Сергій Ратушняк визнав свою поразку

В Ужгородській ТВК повідомили, що до 24.00 комісія завершить прийом протоколів від ДВК і підіб’є кінцеві підсумки виборів.

Сергій Ратушняк визнав свою поразку

Як повідомляють особи, близькі до Сергія Ратушняка, він визнає свою поразку:

- Я завжди казав, що в любій ситуації треба залишатись мужиком. Якщо хтось думає, що я тримаюсь за посаду, то він глибоко помиляється. Хай ідуть і покажуть, як вони вміють господарювати – через півроку ужгородці самі проситимуть мене повернутись.

Як відомо, три екзит-поли показали впевнену перемогу Погорєлова на виборах міського голови. Паралельний підрахунок голосів, який проводився, підтвердив перемогу Віктора Погорєлова з результатом 33% проти 24% у Сергія Ратушняка.

На вівторок о 10.00 Ратушняк оголосив про проведення засідання міської ради. Очікується, що він звернеться з прощальним словом до депутатського корпусу та ужгородців і передасть справи новообраному міському голові Погорєлову: "На відміну від своїх опонентів, які не гребують ніякими брудними методів, я завжди грав за правилами і не буду принижуватися перед такими, як Погорєлов". – сказав Сергій Ратушняк.

01 листопада 2010р.

Теги: Ратушняк, Погорєлов, вибори

Коментарі

око 2010-11-06 / 11:29:00
шкода кльовий чел

Владимир 2010-11-05 / 18:11:00
Конечно, хотелось бы высказать вот что. Ратушняк, очень грамотно всё продумал. Кое-что, он конечно, сделал, но...

1) Четвертую школу закрыли. Это при Ратушняке.

2) Музыкальную школу хотели выселить, видите ли, здание для крутой фирмы было нужно.

3) Прекратила существование вечерняя школа и т.д.

Хотя надо признать - при Погорелове тоже много чего было украдено и ликвидировано.

2010-11-04 / 15:44:00
Патріот м.Ужгород
7. Він спеціально не видава дозволи людям, які иам працювали, цим самим змусив їх продати майно, далі забрав базар. І вартість вже його нерухомості зросла в рази.

Вот, вы пишите тут... А я, житель Ужгорода помню, что после официального закрытия рынка, никто из торговцев не хотел уходить оттуда. И вообще, этот базар давно надо было либо перенести, либо закрыть.

И зачем эти базары? Прошлый век... Магазинов уже столько, что эти базары посносить, к чертовой матери...

А насчет, Рата или Погорелов, отвечу - в Ужгороде, так и не появился реальный новый лидер. Жаль, очень жаль! Что было потрачено время на выборы, которые ничего не принесли.

2010-11-04 / 15:39:00
Интересно написано! О том, что проспект Легоцкого, не Ратушняка дело. А как же тогда СМИ? В частности, писалось даже, что мэрия вынуждена была взять кредит, чтобы провести работы по окончанию благоустройства?

Да и трудно поверить, что "Токио" решил сделать такой подарок ужгородцам. Я не верю, что какой-то "добрый дядя" вдруг так раскошелился.

Патріот м.Ужгород 2010-11-03 / 08:27:00
До правда, 02.11.2010 23:52

Твій рівекнь висловлювання показує,хто ти...

правда 2010-11-02 / 23:52:00
Ти не патріот, ти дебіл, дебіл і ще раз дебіл!

ПО ЭТАПУ 2010-11-02 / 15:01:00
УРА ПОГАРЕЛЫЙ БУДЕТ РУЛИТЬ
ЛЫСЫЙ ПОЕДЕТ В Ж...У

S 2010-11-02 / 14:13:00
Я розумію, що багато кому не подобався Ратушняк. Але як хоч одна нормальна людина може на повному серйозі вітати перемогу Погорєлова? Великі прибічники і патріоти Погорєлова так і не спромоглися в ЖОДНОМУ коментарі написати що хорошого зробив Погорєлов за час свого мерства.

От правильно сказали після виборів президента. То були останні вибори, коли вони просили своїх виборців проголосувати за них. Тепер вони вже будуть просто малювати потрібний результат. Ходи, не ходи на вибори. Ніхто не питав ужгородців кого вони хочуть. Балоги намалювали собі самі всі потрібні результати. Від нашого мера до всієї області.

В цієї країни, в цього населення немає майбутнього. Треба тільки емігрувати.

мешканець міста 2010-11-02 / 13:57:00
Добре, що Рата в ауті. Цікаво б подивитись на його офіційну декларацію про доходи

Оріх 2010-11-02 / 13:45:00
Отже - Рата пішов - нарешті кокаїнщик вже не мер Ужгорода
Погар прийшов - нічого хорошого, бо він буде ще більше пиз(красти)дити чим Рата!!! Отже висновок один наше місто мало проголосувати проти всіх, або ...
Тому маємо те що маємо

Патріот м.Ужгород 2010-11-02 / 13:15:00
Відповідь клоунові >>S., 02.11.2010 12:27

Коли я читаю такі коментарі, я дійсно дивуюсь невже люди можуть бути такі сліпі....?

1. Він відібрав Боздошський парк У Закарпаття і Ужгорода і продав частину. До Вашого відома: територія Боздошського парку по документах на 30% менша ніж фізично. Рата ініцював щоб межі Боздошського парку були встановлені згідно документів, а решту продав. Ви думаєте гроші пішли в казну? Це буде видно через декілька днів коли почнеться забудівля по всьому городу територій які Рата продав.
2. Всі окна були зроблені в Ратиному цеху. Тож Ви розумієте чому їхня вартість більша, а якість нижча. І де різниця!!!
3. Чатсково погоджуюсь. Але знову ж таки це все заставляли Приватних Підприємців проплачувати.
4. Покажіть де? А шо щодо Минайської, Петефі, Докучаєва, Шумної. Чому основні вулиці не відремонтовані? Як там їздити???
5. За ті гроші, які були потрачені Проспект повинен бути вкритий мрамуром.
6. Це все проект Токио. Рата немає жодного відношення, тільки дешевий піар.
7. Він спеціально не видава дозволи людям, які иам працювали, цим самим змусив їх продати майно, далі забрав базар. І вартість вже його нерухомості зросла в рази.

Тож судіть самі....

Я не є прибічником Погорелова, але це набагато краще ніж Рата.

Ще раз Вітаю Вас Ужгородці!!!

qwert 2010-11-02 / 12:31:00
Сумно, бо Погорєлов уже був при владі і запам"ятався тільки скандалами.Нічого особливого не зробив для міста.Такий собі звичайнісінький бюрократ. Було б добре якби люди думали, кого обирають, а не діяли по принципу "Тільки не ...". Люди, ви читали списки однопартійців Погорєлова? Там-Аділови.Колишні бандюги, а тепер в політику лізуть. А депутати в міську раду-це окрема тема...Волошин, Шевчук - ці двоє навіть говорити не вміють.Бидло, бандити.Можна довго писати "позитивного" про весь депутатський міський корпус.Ось така у нас влада. Вітаю Ужгородці!!!Ви - знову в повному ...

до S. 2010-11-02 / 12:27:00
не сотворіть собі кумира, хоча запізно. Зауваг багато щодо "здобутків" божевідбного мера. Ніхто не казав, що Погорєлов чимось кращий чи законослухняніший (обидва повинні відбувати покарання за ґратами). Єдине, зауважив би, що на ремонт пр. Свободи змушували скидуватись всіх підприємців, які там мають магазини. Такщо проспект зробили більше вони, ніж ваш ідол. Те саме про школи і садки. Подякуйте батькам (а ратушняк ще й відкати провернув і на вікнах, і на плитці на тротуарах). На Легоцького Ратушняк взяв такий кредит під заставу міського майна, що можемо вже з ти майном попрощатися, бо той кредит Ратушняк і не думав віддавати (він "приватизовує" міське майно ще з 1995р. різними способами).

Бодя 2010-11-02 / 12:20:00
А про яке приниження він каже?Краще хай задумаеться чому він отримав поразку.Тут просто не було з чого вибирати.Злодій змінив злодія

S 2010-11-02 / 10:45:00
Ну клоуни...

1. Ратушняк привів у порядок Боздошський парк, в який при Погорєлові страшно було зайти.
2. Ратушняк поставив пластикові вікна і зробив ремонт всередині всіх лікарень на Бамі. Тепер туда не соромно зайти. Поставив пластикові вікна у всі дітсадки і школи.
3. Ратушняк поставив безкоштовні тренажери всередині багатоповерхівок. Були покрашені турніки і лавки у ВСІХ дворах. На КОЖНОМУ під’їзді були прибиті таблички, де пишуться під’їзди і номера квартир в цьому під’єїзді.
4. Вперше за 20-30 років був поставлений асфальт у багатьох дворах багатоповерхівок.
5. При Погорєлові ми ходили по розбитих плитках на проспекті Свободи. Ратушняк зробив з нього окрасу області.
6. Ратушняк зробив Новий проспект на Легоцького. До речі "поздоровляю" їхніх жителів. Якщо Ратушняк збирався класти тротуар з плиток від гімназії до Боздошського парку, то тепер очевидно що його просто забросять. Скажуть "нема грошей". Тоді як Ратушняк находив гроші і ремонтував. Цікаво чи хоч підведуть електрику до вже встановлених фонарів.
7. Ратушняк виставив базар с вулиці Фединця. Тепер там можна пройтись.

А тепер скажи що для міста зробив Погорєлов? Бо я навіть згадати нічного не можу. І уявити собі, щоб Погорєлов просто так поставив тренажери для всіх не можу. Ото вибрали собі. Тепер будуть мати.

Патріот м.Ужгород, 2010-11-02 / 08:37:00
Мені дійсно цікаво:
Ви насправді вірити в те що Рата щось зробив( 1 проспект, 0,5проспекта в Н.районі......., декілька ям залатав). Це зробиви би будь який мер, але Рата це піарить найбільше, а паралель краде гроші.

Відкрийте нарешті очі.

Патріот м.Ужгород 2010-11-02 / 08:33:00
Бидло це ті хто дивився як Рата губить місто, а зараз тут розумні коментарі залишає.

Чи може Рата не сидів? або не не відсижувався закордоном?

Ви всі прихильники Рати моральні уроди, і можете писати що хочете, але Ваш час пройшов, і ніхто НІКОЛИ вас не попросить вернутися. Будь впевнені в цьому.


2010-11-02 / 08:20:00
Радіти перемозі Погорєлова може лише бидло. Дуже боляче за місто

Янко 2010-11-02 / 00:20:00
Не понял всеобщей радости! Что один, что второй, что третий одного поля ягоды! Выиграли бы, если б ни одного из этих не было даже в списках. Я бы сказал - траур в городе, созвучен с сегодняшним праздником. Ужгородцы поставили печать под своим диагнозом!

13 2010-11-01 / 23:04:00
Сергій Миколайович)
Не горюйте, в городі багато адекватних людей, які обовязково вас підтримають на наступних виборах)
І ці виродки, які сьогодні голосували за бандита мукачівського, ще благати будуть вас)
Успіху вам, дякуємо за хорошу роботу) відпочиньте і повертайтесь)
Хай це бидло подивиться що таке пагарелов

НОВИНИ: Політика

20:41
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини