студентами, скажу дуже просту річ, перебрали із УДАРом. Мені дуже шкода молодь і себе в першу чергу, тому що нас постійно використовують від час виборів: Спочатку - Бровді із (Фронтом Змін), потім Жолтані із (Молодіна партія), Пацкан із УДАРом, а що потім нас просто викинуть і все.

Хоча не всіх викидають є певна верства - тих які роблять ці шоу Ліга КВН, активісти, які працюють на тих які їм платять гроші. Хлопці Ви вмієте гарно робити шоу, для чого Вам ця політика. Для чого?!

Бажаю молоді надалі залишатися із своєю позиціює.

Глядач 2011-12-01 / 16:59:14
"Рейтинг року" - це взагалі хоть шо! Складається таке відчуття, що організатори конкурсу провели цей "рейтинг" щоб нагородити і похвалити самі себе. Таке ніби нічого більше не відбувалось... "Молодіжне мадіа" - Тиса фм??? Ще б радіо "Промінь" нагородили))) А соц. проектів було багато: це і акція проти куріння, і "похід" студентів за гарячою водою і маса інших заходів. Але себе хвалити куди приємніше). До речі, ведучі так говорили ніби п"яні були, тупили страшенно і часто недоречно жартували з учасників. Шкода, що хороший, цікавий конкурс перетворили на дешеву виставку, піар, та хоть-шо-шоу. Сподіваюсь наступного року організатори все ж отямляться і проведуть "Кращого студента" належним чином.

В.Б. 2011-12-01 / 13:36:02
соррі, згоден на 200 %
Мені прикол з подушкою сподобався :)
А конкурсанти цього року менш цікаві, ніж милулорічні.

соррі 2011-12-01 / 13:08:49

А хто має давати право? Беруть самі. Ті, хто активний. Хто перешкоджав іншим партіям проявити ту ж активність, що і УДАР? Як на мене - перебір з УДАРОМ помітний. Але звинувачувати їх в тому, що вони проявляють активність, тоді як інші сидять на гузицях - щонайменше дивно...

ture 2011-12-01 / 12:51:40
Вірно, у будь-якого концерту є спонсори, вони також можуть бути представлені у журі, однак, коли половина зі складу журі була від партії УДАР - це вже явне політизування шоу. Невже, УДАР думає, що вона представляє себе партією, яку підтримує вся молодь Ужгорода, щоб вона вирішувала долю цього молодіжного проекту, хто їй дав на це право ?

В.Б. 2011-12-01 / 12:44:48
Кожен бачить те, що хоче побачити. Хтось бачив політичну рекламу, а хтось - цікаве дійство.
А ще хотілося б почути про "багато цікавих проектів — і соціальних, і перформансів, які були вдалими і резонансними, але вони не були представлені". Які це? Хоч декілька прикладів.

Байдужий 2011-12-01 / 11:49:28
Люди, ви странні якісь. Всі мають якось спонсорів, за що ви думаєте оплачується зала, світло, музика, подарунки тощо???Ясно, що є меценати і слава Богу. А щодо політики, то хай вирішує кожен для себе сам.

Один з глядачів 2011-12-01 / 10:26:15
За Айслендом стоїть пан ЯБРИК (екс-ГРИБАНОВ) - член партії УДАР, до речі)))

А те, що конкурс заполітизовано - видно неозброєним оком. Враження було, що прийшли подивитися на кожнохвилининну рекламу партії УДАР, а не на конкурс. Ганьба!!!!!!!!

Микола, УжНУ 2011-12-01 / 09:17:47
Народ, ну що ви причепилися до УДАРУ. У таких конкурсах завжди були спонсори і не тільки політичні партії. Чим погано, що студент отримав ноут? Що ВАС жаба давить? Чому ніхто не возмущається, що там ICE LAND блимає( а за нею регіонали стоять)? Вітаю переможця!

Активіст 2011-12-01 / 02:20:58
Завжди дарували новт, але зараз УДАР і мене це дуже сильно роздражає. Ну, але це така позиція моя!

маруся 2011-12-01 / 02:08:08
Сподобалися фотки. Мабуть, було цікаво. Шкода, що не мала змоги піти. А про політику... Та ну її! Зате в хлопця є новий ноутбук. Чим погано? )))

Активіст 2011-12-01 / 01:56:09
Знову із гарно концерту зробили політику. Цікаво скільки Пацкан дав на це шоу грошей?!

Не потрібно нам студентам нав'язувати певну партійну ідеологію ми самі вже все вирішили!

НОВИНИ: Світське життя

20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 2
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
10:55
В Ужгороді виготовляють натуральну косметику із квітів і трав
11:34
Школяр із Донеччини вигуляв в Ужгороді службового собаку Нацгвардії й отримав у винагороду шкільне приладдя
11:27
Волонтери в Ясінях на Рахівщині шиють маскувальні сітки для бійців на передовій
17:52
Спортсмен із Мукачева Богдан Черепаня став чемпіоном України з бойового самбо
19:00
Дитячі табори відпочинку, квест-екскурсії, туристичні походи: активно й насичено проводять літо на Закарпатті "Щасливі діти"
15:11
/ 2
На Закарпатті врятували лелеку з поламаним крилом
10:39
Вихідець із Лисичанська заснував в Ужгороді першу роликову школу
» Всі новини