Закарпатські замки потребують підтримки в інтернет-голосуванні "7 чудес України: замки, фортеці палаци"

Сьогодні під час прес-конференції, яка проходила в інформаційному агентстві «Укрінформ» з нагоди Всесвітнього дня туризму, заступник голови Верховної Ради України, голова Оргкомітету акції «7 чудес України» Микола Томенко презентував соціальну рекламу туристичних об’єктів-учасників акції, яка транслюватиметься на загальнонаціональних каналах.

Закарпатські замки потребують підтримки в інтернет-голосуванні "7 чудес України: замки, фортеці палаци"

У ході прес-конференції Микола Томенко нагадав, що 22 серпня було визначено фіналістів акції "7 чудес України: замки, фортеці палаци", якими стали 7 найкращих замків, 7 фортець та 7 палаців. Він повідомив, що наразі триває голосування за визначення остаточних переможців, які будуть представлені 1 грудня 2011 року.

Водночас, говорячи про активність голосування та його лідерів, Микола Томенко повідомив, що за результатами голосування, яке тривало місяць, на сьогоднішній день в "десятку" найкращих входять: Луцький Верхній замок (Волинська обл.); Кам'янець-Подільська фортеця (Хмельницька обл.); Палац у Качанівці (Чернігівська обл.); Хотинська фортеця (Чернівецька обл.); Ужгородський замок (Закарпатська обл.); Палац Кирила Розумовського у Батурині (Чернігівська обл.); Аккерманська (Білгород-Дністровська) фортеця (Одеська обл.); Палацовий комплекс Дубенського Замку (Рівненська обл.); Архітектурний комплекс резиденції буковинських митрополитів (м.Чернівці) та Збаразький замок (Тернопільська обл.). Водночас, М.Томенко наголосив, що наразі йдеться про досить умовне лідерство, оскільки попереду ще два місяці.

Мукачівський замок "Паланок", який такж є учасником акції, Микола Томенко серед лідерів голосування не назвав.

Нагадаємо, що в рамках популяризації акції Микола Томенко спеціально відвідав Закарпаття і був гостем прес-центру "Закарпаття".

В рамках прес-конференції в "Укрінформі" віце-спікер також повідомив, що станом на 27 вересня офіційний сайт акції відвідали майже 26 тисяч громадян з України та більше тисячі з сусідніх держав. При цьому зареєструвалися та взяли участь у голосуванні більше 3 тисяч громадян з різних куточків України.

Зважаючи на такий успіх акції, та для більшої активізації голосування, Микола Томенко повідомив, що Оргкомітет акції "7 чудес України" звернувся до низки своїх постійних інформаційних партнерів з пропозицією розмістити соціальну рекламу про фіналістів акції. Він розповів, що на сьогоднішній день п'ять загальнонаціональних телекомпаній погодилися на таку співпрацю, однак переговори ще тривають. Він висловив сподівання, що до цієї акції долучиться ще багато ЗМІ.

Микола Томенко також нагадав, що після визначення фіналістів акції, канал "ТВі" запропонував зробити серію програм про кожного з них. Наразі, три з 21 програми вже вийшли в ефір каналу та отримали надзвичайно хороші відгуки глядачів.

Підсумовуючи, Голова Оргкомітету акції М.Томенко нагадав, що обрати власну сімку переможців та віддати за них свій голос можна на сайті акції "7 чудес України".

27 вересня 2011р.

Теги: замки, Томенко, 7 чудес України

Коментарі

vlad 2011-12-02 / 10:54:47
это не за мукачевкий замок идет дискусия а за ужгородский.и действительно фотография его никакая.дело в том что фото огромную роль играет и тут голосовали за другие замки даже не посетив их. Я много обьездил архитектур Украины и других стран но так говорить что этот обьект лучше или хуже нельзя потому что каждый замок имеет свою интересную историю,увидив изначально что в сеньтябре начали многие манипулировать голосами отдавать за свои архитектуры фальшивые голоса ,вот потому я и проголосовал за родной ужгородский и за некоторых аутсайдеров рейтинга тоисть за ливадийский,хантымансийский и др.паралельно вытянув ужгородский замок аж на второе место отдав более чем 200или 300 голосов которые администрация анулировала голоса только из ужгородского потому что он был в лидерах а за других аутсайдеров которые я отдал голоса так и не сняли голоса что призвело их в десятку а это также воронцовский палац , резиденция хмельницкого и некоторых львовских замков,а потом и вовсе заблокировала мне сайт.Так что М.Томенко хочу передать голосования проходили не чесно и за те архитектуры которые остались в лидерах проголосовали пару людей таким же путем обманув ихнюю систему

СС 2011-09-27 / 19:38:00
Підтримую закарпатця. Фото справді ніяке. Якби я не бачила цього замку, то не проголосувала б за нього.

А щодо голосування, то якось із першого разу вдалось проголосувати. Іштване, не здавайтеся і у Вас все вийде.

Istvan 2011-09-27 / 19:01:00
Просто невозможно голосовать. Целый час ждал на пароль после регистрации... пусть голосуют польтавцы...

закарпатець 2011-09-27 / 18:52:00
Фотографія мукачівського замку ніяка. Може то спеціально так зняли, щоб люди не хотіли голосувати. Сам замок гарний - але фотограф профан!

НОВИНИ: Культура

10:52
Сьогодні, у четвер, в Ужгородському скансені відкриється виставка Мирослава Ясінського "Карби"
17:49
В ужгородському скансені відкриється виставка "Світ писанки"
05:49
У квітні в Ужгороді пройде VIII Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"
00:16
У середу в Хусті стартує IІ Всеукраїнський театральний фестиваль "FantaziaFest"
13:31
У скансені в Львові завершують масштабну реставрацію садиби з закарпатської Іршавщини
05:50
Із безодні
22:26
"Закарпатську" "Маріупольську драму" з успіхом показали в Києві
17:55
У Хусті відбулися нагородження переможців і гала-концерт ХІІІ Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
15:41
Відвертий щоденник чи казка для європейців: як читати "Війну з тильного боку" Андрія Любки
15:09
У Хусті відбудеться нагородження переможців та гала-концерт Відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні "Красне поле"
14:25
Закарпатський облмуздрамтеатр розповів про свої найближчі події
14:26
У суботу в Хусті зіграють прем’єру вистави про Августина Волошина
15:11
Як відомі українські письменники хотіли поселитися на Закарпатті
08:20
/ 1
Обережно, любов
11:16
/ 1
Автор споруд ПАДІЮНу і "Едельвейсу" представив в Ужгороді виставку акварелей
22:08
/ 1
"Маріупольську драму" покажуть в Ужгороді та Києві
10:12
/ 1
У четвер відбудеться концерт Закарпатського народного хору "Загуди ми, гудаченьку"
11:08
Закарпатська філармонія запрошує на концерт "Музичне мереживо бароко"
05:09
У коледжі мистецтв ім.А.Ерделі провели конкурс дитячого малюнку
17:34
/ 1
В Ужгороді відбудеться "вуличний" поетичний марафон
20:11
До Дня Валентина в Ужгороді відбудеться романтичний вечір "Любов в опері"
03:44
/ 2
Кошиці, Пряшів і Михайлівці
11:06
У Румунії вийшла книжка про князя Корятовича
18:00
В Ужгородському замку "камерно" виставили "Художню спадщину Імре Ревеса на Закарпатті"
17:48
/ 2
"Жадан і Собаки" відвідають Ужгород і Мукачево в межах Благодійного зимового туру
» Всі новини