Співачка Ёлка про майбутній альбом, любов до кнедлів та розчарування від брудних вулиць Ужгорода

18 листопада в Москві відбудеться презентація нового альбому співачки Ёлки, за кілька днів у Києві продовжиться активна робота над другим сезоном шоу «Х-Фактор» та відбудуться концерти у різних куточках України та Росії. Однак тепер виконавиця перебуває вдома на відпочинку, де спілкується з близькими та багато гуляє рідним містом.

Співачка Ёлка про майбутній альбом, любов до кнедлів та розчарування від брудних вулиць Ужгорода

- До тебе постійно на вулиці підходять люди з проханням сфотографуватися, однак ти їм відмовляєш. Ти не переймаєшся тим, що вони ображаються і приписують тобі зіркову хворобу?

- Я не хочу фотографуватися з усіма охочими, тому що в мене просто не залишиться часу на відпочинок. Іноді роблю виключення, коли просять дітки. Втім, я змушена констатувати, що нерідко нав'язливе бажання сфотографуватися зі мною продиктоване амбіціями батьків, а дітям це не так вже й треба. Я також не дуже розумію, навіщо на концерті батьки підштовхують до сцени дітей, в страшну тисняву заради фото. Крім того, я в Ужгороді дозволяю собі гуляти без мейкапу, мені не хочеться, щоб це фотографували та викладали в інтернет. Як би парадоксально це не звучало, але аудіопірати обов'язково знайдуть саме це фото і надрукують його на обкладинці неліцензійного альбому.

- У тебе скоро виходить новий альбом, ти робитимеш тур на його підтримку?

Ти знаєш, у вітчизняних артистів не дуже прийнято робити тур на підтримку платівок. Однак, всі західні виконавці працюють за цією схемою. Там це доцільно, оскільки світові зірки супроводжують це феєричними шоу. Я завжди по мірі появи нових пісень поступово їх включаю до концертної програми.

- Ти вважаєш доцільним в наш час випускати альбоми на фізичних носіях, всі ж однаково завантажують музику з інтернету?

- Я ставлюся до цього дуже спокійно. Зараз наївно випустити диск і чекати від цього прибутків. Альбоми купують меломани-колекціонери, яким просто хочеться мати фізичний носій. Також диски купують ті, хто потім хоче отримати на нього мій автограф. Я сама частіше за все знаходжу музику в інтернеті, а дисків майже не купую. По-перше, не маю часу прослуховувати, вибирати, стежити за релізами крутих лейблів. По-друге, нова музика до мене приходить за рекомендацією друзів. Тож, як не крути, а найлегший шлях – це інтернет. Загалом же майбутня платівка буде доволі еклектичною —романтичною, місцями агресивною і водночас дуже особистою. Я впевнено опановую поп жанр і мені вперше не соромно про це говорити. Нині я працюю з надзвичайно професійними людьми, які все роблять на совість. Майбутній альбом, який ще не обзавівся назвою, це — перша робота з моїми новими продюсерами Альоною Михайловою та Ліаною Меладзе з Вельвет Мьюзiк.  

- Нещодавно ти співала на розігріві у Jamiroquai. Які враження та чи часто ходиш на виступи західних музикантів в якості глядача?

  - Це було дуже хвилююче, адже різниця між нашими виконавцями та закордонними – разюча. Наші поп-артисти чомусь на сцені поводяться досить скуто, з публікою тримаються дуже штучно, розмовляють клішейними фразами та з усіх сил намагаються здаватися кращими, ніж вони є насправді. При цьому вони панічно бояться показати себе справжніх. Джей Кей (фронтмен гурту Jamiroquai – авт.) як раз підкуповує своєю справжнісю: якщо він хоче смішно потанцювати – він собі у цьому задоволенні не відмовляє, якщо хоче подуріти – так і робить. Однак, він та його музиканти – це недосяжний рівень професійності. Під час виступу не використовувалися ніякі спецефекти, ніхто не вистрибував з роялю, Джей Кей не переодягався сім разів за концерт - вистачило просто його музики.    

- Ти вже сім років не живеш в Ужгороді, зрозуміло що це твій дім і ти його любиш. Однак, зараз у тебе є можливість подивитися на нього з боку. Для тебе це місто змінилося?

Я надзвичайно люблю своє місто. І до кінця життя буду ним захоплюватися. Втім, я раніше не помічала, що тут погані дороги, поки не побачила хороші в інших містах. Сміття. Я не можу збагнути, чому його так багато. Навіщо посеред центру стоять сміттєві контейнери, які заважають мені милуватися моїми улюбленими краєвидами. Я не маю жодних сумнівів, що Ужгород може стати справді привабливим для туристів, однак нам для цього всім треба дуже сильно постаратися. Але це унікальне місто і ми маємо зробити все, щоб це зберегти. Тут є речі, які для мене ніколи не змінюються. Ужгород назавжди залишиться моїм домом, де живе моя родина, близькі мені люди та їжа, яку я собі дозволяю лише тут — кнедлики, гомбовці та різанці.

Вікторія Рижова, KARPATNEWS.in.ua

19 липня 2011р.

Теги: Елка, співачка, альбом, концерт

Коментарі

2011-07-19 / 19:39:00
Ой, ой, ой... Зазналась, ці вулиці за остані роки стали кращими ніж були тоді коли вона ще ходила по ним пянезна та блювала по закуткам, під тими самими "йолками", чого її так і прозвали.

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
/ 1
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 6
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 5
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 21
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 30
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини