Цілитель від Бога. На Закарпатті людей лікує учень Касьяна

Чи часто зустрінеш людину, яка багато чого досягла у своєму житті і не любить хвалитися своїми успіхами?

Цілитель від Бога. На Закарпатті людей лікує учень Касьяна

Людину, яку знають і поважають у всьому світі, яким гордиться країна. Він допоможе всім (що у його силах), хто до нього звернеться. Він не робить собі реклами. Його самі знаходять. Це справді людина з великої букви, точніше лікар.

Багато хто знає, що на Закарпатті, у невеликому селі Страбичово Мукачівського району, живе феноменальний лікар — Іван Йосипович Мучичка. У народі його називають "костоправ від Бога", адже допоміг стати на ноги не одним, котрі й так уже зневірилися у медицині. У науці — видатний спеціаліст зі сфери мануальної терапії (допомагає людям із проблемами хребта).

До нього звертаються за допомогою з усього світу. Ціну за лікування він не виставляє.

Змалку Іван Йосипович цікавився медициною. Пригадує, в дитинстві був дуже білявим, то дядько часто жартував: "Іване, в тебе така голова біла, ким будеш — лікарем чи священиком?". Малий Іванко почав задумовуватися над майбутньою професією. І вже тоді вирішив стати лікарем. "Потім мене стали дражнити в селі Дохтор", каже пан Іван.

Після здобуття медичної освіти навчався у молдавської цілительки з мануальної терапії Надії Макарівни. Проте не було письмового підтвердження про навчання. Отримавши на Закарпатті направлення від головного лікаря П. Любки, Іван Мучичка поїхав на Полтавщину, де й став одним із учнів відомого лікаря Миколи Касьяна (зараз уже покійного), занесеного до Книги рекордів Гіннесса, який вилікував близько двох мільйонів чоловік з усього світу. Свого вчителя Іван Йосипович згадує теплими словами.

"Я приїхав саме тоді, коли Касьян набирав учнів. Нас було п'ятнадцятеро. Кожен мав "прочитати" хребет хворого, після такого "іспиту" нас залишилося лише троє. Касьян — пряма людина, водночас дуже добра. Двомісячне навчання дуже зблизило з учителем. Ми були хорошими друзями".

У важкі роки життя в Україні Іван Йосипович виїжджав до Італії на заробітки. Заробляв безпосередньо своїм вмінням "вправляти" кістки. За це йому там платили щедро. Невдовзі став одним із відомих лікарів у Італії.

Через чудодійні руки лікаря Мучички пройшло близько 30 тис. людей з різних країн, з них чимало відомих осіб. Сам Іван Йосипович не дуже охоче розповідає про це, не називає імен.

У кабінеті головного лікаря Страбичівської поліклініки, де саме й працює Іван Мучичка, вас зустрічає кремезний на вигляд чоловік у білому халаті. Чи спаде на думку, що ця сильна людина має тонку, вразливу душу? "Я би не зміг лікувати дітей. Якщо би вони почали плакати — я б заплакав разом з ними".

Своїх пацієнтів п. Іван приймає в будь-який час. "Хтозна-звідки вони приїхали?" — каже.

Його колишні пацієнти кажуть: " Це не просто лікар — це лікар від Бога. Коли б хто не приїхав, він ніколи не відмовляє, навіть після важкого робочого дня. Зустрічає завжди з посмішкою, проводжає — жартома. Проведе пальцями по хребту і вже знає в чому біда".

"Мій батько не міг ходити без сторонньої допомоги через викривлення хребта. Це страшна хвороба, коли неможливо ні сидіти, ні спати, — каже Юрій. — Ми давно чули про Івана Йосиповича, тож звернулися до нього. Після першого сеансу — йому полегшало, після другого — почав сам ходити без допомоги. Хай Бог дає Івану Йосиповичу довгі роки життя".

Не один пацієнт виходив із клініки від лікаря Мучички зі сльозами вдячності на очах. Не всі знають, що це, коли ти заходиш із молитвою благання на вустах і виходиш з молитвою вдячності.

Неодноразово лікареві пропонували престижну роботу не тільки у великих містах України, а й за кордоном. Проте, за словами Івана Йосиповича, це — не його мрія.

Оля Білей, РІО
30 липня 2010р.

Теги:

Коментарі

Тетяна 2020-10-20 / 10:53:57
Доброго ранку. Як знайти цього знахаря, як до нього можна попасти?
Дякую тим хто дасть відповідь.

Альона 2020-03-06 / 00:21:35
Брехун!Покійний Касьян казав, що немає у нього жодного учня окрім "сина". На імені померлого робить собі славу'!!! Хто був у Еасьяна особисто це знає.

Наталія 2020-02-12 / 14:18:20
Будь ласка підкажіть номер телефона лікаря

Оксана 2020-01-15 / 12:44:24
Напишіть будь ласка номер телефону або адрес лікаря, дуже треба, дякую...

Liliia 2019-12-16 / 15:39:38
Доброго дня! Напишіть будь ласка номер телефону чи адрес до лікаря. Дуже потрібно.

Тарас 2019-09-03 / 16:28:35
Доброго дня!!!Дайте хто має номер Івана Йосиповича!Дякую велике

Марія 2019-06-29 / 21:08:36
Підкажіть номер телефону на лікаря дякую

Іванна 2019-04-05 / 17:08:58
Де можна взяти номер телефону Івана Мучички хто знає ??? Підкажіть будь ласка... Дякую

Вікторія Левицька 2019-02-13 / 14:47:22
Чи можна якийсь контактний номер для консультації?

Аліса 2018-10-29 / 12:20:25
У мого чоловіка були великі проблеми з спиною,порадили нам Мучичку. Пішли до Мучички,три сеанси пройшли,і моємому чоловіку ще гірше стало чим було. Почало кружлятись у голові,ноги підкошувались,у спині ще більші болі.У результаті моєму чоловіку защемив нерв,вийшла грижа. Скільки ми після Мучички лікувались...Раджу вам не потрапляти до таких людей,які насправді лише калічать людей.

Анна 2018-07-21 / 16:23:55
Де можна придбати номер п. ІВАНА?

Міша 2018-07-20 / 13:25:20
Де можна знайти номер івана мучичка

анатолій 2018-06-05 / 16:01:14
Де можна взнати його номер телефона?

Богдан 2017-07-24 / 03:44:22
Де можна взнати його номер телефона?

Василь 2015-04-01 / 22:43:01
Я випадково попав до Івана Йосиповича, зайшов, спитав щоб просто подивився - спина боліла. Каже , скидай футболку, подивився, на тапчан, 2,3 хвилини хрусь хрусь і все. Я не вірив, спина перестала. Потім привіз маму з м. Бучач з хребтом. 5 сеансів і хребет перестав боліти. Це не реклама. Дякую Івану Йосиповичу.

Тоня 2013-11-04 / 11:33:47
Дуже вдячні Івану Йосиповичу. Він поставив на ноги нашого сина.

Яна 2013-11-03 / 14:53:54
Іван Йосипович - людина від Бога. Всі негативні коменти, які тут закидали читачі-заздрісники, звичайно, неприємно читати, і твердо хочу їх заперечити. Ця Людина мені дуже допомогла. Надзвичайний професіонал. Люди, не вірте наклепам недругів.
Хай Бог дарує йому силу, кріпості і довгих років життя.
З боку філософствувати легко, я би хотіла, щоб ті критики, прожили хоч один день у ритмі робочого часу Мучички Івана Йосиповича, от тоді й беріться за критику, пустослови (звернення до читача і пацієнта Касьяна)

Омелян Іванович, пенсіонер, колишній головний лікар с. Березинка Мукачівського р-ну 2013-10-13 / 13:19:53
Головні лікарі сільських лікарських дільниць Мукачівщини, які працювали на початку 90-х років добре памятають, коли Павло Васильович Любка, тодішній головний лікар Мукачівської центральної районної лікарні, відправив лікаря Мучичку Івана Йосиповича у командировку на стажування у Полтавську область до лікаря-костоправа Миколи Касьяна за державні кошти. Після повернення Івана Йосиповича з командировки, Павло Васильович сказав: "Іван, якшо ти пройшов Касьяна, то я довіряю тобі свій хребет і буду твоїм пацієнтом".
Я також, досить часто направляю до Івана Йосиповича пацієнтів з патологією хребта. Крім того, завдячую йому за те, що пролікував мою дружину і доньку. Це-професійний лікар, який до своєї роботи відноситься дуже відповідально. Він це довів на ділі, а не на словах. Завдячуючи йому, багато людей почало знову ходити на своїх ногах. Я не чув щоб він комусь нашкодив, бо в наших медичних колах, кожну дефектуру розглядають на медичних радах публічно.
Читаючи коментарі в інтернеті, бачу, що деякі заздрісники і скептики почали обливати його брудом. Заздрість- це великий гріх. Бог-їм суддя.
Іван, твого вчителя Касьяна колись так само називали знахарем, шарлатаном, але він вистояв.
Життя-це суцільна боротьба, тримайся і ти переможеш.
З повагою, твій колега Омелян Драбов.

пацієнт Касьяна 2013-09-24 / 22:23:34
Я, як колишній пацієнт Миколи Андрійовича Касьяна кажу що цей ваш Мучичка шарлатан, бо він ніколи не був учеником Миколи Андрійовича, сам Касьян за таких говорив з посміхом що їх до нього "стаяма" направляли, але єдиний ученик Миколи Андрійовича- це костоправ професор Чигрин, котрий теж мешкає і приймає хворих у Кобиляках, а всі ці "мучички" це замануха а не учень Касьяна. І як він не ганьбиться таку брехню говорити, я не розумію, мабуть бажання заробити на людському горі дозволяє таким називати себе учениками Касьяна.

Анатолій 2012-11-20 / 22:45:53
Сам пережив ту мить, коли мене фактично поставив на ноги такий самий лікар-костоправ тільки вже у нас на Міжгірщині, в селі Запереділя. У мене фахівці на знімку МРТ виявили спинномозкову грижу розміром 8 мм поясничного відділу L4-L5, у мене вже фактично повністю віднялася права нога, почала відмирати і ліва нога, нічого окрім хірургічного втручання на спинному каналі лікарі порадити не могли. Але так Бог дав що після багатьох пошуків я почув про костоправа у Запереділлі який поставив на ноги повністю неходячого чоловіка якому відняло ноги. Прийшовши курс по 10 сеансів я на протязі останнього року повністю повернувся до нормалього способу життя з повними фізичними нагрузками на хребет. Завдячуючи Віктору, я став працездатною людиною. Рекомендую цю чудову людину всім хворим на хребет, контактний телефон 2-49-36, і нехай Бог береже таких людей як Віктор та Іван.

НОВИНИ: Соціо

15:29
/ 1
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
Приватний поїзд "Прага — Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 1
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
18:40
/ 1
Загинув Герой з Вишківської громади Святослав Корнійчук
11:17
/ 1
У Берегові діти принесли додому з річки стару протитанкову міну
10:45
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Козаком
» Всі новини