За прогнозами астрологів за десять років з Україною трапиться «китайське диво»

Незважаючи на те, що з кожним днем люди стають все більш мега-прогресивними, віра в казки і чари, все таки, у них незнищенна.

За прогнозами астрологів за десять років з Україною трапиться «китайське диво»

Сьогодні, як і колись давно, поруч з політиками по праву руку крім освічених, професійних радників, що тримають руку на пульсі часу, стоять і звіздарі - астрологи. До них звертаються з метою дізнатися не лише про те, "що день прийдешній нам готує", а й "чим справа скінчиться".

Професійний астролог, провідний спеціаліст давньоарійської традиції Влад Росс в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту ForUm'у розповів про те, яким стане для України 2011 рік, а також зробив низку прогнозів щодо деяких ключових політиків нашої держави.

- Владе, наше з Вами спілкування напередодні кожного Нового року стає доброю традицією, тому й перше моє запитання буде традиційним: яким буде для України 2011 рік? Політичні та економічні експерти пророкують нам багато депресій і туги, а що обіцяють зірки?

- 2011 рік стане роком сподівань великих, нових, світлих мрій, за яких люди частіше і більше звертатимуться до Бога, і тільки ця віра в краще допоможе подолати труднощі.

Але це справді буде найважчий рік для України з найближчого десятиліття, хоча він же, зрештою, може виявитися переломним, завдяки чому вже з 2012 року українці зможуть набагато легше дихати і відчувати на собі якийсь добробут.

У 2011 році в Україні можуть почастішати випадки самогубства, люди почнуть зловживати алкоголем на грунті складних ситуацій психологічного характеру, оскільки наступний рік - це період великої кількості звільнень. Крім цього, 2011 рік "багатий" і на різні стихійні лиха, зокрема, потопи. Вже зараз ми можемо спостерігати, що відбувається на Закарпатті - і це не випадково, а навесні в районі Карпат може статися землетрус.

Якщо розглядати наступний рік з точки зору нумерології, виявиться, що поєднання цифр 2011 - це два плюс два, що дає в сумі "четвірку", символ, що визначає велику кількість економічних реформ, за яких економіка буквально наново переглядається. І оскільки "четвірка" пов'язана з Меркурієм, планетою, що має безпосереднє відношення до економіки, я не виключаю другої хвилі економічної кризи, причому не лише в Україні, а й в усьому світі.

Поворотними (переломними), як правило, вважаються роки, у яких сполучення цифр у сумі дають "вісімку", або ж цей символ присутній у кінці дати. Якщо пригадаєте, в Америці перша Депресія припала на 1928 рік, в Росії дефолт трапився у 1998 році, а в 2008 році взагалі впала вся світова економіка. "Четвірка" - швидше, стабілізуючий символ, хоча у китайців вона вважається нещасливою, важкою цифрою. Не випадково в Китаї після третього поверху відразу йде п'ятий (сміється).

Але найбільше, що мене хвилює - це те, що 2011 рік може стати періодом загострення світових конфліктів і навіть війн, оскільки в цей час Уран входить в знак Овна, а це два знаки війни. Тому я не виключаю можливість початку якихось нових військових катаклізмів, здатних спричинити за собою низку руйнівних подій. Я не любитель жахів, намагаюся завжди робити хороші прогнози, але тут не можу не попередити: у 2011 році навіть дрібна містечкова війна може перерости в масштабні війни по всьому світу.

- Ви хочете сказати, що Україна і в це вплутається?!


- Ні, ні, Україна не вплутається. Вибачте, я якось упустив, що ми в основному говоримо про нашу країну, але все одно треба сказати про те, що теракти по світу зростуть, бо така небезпека справді існує.


- Оскільки в основному ми все-таки говоримо про Україну, скажіть, що "думають" зірки про наш парламент?

- Наскільки мені відомо, парламентські вибори вольовим рішенням були перенесені на 2012 рік, і це дуже добре. Якби український парламент обирали у 2011 році, він би все одно довго не проіснував, але у 2012 році я допускаю повну його зміну.

Якщо таке станеться - для нашої країни настануть сприятливі часи, тому що саме у 2012 році символ щастя і удачі Юпітер увійде в зодіакальний знак Тельця, а Україна в нас грегоріально і є Телець.

- Тепер, давайте, пройдемося по гороскопах ключових політиків...


- Обов'язково, із задоволенням.


- Почнемо, мабуть, з Віктора Федоровича?


- Януковича?

- Так.

- Віктор Федорович Янукович у нас за зодіакальним гороскопом Рак і весь наступний рік для нього буде дуже важкий. У цьому році Ракам супроводжувала удача і перемога, а в 2011-у їм доведеться лавірувати, щоб знайти точну систему опори. Інакше, це може призвести до різкого падіння їх особистого рейтингу в другій половині року.

Ракам також доведеться багато працювати, щоб знайти потрібних людей. Для цього необхідно проводити адмінреформи і довіряти владу лише тим, хто не зможе підмочити їхню репутацію. Наступного року на своїй посаді Віктор Федорович може зробити одну помилку, яка приведе до падіння його рейтингу, і якщо він не хоче цього, значить, не повинен її допускати.

- А прем'єр-міністру, панові Азарову, що зірки обіцяють?

- Азаров у нас, здається, Стрілець?

- Так, народився 17 грудня.

-Я його рідко розглядаю, оскільки він, все-таки, не ключова фігура, за нього всі все вирішують. Азарову, головним чином, потрібно було втриматися на своїй посаді в цьому році, що він з успіхом і зробив. Так що наступний рік для нього сприятливий - він правитиме весь рік. Єдине "але" - "зі скрипом" реалізовуватимуться затіяні ним плани і проекти, але на те, що його знімуть з посади, у нього шансів ніяких немає. Найкритичніший рік для себе він пережив.

- Тепер спікер.

- Для Литвина це рік великих зрад. Наприкінці року він взагалі може опинитися не при справах - втратити посаду спікера і залишитися без партії.

- Тимошенко?

- Юлію Тимошенко чекає досить успішний рік, у неї буде стабільне зростання рейтингу, тільки для цього їй потрібно не дуже часто "висовуватися", тобто, показуватися на ТБ. Я не кажу про те, щоб вона зникла зовсім - ні! Просто слід значно скоротити "порції". Чим менше вона "мелькатиме", тим швидше і краще зростатиме її рейтинг.

Крім того, наступного року їй вдасться закрити всі суди і слідства проти себе, незважаючи на те, що для цього їй доведеться вирішити дуже серйозні фінансові проблеми з соратниками і наближеними, на яких була покладена відповідальність за фінансові потоки - всім відомо, як вміло може Юлія Володимирівна приховати свої справи. Проте повторюся, у неї все вийде.

- Усвідомлюю, що наступне запитання з категорії вкрай нерозумних, але і не поставити його не можу: дізнаємося ми у 2011 році відповідь на два "вічні" запитання - хто вбив Георгія Гонгадзе, і хто отруїв Віктора Ющенка?

- Ну, всім і так відомо, хто причетний до отруєння Ющенка, яке я, до речі, передбачав. Свого часу я попереджав, що йому потрібно побоюватися людину зі свого близького оточення - грузина. А Ви прекрасно знаєте, хто у нас грузин, його навіть видворити з країни хотіли.

А щодо справи Гонгадзе скажу, що Кучму підставили під це, а "руки росли" з Москви. Безпосередній виконавець зараз сидить у в'язниці, а людину, що віддала реальний наказ, вбили двома пострілами, інсценувавши самогубство. Так що не будуть знайдені ні ті, ні інші і ми з Вами прекрасно про це знаємо.


- Зараз багато розмов йде про створення Нової Київської Русі. Що зірки з цього приводу кажуть?

- Вони говорять, що Київська Русь абсолютно точно має шанс на своє відродження після 2020 року, коли на небі з'єднаються Водолій і Юпітер - символи великого об'єднання і скріплення народів. Таким чином, абсолютно вірогідний симбіоз нового григоріанського егрегора.

Я давно говорив, що Київ може претендувати на столицю цього об'єднання, звичайно, більше неформальної властивості, однак якщо таке трапиться, столиця, безумовно, буде у нас.

І це буде чудово, прекрасно, це буде підйом. Я хочу привітати всіх українців - нам погано жити залишилося рівно 10 років. З 2010 по 2020 рр.. почнеться зростання економіки, завдяки чому в межах нашої країни трапиться нове "китайське диво".

- До речі, Владе, Ви, як і раніше, популярні у політиків?

- Зараз особливо, оскільки мої політичні прогнози збуваються. Казав же я про те, що в Харкові мером стане Геннадій Кернес, і ось - будь ласка; те ж саме стосовно Олексія Костусєва - мера Одеси.

Я прогнозував практично зі стовідсотковою впевненістю, що Президентом України стане Віктор Янукович, а в Тимошенко в цьому плані немає жодних шансів - збулося. Я говорив про те, що Віктор Ющенко, незважаючи на отруєння, все одно буде Президентом - так і було. Пам'ятається, одного разу, на зустрічі астрологів, коли я прогнозував прем'єрство Юлії Тимошенко у 2007 році, я зустрів дружний опір колег, але, як Ви самі розумієте, і цей мій прогноз здійснився.

Всі мої прогнози збуваються. Навіть те, коли я говорив, що Черновецький залишиться мером Києва, але без управління, номінально, а рулитиме всім "сірий кардинал", людина з перевіряючих органів, колишній КДБіст. Правда, протримається він недовго, не більше двох років, так що самі зможете побачити, що з ним буде.

Ось так - політики до мене звертаються постійно. І не лише вони, але і їхні дружини, друзі та колеги.

- І на завершення розмови, також традиційно - Ваші побажання українцям у новому році?

- Я бажаю українцям наступного року більше ходити до церкви, більше вірити, бо саме по вірі нашого народу і буде даний у подальшому успіх.

Потрібно молитися і вірити, що нашій країні повинно бути ліпше і тоді справді життя стане веселішим. Саме ця духовність допоможе змінити ситуацію на краще.

Лєра Нєжина, "ForUm" 
 

15 грудня 2010р.

Теги: астрологи, прогноз, політики

НОВИНИ: Різне

10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
» Всі новини