В Ужгороді відбувся 3-ій традиційний турнір із міні-футболу на кубок спортивного клубу міліції Закарпаття (ФОТО)

На ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся 3-ій традиційний турнір із міні-футболу на кубок спортивного клубу міліції Закарпаття (СКМЗ). Цього разу у змаганнях взяли участь 22 команди з усіх міськрайорганів міліції області, галузевих служб, команди спецпідрозділів, збірні батальйону внутрішніх військ та апарату УМВС.

В Ужгороді відбувся 3-ій традиційний турнір із міні-футболу на кубок спортивного клубу міліції Закарпаття (ФОТО)

На урочистому відкритті учасників вітав президент СКМЗ Володимир Петрицюк та начальник управління кадрового забезпечення УМВС Василь Корсак, побажавши  успіхів у турнірній боротьбі та чесної джентльменської гри.  За результатами жеребкування, команди  склали 5 груп, у двох з яких опинилося по 5 команд, у трьох інших – по 4. Згідно з Регламентом турніру  до чвертьфіналу виходили переможці груп та три кращі команди, які посіли другі місця.

У  першій  групі статус фаворита успішно підтвердила збірна ВДАІ УМВС, яка добре зіграла усі поєдинки. "Даішники" провели  у ворота суперників  сім  голів, натомість у власні не пропустили  жодного. Дві перемоги здобули військовослужбовці внутрішніх військ, які зуміли обійти досить сильну команду Мукачівського міськвідділу міліції.

Гострою вийшла боротьба у другій групі. У  завершальному  третьому турі одним з фаворитів, перечинським футболістам, потрібно було обіграти збірну апарату УМВС, яка до цього поступилася у двох матчах. Та ця гра закінчилася несподіваною нічиєю  1:1. Натомість інший фаворит, іршавці, мінімально обіграли футболістів Ужгородщини й зайняли перше місце в групі. У групі "В", де  змагалися п'ять  команд, звання одного з лідерів турніру виправдали бійці спецпідрозділу міліції "Беркут", які здобули три перемоги і одну нічию, що дозволило їм вийти до чвертьфіналу. Гострою видалася боротьба за  другу путівку між футболістами УДСО  і Міжгірського райвідділу. Але із сімома очками "багажу" обидві команди не потрапили в 1/4 змагань. Не відставав за безкомпромісністю боротьби і квінтет із четвертої  групи. Тут приємно здивували тячівці, які здобули чотири перемоги і впевнено посіли перше місце. "Срібло"  дісталося  команді Мукачівського райвідділу УМВС, яка також вийшла до чвертьфіналу. У групі "Д"  футболісти міліції обласного центру також на груповому турнірі не пропустили жодного гола  і впевнено посіли перше місце.  А от рахівська команда   набрала  тільки  п'ять  очок. Однак, здобувши перемогу  над "убозівцями" 6:0 і за рахунок кращої різниці забитих та  пропущених м'ячів, також вийшла до наступного етапу.

Хоча справжні сюрпризи очікували на учасників на чвертьфінальній стадії, яку не змогли здолати аж  три з чотирьох наймовірніших переможців турніру. Найгучнішою сенсацією стала поразка з розгромним рахунком 3:0 команди Ужгородського міського управління міліції, отримана  від збірної внутрішніх військ. Ще один претендент на перемогу, рахівчани, мінімально поступилися спецпідрозділу "Беркут". Тільки обігравши тячівців у серії  пенальті, далі зуміли пройти "даішники". А от команда Іршавчини досить легко обіграла своїх мукачівських суперників 2:0. З таким же рахунком цей колектив у півфінальному матчі обіграв збірну "вевешників". У другому півфіналі  прогнозованою була  перемога збірної ВДАІ УМВС над "беркутівцями", які, мабуть, розчаровані таким результатом у грі за "бронзу" поступилися ще й військовослужбовцям. 

Фінал вийшов не надто видовищним, адже суперники, насамперед, дбали про свої ворота. Вдало діяли воротарі Борис Фурик та Богдан Поп'юрканич. В одному випадку за іршавчан "зіграла" стійка воріт. Дійшло навіть  до пробиття пенальті, де відзначився капітан іршавської команди Федір Петер. Він сам став у ворота і відбив три пенальті, що принесло перемогу у змаганнях іршавській команді. Тож саме завдяки ветеранові визначився цьогорічний володар кубку. Слід зауважити, що за тячівську команду виступав  досвідчений  Іван Паш, у команді ВДАІ УМВС вели за собою партнерів  професіонали  Олександр Ковальчук та Юрій Бабуський.

В  урочистому закритті турніру "Кубок СКМЗ" взяли участь  заступник начальника УМВС Юрій Марковський та  президент СКМЗ Володимир Петрицюк, які  відзначили переможця та призерів турніру, кращих гравців за номінаціями  і  вручили заслужені нагороди. Організатори турніру висловили подяку  працівникам стадіону "Авангард" за  чудово  підготовлені майданчики до турніру, головному судді  Івану Ковачу, працівникам відділення професійної підготовки УКЗ УМВС Василеві Кузю, Олександру Чурею та Федору Кормошу. Тепер  збірна команда УМВС готується до виступів  на Спартакіаді ФСТ "Динамо", які  відбудуться  26 серпня в Ужгороді.

Михайло Королевич, СЗГ УМВС України в Закарпатській області

19 серпня 2011р.

Теги: футбол, міліція

НОВИНИ: Спорт

20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
16:52
Через півмарафон в Ужгороді в неділю перекриють ряд вулиць
» Всі новини