Заступник Голови Партії регіонів заявив, що в структурах влади Закарпаття забагато представників Єдиного Центру

Схоже на те, що демократії на Закарпатті скоро наступлять на горло. 6 листопада на Закарпатті побував заступник Голови Партії регіонів Дмитро Шенцев. Під час візиту він зустрівся з партійним активом області, депутатами, керівництвом обласної та районних організацій. Серед іншого Дмитро Шенцев, який у партії відповідає за організацію роботи в регіонах, підбив підсумки виборчої кампанії. І недвозначно натякнув на те, що на Закарпатті пора припиняти бавитися в демократію.

Заступник Голови Партії регіонів заявив, що в структурах влади Закарпаття забагато представників Єдиного Центру

- Аналізуючи список депутатів обласної ради від усіх політичних сил, я звернув увагу, що в тому ж Єдиному Центрі дуже багато людей, що працюють в держслужбі. Для мене в цьому є елемент аморальності. Як можна, коли твій роботодавець - влада, перебувати в так званій, в лапках, політичній опозиції до цієї влади? Я в 2005 році написав заяву і пішов відразу ж.

Сьогодні отримувати зарплату у тих, проти кого ти борешся - це аморально з усіх боків. Якщо ти хочеш зосередитися на своїй професійній діяльності, то займайся цим. Але не бери участь в процесах щодо розбалансування цієї влади, яка дає тобі роботу. Ці люди повинні зробити для себе висновок, що для них важливіше: вчити, лікувати, будувати чи займатися політиканством. Ми не дозволимо займатися політиканством і боротися проти влади, використовуючи актив держслужби та адмінресурс. Ми ж, навпаки - закликаємо всіх займатися своїми професійними обов'язками і об'єднатися навколо соціально-економічних проблем.

І ще одне хочу сказати. Всі чутки про те, що хтось сюди приїде, що тут буде новий "губернатор" - це все чутки, які не мають під собою ніяких підстав. Олександр Олександрович сюди приїхав всерйоз і надовго. І результати його роботи сьогодні - внасамперед, як "губернатора" - тільки це і підтверджують. А також підтверджують упевненість в тому, що керівництво не помилилося з питанням, коли обирало "губернатора" для Закарпатської області.

06 листопада 2010р.

Теги: Шенцев, влада, губернатор

Коментарі

гражданин 2010-11-08 / 10:36:00
Спасибо за обнадеживающую информацию.

ember 2010-11-07 / 22:27:00
буба, 07.11.2010 18:36
Шенцев путает ПР с Государством Украина. Чиновник может иметь любые политические взгляды, лишь бы обязанности свои выполнял.

Kto mozhet pestavitj, shto ministrim v urajde Timoshenko rabotaet chlen PR? Kto mohzet perstavitj, shto ministrom v urjade Azarova rabotaet chlen Batjkivshchyny il NUK?
Dumaju nikto, potomu shto eto nonsen!
Nachaljniki upravlenij na regionaljnom urovne svoeobraznye ministry. Kak oni mogut rabotatj v administratsii presidenta a v oblrade golosvatj
prativ etoj zhe administratsii.
Prakticheskij primer: jesli budut raznoglasija v vopropse evrointegratsij mezhdu Ledydoj i Balogoj, kak budet vesti sebja Nusser-nachaljnik, i kak Nusser-deputat oppozitsioner?

Демократия 2010-11-07 / 20:09:00
Фактически Балоги вызвали огонь на себя, если раньше Закарпатье для многих регионалов считалось заграницей, то сейчас будет второй родиной, не зря уже запланировано строительство автобана Ужгород – Донецк.

Демократия 2010-11-07 / 19:52:00
Борис Колеников посетит Закарпатья.


В Закарпатье зачастили высокопоставленные особы. Не успел уехать первый зам Партии Регионов Дмитрий Шанцев, который не однозначно дал понять, что никто не сможет претендовать на власть в регионе, кроме их партии, при этом выразив поддержку нынешнему губернатору и его команде.
Как стало известно из компетентных источников, к нам едет еще один регионал Борис Колесников. Недавно на пробалоговском сайте проскочило сообщении, о некой дружбе между Балогой и Колесниковыв, но как говорят проинформированные люди, все это чистой воды ложь, Б.Колесников не простит В.Балоге предательство, которое тот совершил в будущность главой секретариата В.Ющенка.
Что тогда можно от приезда Б.Колесникова, думаю догадается не трудно,

реаліст 2010-11-07 / 18:41:00

ЄЦу скоро поде ****** що не може не радувати)))

буба 2010-11-07 / 18:36:00
Шенцев путает ПР с Государством Украина. Чиновник может иметь любые политические взгляды, лишь бы обязанности свои выполнял.

Народна Партия 2010-11-07 / 15:18:00
ЕЦшники злодеи!!

Фронт змін 2010-11-07 / 13:57:00
Балоган треба ставити на місце. Єцуни обливають брудом Ледиду, а "регіонали" робить вигляд, що все гараздж. Де міліція? Де СБУ? Де прокуратура ? Бологів треба взяти за одне місці і вони розсипляться, як карточний домик. Поря в області наводити порядок, в цьому ПР підтримують всі політичні сили.

Партия Регионов 2010-11-07 / 13:47:00
Вити будуть балогани, наша партія нікуди не піде, вся влада залишаться в наших руках, реально так звана перемога ециків, нічого їм не дає.

Не ПРдун 2010-11-07 / 12:31:00
Вийте шакали, кіть програли вмійте достойно піти. А так ще булше показуєте свою слабкість.

Партия Регионов 2010-11-07 / 12:27:00
Сорри ти дурак, наша партія керує всіма кадровими призначеннями.

ИЗБИРАТЕЛЬ. 2010-11-07 / 12:17:00
БАЛОГИ СВОИМ ДЕПУТАТАМ ВЫДАЛИ - ВОЛЧЬИ БИЛЕТЫ.

Демократия 2010-11-07 / 12:14:00
Сорри.
Вы прекрасно знаете каким способом ЕЦ получило свои результаты, об этом знают все. Считаю будет правильным и адекватным ответ, жесткий и бескомпромиссный, Балоги просто заигрались, Шенцев сказал правильно, это был их последний шанс, но шанс они решили купить, но и что дальше???
РЕАЛЬНОЙ ВЛАСТИ У СОВЕТОВ НЕТ!!!

Поддерживаю Партию Регионов!!! Врага нужно мочить, его же оружием ДЕНЬГАМИ, чинухи останутся без кресел значит и без ДЕНЕГ!

сорри 2010-11-07 / 11:58:00

Панове,



Шенцев - не представник уряду, не представник адміністрації президента, а всього лиш заступник голови Партії регіонів. Різниція зрозуміла? Призначення-звільнення держслужбовців - не в його компетенції.



Та навіть абстрагуймося: ну запраглось би місцевим нашим владним регіоналам натиснути на которогось із місцевих чиновників-депутатів від ЄЦ. Що би в кінцевому випадку отримали? Не спокійну, а агресивну, згруповану, активну, дієву опозицію. Більшість з нинішніх депутатів-єцівців таку опозицію проходили, їм не вперше. І опозиція ця - майже піваради по кількості. Чи стане в такому випадку облрада дієвішою для регіоналів? Навряд чи. Швидше, навпаки.



А тому різких рухів не буде. Будуть домовлятися.



Я не прихильник ЄЦ. Але ви, пане, що підписався Демократія, хоч розумієте, про що пишете? "Прижать" чиновника. "повлиять" на бізнесмена...

Ви якщо пропробуєте вернути на Закарпаття різаківсько-медведчуківські часи, то вилетите з з влади швидше, аніж вилітали в часі Помаранчевої революції.



Хочете наступити на старі граблі? Ануж попробуйте...:)

Демократия 2010-11-07 / 11:17:00
«Единому Центру» - не «грозит» сформировать большинство.

Стать депутатом «оказывается», не означает получить власть, вчерашнее заявление Замглавы Партии регионов Дмитрия Шенцева, яркое тому подтверждение.
Партия Регионов хоть и проиграла выборы «Единому Центру» это не означает, что «Единый Центр» сформирует большинство в местных советах. В истории Украины уже было много случаев, когда победившая партия, оказалась в оппозиции.
Самым главным аргументом в пользу Партии Регионов, является их реальная власть. Фактически многие депутаты от «Единого Центра» оказались чиновниками или бизнесменами.
Понятно, что имея в руках руководящие должности, может «прижать» каждого чиновника, дав ему выбор, или ты на работе или ты в оппозиции. Повлиять на бизнесменов еще проще, достаточно устроить им не большую «проверку», налоговой или другой службы.
Так что эйфория от победы Балог потихоньку угасает, тем более что в Украине в целом, результат у них плачевный 0.6% голосов.
С таким результатом, никто с такой политической силой, разговаривать не будет. Тем более отдавать на откуп целую область. Потратив сумасшедшие деньги на подкуп избирателей, фактически Балоги, выкинули деньги на ветер.

паб 2010-11-07 / 09:56:00
Пан Шенцев заблукав.Молоде нарване щення.ВВін навіть незнає що таке держава.І хто то той роботодавець.Пан Шенцев.Смію вам нагадати що і СРСР розвалився.І не вам вказувати хто де і як отримує зарплатню.

stp 2010-11-07 / 00:40:00
Силовики по указці ПР вже пресують не тільки кандидатів-чиновників від інших партій, а й бізнесменів

оля 2010-11-07 / 00:33:00
давно пора ..а то залишили лояльних...які вирішили що можна на двох стільцях сидіти..один з керівників штабу регіонів сказав так-ми не такі кровожадні як помаранчові...а людей яких позвільняли в 2005 і зараз допомагали регіонам -до тепер не відновили на посадах.

Микола Староста (Жалива) 2010-11-06 / 23:11:00
Влада зробила "висновки" з того як можна за допомогою грошей, купити собі депутатські мандати.
Тут слово за владою, і вона своє слово скаже...

РЕМБО 2010-11-06 / 22:47:00
ШЕНЦЕВ ПРАВИЙ ! ТУТ НЕ ПРО ДЕМОКРАТІЮ ЙДЕ МОВА! А ОТ ПРО ЩО:
- Ми не дозволимо займатися політиканством і боротися проти влади, використовуючи актив держслужби та адмінресурс.

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини