"Закарпатгаз" обіцяє розпочати підключення Ужгорода до газу ще сьогодні та за планом

Ще сьогодні газовики планують розпочати підключення приватного сектору Ужгорода. Таку інформацію повідомив сьогодні голова правління «Закарпатгазу» Юрій Рибачок на нараді щодо ліквідації наслідків вибуху газу в Ужгороді, що відбулася в Закарпатській ОДА під головуванням Олександра Ледиди.

"Закарпатгаз" обіцяє розпочати підключення Ужгорода до газу ще сьогодні та за планом

Найскладніше питання стоїть з підключенням багатоповерхівок: жоден будинок не буде підключено, якщо в кожній квартирі не буде мешканця. Голова правління "Закарпатгазу" Юрій Рибачок пообіцяв подати сьогодні до третьої години дня графіку підключення будинків Ужгорода – кожної вулиці окремо. Ужгородцям його донесуть місцеві телебачення та радіо. Також вулицями міста курсуватиме машина з гучномовцем. Як повідомив Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, вже досягнуто домовленостей з мобільними операторами – диспетчерські служби повідомлять містянам інформацію як на стаціонарні, так і на мобільні телефони. Про це Закарпаття онлайн повідомили в прес-центрі Закарпатської ОДА.
 

31 серпня 2011р.

Теги: Закарпатгаз, вибух, підключення

Коментарі

Ужгородка 2011-09-01 / 20:58:00
Спасибі операторам, які будуть надавати інформацію.Коли буде ця ж інформація в інтернеті?21ше століття на дворі! Може її просто-напросто немає?Годі прикрашати, говоріть правду.Ходять слухи, що тиждень будемо без газу... Нема диму без вогню а без газу і поготів...

??? 2011-09-01 / 13:09:00
ну не цікаво все це :

http://zakarpattya.net.ua/comments-news-86813/page/0.html#comments

Катя 2011-09-01 / 09:45:00
Это скоко ж они собираются аварию эту локализировать? такое ощущуние, что метров 20 взорвалось. И что это за власть у нас такая, что не могут уже несколько дней людям организовать подачу света и газа. Такое ощущуние что там никто и не устраняет это....Разрыли типа, делают вид, что что-то делают, а сами в своих магазинах електроприборы продают, зарабатывают бабло...а мы лохи это и покупаем. Жаль нас всех, что тупо молчим...

Я, ужгородець 2011-09-01 / 09:10:00
Почитавши коментарі по всім статтям, дійшов висновку, що в мерії, Закарпатгазі, ОДА ,прокуратурі, міліції, людей рахують за ЛОХІВ.Поясню чому-:
1. В інформація прозвучало - в Ужгород входить одна вітка трубопроводу постачання міста газом. НЕПРАВДА. Одна вітка - діам.500 мм. заходить по вул. Тельмана, під мостом - розгалуження в сторону ж.д., автовокзалів, друга через транспортний міст- на правобережжя міста.
2. А про другу вітку мовчок.Друга вітка- діам. 219 мм. заходить з ГРС П.Комаровці, через с. Тарнівці,с.Сторожниця в спальний р-н.
3. Ніде не прозвучала інформація про те, що аварійним відключенням пошкодженої дільниці керував , або, начальник аварійної служби Закарпатгазу( а це його прямий обовязок), або головний інженер Ужгородського відділення Закарпатгазу. Для цього у них є повноваження згідно планів, міроприємств локалізації аварійних ситуацій. І це робиться елементарно- перекриваються засувки діам. 500 мм. перед мостом, в і районі вокзалів. ( якщо їм робили профілактичні ремонти, змащування штоків , тощо)Пошкоджена дільниця відключена. Місто, райони Ужгородщини з газом.
4. Хто дав ПРАВО ГОЛОВІ ПРАВЛІННЯ втручатися в процес, це можливо робити тільки в разі неспроможності вищевказаних технічних спеціалістів локалізувати пошкодження,або задвіжки не перекривають газ, то і в цьому випадку повноваження керування аварійними роботами перебирає на себе головний інженер облгазу, но не адміністратор, який не знає мережі міста. ТОМУ РИБАЧОК І ДАЄ ВКАЗІКУ ПЕРЕКРИТИ ГАЗ на Г Р С ах і місто і район без газу. А зараз по телебаченню піарится, які ми гарні і шовковисті , ми працюємо цілодобово, щоб у ваших оселях був газ. Оце подвиги п. РИБАЧКА. А хто він такий спитайте у мешканців м. Ковеля, Волинської обл. звідки в свій час його " попросили"...
5. А кому, кому, меру міста не личить в інтервю говорити про те, що в місто заходить тільки одна вітка газопроводу. Про другу вітку він в курсі ще з першої каденції. І що це за керівники міста , в т.ч. заступники, які прямо відповідають за життєзабезпечення міста, плани локалізації аварійних ситуацій на мережах не тільки газопостачання, повинні знати досконало, бо вони є учасники планів - заходів попередження, а в разі виникнення, локалізації техногенних аварій.
6. Ну а прокуратурі, Держгірпромнагляду, слід уважно вивчити діяльнісь, чи бездіяльність причетних осіб до попередження вибуху, бо про запах мешканці повідомили ще задовго до взриву.
І будьмо спочатку людьми самі і інших вважати людьми а не лохами. Треба нести відповідальність за доручену справу, а не тільки працювати на себе і під себе.

Алла 2011-08-31 / 17:11:00
Вася, ви ідіот. З вами в мене все. А, ні - про списки можете поцікавитися в "Закарпатгазу", його прес-службі і Рибачка особисто. Удачі! :)
Для решти ужгородців - адекватної частини міста ;) - інформуємо - ужгородські багатоповерхівки включатимуть 2-го вересня. Переліку з указаним часом "Закарпатгаз", попри зобов.язання, надати не спромігся, наразі мерія акумульовує всі ресурси, аби пришвидшити процес. Щойно буде змістовна і конкретна інформація від газовиків - повідомлятимемо з усіх джерел. Зараз готуємо офіційне звернення, ужгородців просимо стежити за оголошеннями.

Golub____ka 2011-08-31 / 17:02:00
Якщо квартири закриті на продажу або ліюи в відпустці - то газ в тих квартирах виключений. Весь ужгород знає про проблему . могли б потрошки вже подавати

2011-08-31 / 16:53:00
ссволочи! сначала сами создали такую ситуацию, а теперь над нами издеваются! и еще просят, что бы мы отнеслись с пониманием к ситуации!

Льоша 2011-08-31 / 16:40:00
Не знаю, чи пояснив Рибачок Ледиді на засіданні чому біля трьох годин не були прийняті міри по відсіченню місця витоку газу і не були евакуйовані люди з даного місця. На мою думку такі пояснення повинні зацікавити комісію по розслідуванню.

Вася 2011-08-31 / 16:40:00

Коментар видалено через порушення "Правил коментування". Адмін

Ігор Баран 2011-08-31 / 16:30:00
для 56 - как он мог быть суров при надзоре, если работы проводились БЕЗ НАДЗОРА ? Т.е. несанкционировано

56 2011-08-31 / 15:23:00
Ну и когда и где это в каждой квартире были жители? Сколько квартир стоит закрытыми на продажу. Или в отпуске жильцы.
Г-н Рыбачок пусть был бы настолько суров при надзоре за проведением работ, а не после того за счет и так уже пострадавших жителей.

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
14:02
У Мукачеві на пожежі загинув чоловік
11:00
В Ужгороді на об'їзній горів Mercedes
10:51
У Виноградівській громаді горіли "будка" в циганському таборі Підвиноградова та надвірна споруда у Виноградові
» Всі новини