Словесні "розборки" в Мукачеві завершилися вбивством

На вулиці вже зовсім стемніло, коли у чергову частину Мукачівського міськвідділу УМВС зателефонували на 102. З того кінця проводу схвильований жіночий голос повідомив, що неподалік магазину на вулиці Миру лежить закривавлений хлопець, котрий не подає ознак життя. Не представившись, жіночка попросила виїхати міліцію сюди чимшвидше. Тільки-но черговий поставив слухавку, як знову хтось зателефонував і повідомив про цей випадок. Тож правоохоронець дав вказівку нарядам, котрі знаходилися на маршрутах, виїхати за вказаною адресою.

Словесні "розборки" в Мукачеві завершилися вбивством

Працівники патрульної служби за кілька хвилин були на місці події. Там на них чекав хлопець, котрий також телефонував про НП в міліцію і був свідком побаченого кривавого видовища. Крім нього, правоохоронці звернули увагу на молодика, який біля бару був напідпитку. Підозрюючи, що це і є винуватець трагедії, "пепеесники" вирішили його затримати.

На землі, в калюжі крові, із встромленим у груди перочинним ножем лежав молодий хлопець. Нещасний не подавав жодних ознак життя. Ножові поранення були також на руках, тулубі, чотири з них були завдані у ліву частину грудної клітки. Потерпілого "швидка" доставила у лікарню. Хлопець перебував у стані клінічної смерті. Незважаючи на всі зусилля медиків, врятувати життя молодій людині, на жаль, не вдалося. Так і не приходячи до тями, хлопець помер ще по дорозі в лікарню.

Як з'ясувалося, затриманий 24-річний Руслан проживає в с.Куштановиця Мукачівського району. У розмові з оперативниками він став виправдовуватися, мовляв: це не його ніж. Стверджував, буцімто бачив, як два хлопці чіплялися до потерпілого, а той вихопив у них ніж і став ним захищатися.

Однак свідки розповіли зовсім іншу історію.

Мукачівець Василь (назвемо його так) зі своїм приятелем проїжджали містом на автомобілі. До них зателефонував інший товариш, 19-річний Дмитро, і попросив підібрати його в місті та підкинути до одного з кафе. У машину хлопець сів зі своєю дівчиною. Поблизу згаданого місця Дмитро вийшов, зустрівшись біля бару з другом Іваном. Всі інші пасажири залишилися сидіти в авто. Хлопці майже завершили розмову, коли поблизу них з'явилася молода парочка, добряче "підігріта" спиртним. Кавалер, а це був Руслан, не надто добирав слова, "відчитуючи" свою дівчину за те, що вона знову повернулася у бар. Припускав, що вона зраджує йому, тому кілька разів ударив її. Молодиця відчайдушно відбивалася. Побачивши неподалік двох хлопців, які розмовляли, Руслан, вочевидь, закинув і їм щось образливе. Дмитро підійшов до них, намагаючись словесно заспокоїти забіяку.

Це, як з'ясувалося, тільки підлило олії у вогонь -- удар в обличчя отримав і Дмитро. Після цього парубки не на жарт зчепилися між собою. Значно здоровіший Руслан спробував звалити на землю свого опонента, але той не здавався. Тоді на допомогу приятелю прибіг Іван. Розлючений таким поворотом подій Руслан вихопив ніж і заходився відбиватися. Поранені опоненти кинулися втікати. Дмитро ще добіг до автомобіля і крикнув, мовляв: у цього молодика фінка. Далі впав і втратив свідомість. Та Руслан на цьому не заспокоївся, він підбіг до машини і став бити по дверцятах доки не посипалося скло. Перелякані пасажири та водій поспішили ретируватитися через задні дверцята. Трохи відбігши, водій зупинився. Побачивши, що їх ніхто вже не наздоганяє, дістав "мобілку" і зателефонував у міліцію...

Івана знайшли на подвір'ї перед його будинком. Хлопець лежав з пораненою спиною і стікав кров'ю. Потерпілого одразу ж доставили у лікарню, де медики надали йому невідкладну допомогу.

За фактом убивства порушено кримінальну справу, яку розслідує старший слідчий Оксана Данько.

Іван Ладжун, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

23 жовтня 2010р.

Теги: вбивство, ніж, помер, смерть

НОВИНИ: Кримінал

10:28
У Грушові на Тячівщині чоловік увірвався в будинок односельчанки та пограбував її
10:13
Мукачівець, після спільного відпочинку, побив свою колишню дружину до реанімації
18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 2
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
» Всі новини