Виноградівську митницю до Чопської наразі приєднувати не будуть

Про це в інтерв'ю газеті "Закарпатська правда" сказав керівник Чопської митниці Вадим Лось.

Виноградівську митницю до Чопської наразі приєднувати не будуть

– Чопська митниця є найбільшою, найстарішою і вважається засновником митної служби на Закарпатті – 8 вересня виповнюєть­ся 65 років з дати її створення.  Тому керівництвом Держмитслужби України було вирішено, що вона буде правонаступницею Ужгородської митниці.

І саме з метою оптимізації роботи, координації дій, зменшення роздутого керівного апарату, що лежить важким тягарем на видатковій частині бюджету, було прий­нято рішення про приєднання. До того ж географічне розташування дозволяє це зробити, адже Ужгородська та Чопська митниці знаходяться досить близько одна від одної.

Щодо Виноградівської митниці, то вона більш віддалена – понад 100 кілометрів, тому об'єднання навряд чи було б таким ефективним. Принаймні, найближчим часом воно не планується. Хіба що в далекій перспективі, коли будуть твердо доведені позитиви об'єднання Чопської та Ужгородської митниць.
 

05 вересня 2010р.

Теги: митниця, Вадим Лось, Держмитслужба

Коментарі

Karpatnews.in.ua 2010-09-05 / 20:01:00
Начебто порозумілися. Ми також налаштовані доброзичливо. Готові до будь-якої співпраці. Щодо багатьох моментів - гадаю, ми не переконаємо одне одного. Але краще дискутувати за кавою, аніж у такий спосіб, як це ми робимо зараз. А щодо першоджерела - ту потрібно домовлятися усім... Ми готові, тим паче, що відкрилися не з огляду на ці вибори (треба бути реалістами :))) ), а на значно триваліший період.

************.in.ua 2010-09-05 / 17:24:00

Я не буду влізати у дискусію з Вами. Або по правилах або зовсім без них. Висновки робіть самі.


Саме це вам і пропонується від самого початку - або по правилах, або зовсім без них. Перший варіант - це варіант нашої співпраці з цілим рядом ресурсів, другий - варіант наших ( і не лише наших) стосунків з УА-Репортером. Ми налаштовані доброзичливо. Вибір - за вами. Адмін


П.С. Читачам ці "розбірки" не цікаві. Якщо маєте якісь претензії або пропозиції по суті, а не на публіку, пишіть нам на електронку. Вона вказана на головній сторінці Закарпаття онлайн в "Написати редактору".

****************.in.ua 2010-09-05 / 14:34:00

Вчорашній приклад - Перший в Україні музей меду відкрився в Мукачеві (ФОТО) - також свідчить про те, що ви не безгрішні (маю на увазі Мукачево.нет). Зі свого боку - ми усі ваші власні інформації - будемо підписувати вами - проблем немає. Але вишуковувати - хто перший щось відкопав - і чому там немає посилання на вас - не збираємося. Даний випадок - краще взагалі не передруковуйте, аніж так. Щодо цікавості - питання спірне - особливо після того, як ви вже тиждень тримаєте заказний матеріал про ужгородські вибори, де інформація перекручена ( є відео, яке це підтверджує). Але - залишимо це на Вашій "журналістській" совісті:)))))


Не вам нас лічити в стосунках з Мукачево.нет. Аби вам було зрозуміліше, наведений вами матеріал - наша проекція на запропоновані редактором цього сайту правила гри -


Дмитро Тужанський, 20.04.2010 13:39

...Відтак, оскільки Clipnews представив інформацію з блогу Віка Коврея як повноцінну новину без посилання на джерело інформації, то власне, вони і відповідають за дотримання авторських прав на інформацію. Правила посилання редакція Мукачево.нет витримала вичерпно.

(
http://zakarpattya.net.ua/ukr-news-60287-Vidbulosia-zasidannia-sudu-u-spravi-rusynskoho-separatysta-Dymytriia-Sydora)


тепер щодо вас. Правда, дуже зручно ховатися за словами "вишуковувати - хто перший щось відкопав - і чому там немає посилання на вас - не збираємося", коли передираєш з іншого сайту суттєву частку інформації?:))


Щодо того, на скільки наших матеріалів ви не дали посилання, то лише з блогів "Старого Замку" ви цього тижня половину матеріалів передерли без гіперпосилань. Тому, "нєча на зєркало пєнять, коль рожа кріва":))


Хочете працювати за правилами, ми не проти. Але чесно і без пред'яв.


І не заказному Мещерякову (Павленку) вирішувати, де в нас заказні матеріали, а де ні, особливо коли під псевдонімом пишуться матеріали, де надумано і замовно, всупереч журналістській етиці дозволяється собі топтатися по інших журналістах і ЗМІ на підставі власних домислів і фантазій.


Якщо вам так буде завгодно, ми можемо порушити тему, чому це прес-служба ОДА працює не для всіх однаково, а в користь одного "регіонального" ресурсу. Це якщо будете дуже наполягати...


Скільки людей у нас зараз працює ви не знаєте, а тому не вам лопоніти на цю тему.  Думаємо, незабаром на вас в цьому сенсі очікуватиме сюрприз.


І ще. Не зліть нас там, де це не потрібно. Бо відіграємося на вашому шефові, імідж котрого ви так старанно "вилизуєте". Адмін


П.С. Далі дискусії не буде. Всі наступні коментарі не по темі інформації будуть видалятися. Працюйте так, як вважаєте за потрібне виходячи з власних життєвих цінностей і викладеної нами інформації.

*****************.in.ua 2010-09-05 / 14:24:00

За такою ж логікою - матеріал в іншому вигляді - можна одне слово змінити і воно набере іншого змісту - можна усі інфо передирати. Ми не проти - набирайте текст, скануйте фото - і жодних проблем. Усі цитати - ваші:)))


Відповідь вище. Адмін

2010-09-05 / 14:10:00

Шановні, наведіть приклади використання нами інформацій - ваших, без посилання. Перейдемо до розмови в конкретному руслі, а не абстрактному. А то складається враження, що у вас там півсотні журналістів працює:))) І ще - можете скільки завгодно брати цитат, але фото ви стягли з нашого сайту. Тож, не провокуйте ви...


Відповідь вище. Щодо фото, то ви їх передираєте разом з інформаціями з нашого сайту без ліку. Совість є? Адмін

р 2010-09-05 / 12:24:00

це ви з газети взяли? Де посилання на сайт? не провокуйте...


Колеги, ви рахували, скільки новин, знайдених в інтернеті нашими працівниками, ви щодня розміщаєте в себе на сайті? Ви їх самі знаходите? Бачите, при цьому ви не думаєте, що послуговуєтеся плодами нашої праці.


Ми не публікуємо інтерв'ю Лося в повному обсязі, яке є на вашому сайті (бо воно не цікаве), і у випадку передруку якого дали би - обов'язково - посилання на ваш ресурс. Інформації в такому, як у нас,  вигляді у вас на сайті немає, а тому і посилання не доречне. Це наш матеріал із використанням цитати із "Закарпатської правди", а тому ми і дали посилання саме на неї. Якщо ви хочете, аби ми навіть у таких випадках давали посилання на ваш сайт, тоді всі, без винятку, матеріали, які ви не знайшли самі, а взяли з Закарпаття онлайн, супроводжуйте, будь ласка, посиланням на наш ресурс. Або не провокуйте:) Добре? Адмін

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини