На Закарпатті пройшли матчі чвертьфіналу зимової першості з футболу

У неділю на стадіонах Ужгородщини у с.Оноковці та ГРК «Камелот» 27 лютого відбулися чвертьфінальні ігри в зимовій першості Ужгородського району.

На Закарпатті пройшли матчі чвертьфіналу зимової першості з футболу

На стадіоні ГРК "Камелот" зустрічалися: Оноковці – Худльово – 1:9. Худльово не залишило ніяких шансів Оноківцям, перемігши з розгромним рахунком.

Оріховиця – В.Лази – 1:1 (по пенальті 5:3). Тут основний матч закінчився з нічийним результатом, причому команда Оріховиці не реалізувала пенальті. 11-метрові краще пробила "Медея".

На стадіоні с.Оноковці зустрічалися Р.Комарівці – Кінчеш – 3:1. Тут краще грала команда Р.Комарівців, хоча на початку зустрічі більше контролювали м'яч футболісти "Сокола" Кінчеш. Упідсумку перемога за Р.Комарівцями.

Лінці – Дубрівка – 2:0. Це теж був хороший матч, команди атакували то в одні, то в інші ворота, але молода збалансована команда с.Лінці все ж таки зуміла вирвати перемогу в більш досвідченої команди с.Дубрівки.

Таким чином, в 1/2 фіналу зустрічаються: Лінці – Худльово ( 9 березня, стадіон ГРК "Камелот" 12.00), Оріховиця – Р.Комарівці – о 14.00.

Мукачівщина

Якщо чемпіон району зимової першості в Мукачівському районі став відомим ще за тур до завершення, то за місце з другого по шосте напружена боротьба велася вже в заключному дев'ятому турі. Іванівські футболісти зустрічалися зі своїми суперниками з Великих Лучок.

Дербі цих команд завершилося перемогою іванівських футболістів 2:0, що дозволило їм посісти друге місце, відкинувши великолучківську команду за межі призерів.

В іншому поєдинку зустрілися команди Арданова та Ракошина. В останніх турах ракошинці розглядають зимову першість у призмі першої ліги обласного чемпіонату, не роблячи ставку на результат. Як підсумок – перемога Арданова 3:1, яка дозволила команді з Іршавщини закріпитися в трійці призерів. Ракошинці в підсумку разом із великолучківцями розділили 5-6 місця.

Мукачівський "Сокіл" у не менш напруженому поєдинку здолав своїх суперників із Страбічова 2:1. Але ця перемога дозволила мукачівцям посісти тільки четверте місце.

Неочікувано складним виявився матч зимового чемпіона Кольчина з аутсайдерами першості – командою Бобовища. В обох командах в основному молодь, але якщо кольчинці вже третій рік награють такий склад, то Бобовище – вперше. Більш до-свідчені молоді кольчинці все ж дотисли суперника й отримали перемогу 4:3. Що ж, чемпіон зимової першості завершив змагання по-чемпіонськи.

А вже наступної неділі, 6 березня, стартує кубок Мукачівського р-ну, в якому візьмуть участь 12 команд.

Берегівщина

У неділю на стадіонах сіл Грабарова та В. Бийгані відбулися матчі чвертьфінальної стадії зимової першості. Футболістам Бадалова протистояла команда "Артос" Гать.

Фаворитами були перші, тож вони й не підвели. На дубль Жолта Кардаша та гол Ярослава Пилипа артосівці відповіли одним м'ячем. У підсумку 3:1. Матч між командами Шом – Вари проходив за підтримки майже тисячі вболівальників. Але рівна гра так і не визначила переможця в основний час. У післяматчевих пенальті перемогу здобули гравці Шома 5:4. Чемпіон району, берегівська "Зірка", зустрічалась із ФК "Яноші. У першому таймі "зірки" Ерік Верейці та Давід Товт вивели команду вперед. Перевага в два м'ячі чомусь змусила підопічних Івана Фізера збавити темп, та в другому таймі іванівські любителі футболу зусиллями Олександра Дуба, Ернеста Шоша та Отілли Варги (останньому 45 років), зуміли не тільки відігратися, а й повести в рахунку. І все ж гравці "Зірки" на останніх хвилинах зрівняли рахунок. Це зробив Максим Печерський. У підсумку – 3:3. Усі чекали пенальті, в яких "Зірка" була психологічно сильніша – 4:2. А ось про матч ФК "Дідово" та ФК "Ремета" можна сказати багато. Хороша гра, багато яскравих моментів і п'ять голів-красенів. Реметські футболісти вже на 3 хв. повели в рахунку. Зробив це Вадим Онисько. На 30 хв зусиллями 16-го гравця Дідова Габора Кеменя вдалося зрівняти рахунок 1:1. У другому таймі дідівські футболісти Шандор Варга та Крістіан Антал забили ще по голу, на що Ремети спромоглися відповісти голом Івана Сливки – 2:3.

Отже, у півфінальних матчах зустрінуться: "Зірка" Берегово – ФК "Дідово" (матч пройде в середу о 15:00 в селі В. Бийгань), та ФК "Шом" – ФК "Бадалово" (матч відбудеться в неділю о 12:00 в селі В. Бийгань). 

02 березня 2011р.

Теги: футбол, матчі, першість

НОВИНИ: Спорт

13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
» Всі новини