Кіркоров зізнався, що "серйозно хворий" і хоче попросити вибачення у побитої ним дівчини

Російський співак Філіп Кіркоров припустив, що він "серйозно хворий" і заявив, що готовий попросити вибачення у режисера церемонії Золотий грамофон-2010 Марини Яблокової, яка звинуватила його в побитті.

Кіркоров зізнався, що "серйозно хворий" і хоче попросити вибачення у побитої ним дівчини

"На жаль, я змушений говорити про те, в чому довгий час боявся зізнатися самому собі. Напевно, я серйозно хворий", - сказав артист ввечері у вівторок, 7 грудня, агентству ІТАР-ТАРС.

"Два рази на рік у мене трапляються серйозні напади, внаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Я сам в жаху від цього. І тільки тепер розумію, що мені треба серйозно лікуватися", - продовжив Кіркоров.

"Я хочу попросити вибачення у Марини Яблокової особисто і публічно, - наголосив Кіркоров. - Я дуже жалкую про те, що трапилося. Я розумію, що в цій життєвій ситуації це звучить не дуже вагомо. Але для мене це сигнал для серйозного лікування. І запевняю вас, що я насправді зовсім не такий".

"Прошу вибачення у всіх, кого я обурив таким неадекватним вчинком. Як далі жити, я не знаю..." - додав Філіп Кіркоров.

Як повідомляє Московський комсомолець, сьогодні, 8 грудня, Кіркоров летить за кордон для серйозного медичного обстеження з приводу нападів, що регулярно трапляються з ним.

Тим часом адвокат Кіркорова Тетяна Акімова заявила в середу Інтерфаксу, що співак "сильно пригнічений" негативною реакцією деяких представників російського шоу-бізнесу на його вчинок.

Акімова додала, що за останній час Кіркоров у зв'язку з цим інцидентом "сильно змінився, схуд і змарнів". При цьому юрист нічого не повідомила про від'їзд Кіркорова на лікування за кордон.

Коментуючи висловлювання колег Кіркорова, адвокат заявила: "Хочу нагадати, що за плечима у багатьох з них кинуті сім'ї і діти, а також схожі скандальні історії".

Вона поскаржилася, що "у нас так прийнято - топтати ногами людину, яка потрапила у важку життєву ситуацію". На думку адвоката, причиною негативного ставлення до співака деяких популярних виконавців стали "заздрість до таланту Кіркорова і конкуренція".

Нагадаємо, що раніше Кіркоров відкинув всі звинувачення в побитті 29-річної Марини Яблокової і сказав, що не розуміє, про що йде мова.

"Я збентежений потоком інформації, який сьогодні зранку надійшов в інтернет. Чесно кажучи, я сам тільки прилетів з Санкт-Петербурга, і все це для мене стало цілковитою несподіванкою. Я незнайомий з такою людиною, я не розумію, про що йде мова , і зараз я відмовляюся що-небудь коментувати доти, поки сам не розберуся в цій ситуації. Єдине, що я прошу, - це не робити раптових висновків, заснованих поки тільки на розмовах", - сказав Кіркоров.

Нагадаємо, що конфлікт між Яблоковою і Кіркоровим стався 6 грудня 2010 року на репетиції в Кремлівському палаці перед виступом співака на Золотому грамофоні-2010.

Яблокова стверджує, що співака розлютив направлений йому в обличчя промінь прожектора, через що він почав ображати її. Жінка зробила Кіркорову зауваження, після чого він ударив її по обличчю і став бити перед очима у багатьох зірок шоу-бізнесу.

"Від удару Марина впала. Кіркоров підійшов до неї ближче, взяв руками за волосся і почав бити ногами в ділянку грудей і живота, поки один з очевидців не відтягнув її в сторону", - розповів адвокат Яблокової Сергій Жорін.

Жінка написала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу щодо Кіркорова. Співробітники Московського карного розшуку вже почали перевірку за заявою Яблокової.
 

Корреспондент

08 грудня 2010р.

Теги: Кіркоров, побиття, гнів

НОВИНИ: Різне

14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 2
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 11
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
» Всі новини