Ужгородка стала першою фіналісткою вокального шоу "Народна зірка"

Перша радість, перші сльози, перші перемоги і перші поразки - у суботу відбувся перший кастинг нового сезону вокального шоу "Народна зірка".

Ужгородка стала першою фіналісткою вокального шоу "Народна зірка"

Продемонструвати свої таланти прийшло понад 1000 чоловік. Цього разу продюсери шоу вирішили змінити правила кастингу і провести його в два етапи. До участі в основному конкурсі були допущені не всі - лише кожен п'ятий бажаючий зміг поборотися за дороговказну зірку в фінал.

У цьому сезоні в складі журі кастингів з'явилося нове обличчя - педагог з вокалу Римма Шаповалова. Разом зі своєю колегою Наталею Медведєвою, музичним продюсером Сергієм Грачовим та композитором Володимиром Бистряковим вона буде відбирати талановитих виконавців по всій країні. На цьому тижні судді розділяться на дві команди й вирушать у тур по Україні, щоб визначити 200 фіналістів проекту. "Українська нація дуже співоча. А тому ми їдемо на пошуки справжніх талантів. Від себе я хочу побажати конкурсантам бути спокійними, впевненими в собі і виходити на сцену не з порожніми словами ... Вони повинні прожити пісню! "- Закликає педагог з вокалу Римма Шаповалова.

І сміх, і сльози

Одну з учасниць, яка підкорила серця суворих суддів, запросили продовжити участь у шоу через 5 років, коли дівчинці виповнитися 16. "Мені сказали, що у мене є всі дані, але я дуже маленька", - не стримуючи сліз, розповіла про свій виступ 11-ти річна Каміла. За словами Володимира Бистрякова, саме вік став для неї перешкодою на шляху до мрії. "У неї дуже гарний тембр. Але на проекті їй доведеться співати про серйозні почуття, які вона ще не зазнала. Молоді вокалісти не розуміють, про що йде мова у пісні. І глядачі це відчувають. Тим не менш, ми прагнемо розширювати віковий діапазон учасників ", - розповідає композитор.

Тому приклад - 77-річний киянин Йосип. "Я не старий, а бувалий", - відповідає конкурсант на запитання про свій вік. Членів журі він порадував композиціями з західно-українського фольклору. У своїй перемозі конкурсант не сумнівався і мріяв заспівати із зіркою, яка співає народні пісні. Але у фінал він так і не потрапив. "Нічого страшного, адже талант все одно живе в мені. І співати я не перестану ", - сказав Йосип.

Їм не сиділося вдома

Незважаючи на те, що крім Києва, кастинги проходитимуть ще в 15 містах Україні, взяти участь у столичному відборі прийшли не лише кияни. Сюди з'їхалися співаки з усієї України. Змінити життя заради шоу вирішив Євген з Житомирської області. Щоб нічого не заважало підготовці до "Народної зірку", він звільнився з роботи, залишивши кар'єру банкіра в минулому.

Першою ж півфіналісткою стала 18-річна Вероніка. За своєю зіркою вона спеціально приїхала з Ужгорода: "Я не могла чекати, поки кастинги приїдуть на Західну Україну, і вирішила сама відправитися до Києва. Я так рада, така щаслива, що пройшла далі! ". У разі виграшу Вероніка пообіцяла поділитися призом у 500 тисяч гривень з членами журі. Але суддів шоу підкупити можна тільки гарною піснею!

"Більшість наших конкурсантів виконують народні пісні. І в цьому їхня помилка. Мабуть, склався стереотип, що якщо шоу називається "Народна зірка", то і пісню треба підбирати відповідно. Це помилка. Ми шукаємо різнопланових виконавців, яким під силу буде і рок, і шансон, і романс ", - попереджає Сергій Грачов.

Крім Вероніки, до фіналу шоу потрапили ще 17 учасників. За результатами всеукраїнського кастингу до них приєднаються ще 183 вокаліста, з яких 19 лютого виберуть 10 кращих.

Про шоу: Формула передачі залишається незмінною: прояви свій музичний талант і стань "народною зіркою". Учасники проекту - десять дуетів, які складаються із зірок естради і виконавців з народу, обраних за результатами всеукраїнського кастингу.

Переможцями першого сезону проекту "Народна зірка" стало тріо Потапа, Насті Каменських та Уляни Рудакової, другого - дует Суперблондинки Олі Полякової та Сергія Лоба, третього - Злати Огневич і Асана Білялова. 

Сергій Нікандров, tv.net.ua

01 лютого 2011р.

Теги: шоу, Ужгород, співачка, пісня

НОВИНИ: Соціо

11:33
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
22:29
У Великих Лучках попрощаються з полеглим Героєм Юрієм Лущаєм, що переїхав з Краматорська і поліг на Донеччині
21:54
У Великолучківській громаді встелили квітами останню дорогу Героя Віктора Микити з Кайданова
» Всі новини