В Ужгороді пройшов «Вечір хорошої музики»

В Ужгороді пройшов «Вечір хорошої музики» (ВІДЕО) У п’ятницю, 20 травня, в ужгородському барі «СНЕК» пройшов «Вечір хорошої музики», на якому виступали три гурти з обласного центру Закарпаття. Слухачів запалювали команди «Елегантно зіпсовані», «4исла» та «Триста8ісім».

В Ужгороді пройшов «Вечір хорошої музики»

Ужгородська публіка вже давно звикла до того, що в місті вистачає талановитих музикантів, які завжди радісно діляться своєю творчістю зі слухачами. Тож не дивно, що "СНЕК" був переповнений, адже послухати гарну музику сюди зібрались не лише шанувальники року, а й усі ті, хто цінує якісний музичний продукт. Афіш та анонсів як таких не було – лише повідомлення в соціальних мережах. Але й цього вистачило: послухати ужгородців прийшла величезна кількість бажаючих. І, як виявилось, не дарма.

Першими виступав вже давно відомий в Закарпатті гурт "Елегантно зіпсовані". Їх засновано у 2009 році, стиль музики – поєднання інді-фанку та блюз-року. Перший виступ колективу на фестивалі "ПораБуло" у 2010 році був настільки успішний, що молодих музикантів запросили виступати на розігріві легендарного Бориса Гребенщикова. У 2011 році їх хіт "Гарна пані" 6 тижнів перебуває на першому місці у хіт-парадах регіональних радіостанцій. Після цього музиканти знімають кліп на композицію та активно працюють над своїм дебютним альбомом, у перервах готуючись до всеукраїнського туру в його підтримку.

Наступними в програмі "Вечору" виступав колектив "4исла" з акустичною програмою. Вперше перед слухачами вони зіграли 7 нових композицій, які, незабаром, увійдуть до дебютного альбому команди. Гурт "4исла" був заснований ще в 2005 році. За останні роки його назва неодноразово змінювалась, але, тим не менше, музиканти дуже плідно працювали над своїм першим альбомом, який вже зовсім скоро побачить світ. Колектив "4исла" не ставить перед собою яскраво виражених стильових рамок, але його особливістю є те, що в своїх піснях музиканти торкаються гострих соціальних тем, оспівують проблему занепаду сучасного суспільства. Колектив "4исла" черпає натхнення у класиків російського року ("ДДТ", "Акваріум" "Машина часу", "ЧАЙФ" та ін.) але створює абсолютно нову, неперевершену за якістю та мелодикою музику, енергетика якої заворожує слухача вже з перших акордів та слів.

Останніми в програмі концерту виступали молоді хлопці "Триста8ісім". Їх музика включає в себе всю культурну круговерть Закарпаття. В своїх невтримних мелодіях вони поєднують угорські чардаші і палкі циганські мотиви, румунське розмаїття та гуцульську безпосередність. Встояти на місці майже не можливо. Приблизно за рік свого існування колектив написав кілька хітів, які протягом кількох тижнів займали перше місце у хіт-парадах закарпатських радіостанцій. До складу гурту входять ударні, бас, дві гітари, вокал, акордеон та труба. Гурт "Триста8ісім" змусить ваші ноги танцювати навіть попри ваше бажання.

Музикантам вдалось зарядити публіку неабияким драйвом, майже ніхто не покинув зали раніше, ніж дійство закінчилось. Мелодика "Елегантно зіпсованих" гармонійно переплелась з вдумливими текстами гурту "4исла" та запальними мелодіями "Триста8ісім". Загалом все це виправдало назву дійства, адже ужгородцям випала нагода провести вечір зі справді якісною та хорошою музикою. Тож, сподіваємось, що найближчим часом концертів цих музикантів буде більше, адже Ужгород так скучив за такими вечорами...

 

 Крістіна Кузьменко, Кліпньюз

23 травня 2011р.

Теги: музика, колектив, вокал, концерт

НОВИНИ: Соціо

11:22
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 4
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
» Всі новини