Відбулося розширене засідання Виконавчого комітету Федерації футболу Закарпаття

У суботу, 24 липня, у малому залі засідань Мукачівської РДА відбулося розширене засідання Виконавчого комітету Федерації футболу Закарпаття, - повідомляє "Спорт-тайм".

Відбулося розширене засідання Виконавчого комітету Федерації футболу Закарпаття

 Виконком заслухав заступника голови ФФЗ Віктора Наскалова щодо роботи Бюро ФФЗ за квітень-липень 2010 року та затвердив рішення.

Також було заслухано голову комітету ФФЗ із проведення змагань Йосипа Шитєва щодо проведення та результатів розіграшу кубка Закарпатської області з футболу у сезоні 2010 року серед аматорських команд та відмічено проведення його на високому рівні. На Виконкомі затверджено результати І кола чемпіонату області. У зв'язку зі зменшенням команд-учасниць чемпіонату області в сезоні-2010, заступник голови ФФЗ Віктор Наскалов запропонував членам Виконкому та президентам футбольних клубів уточнений календар II кола чемпіонату області. Не дивлячись на те, що в уточненому календарі були враховані пропуски ігор у зв'язку з зняттям із чемпіонату команд "Бужора" та "Говерла", президенти клубів виступили за проведення змагань за старим календарем.

Василь Попович розповів присутнім про чемпіонат області з футболу серед ДЮСШ та ДЮФК під егідою ДЮФЛ Закарпаття сезону-2010, звернувши увагу на значне збільшення учасників чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття, на ріст майстерності юних футболістів, можливість розширення із залученням нових учасників чемпіонату з числа клубів, які беруть участь у чемпіонатах області і районів. Окремо було відзначено високий рівень проведення фінальних частин змагань за участю у даному заході голови ОДА Олександра Ледиди, заступника голови ОДА Івана Качура, начальників управлінь ОДА Ярослава Свиди та Михайла Мотильчака. Виконком затвердив результати чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття у сезоні-2010.

Андрій Гаваші доповів про проведення в області заходів із відзначення "Дня футболу України", Василь Канюк ознайомив присутніх із проведенням в області чемпіонату з футболу серед ветеранів, яким виповнилося 40 років. Виконком також затвердив результати II кубка області з пляжного футболу, який було проведено на пляжах зони відпочинку поблизу села Дідово, що на Берегівщині.

Членам Виконкому були представлені уточнені турнірні таблиці чемпіонату області з футболу серед дорослих та юнаків без результатів матчів за участю ФК "Бужора" та ФК "Говерла". Зазнав змін і список бомбардирів чемпіонату. Після першого кола гонку бомбардирів очолюють Руслан Соскида (ФК "Середнє") та Юрій Чонка (ФК "Берегвідейк") у яких по 11 забитих м'ячів, 10 – у Богдана Костика (ФК "Поляна"), 8 – у Василя Луци (ФК "Ф.Медвідя"), по 7 – у Михайла Реплюка (ФК "Поляна") та Михайла Стегури (ФК "Середнє").

Виконком зменшив термін дискваліфікації Артуру Апіяну з 12 до 10 місяців, замінивши його на умовний і дозволивши заявити за ФК "Вишково" після погашення штрафних фінансових санкцій. Перший заступник голови ФФЗ Ярослав Сухан вибачився перед членами Виконкому за дії міської влади Іршави, що провели до зняття з чемпіонату футбольний клуб "Бужора". Виконком прийняв рішення провести в області ряд турнірів серед юнаків, дорослих та ветеранів, присвячених 100-річчю з дня народження великого активіста футбольного руху на Закарпатті, першого арбітра Всесоюзної категорії, голови Федерації футболу Закарпаття, колегії суддів області, багаторічного беззмінного керівника всеукраїнських зборів арбітрів, головного судді багатьох великих турнірів під егідою Федерації футболу України Федора Михайловича Куруца.

На розширеному засіданні ФФЗ було прийнято рішення про підготовку Звернення до голови Закарпатської облдержадміністрації Олександра Ледиди щодо зменшення уваги до розвитку футболу з боку владних структур міст Ужгорода, Хуста, Тячева, Іршави, Волівця, Чопа, Перечина та В.Березного, які залишили свої громади без учасників чемпіонату області з футболу. Президент ФК "Мукачево" Василь Кубарич запропонував Виконкому прийняти рішення щодо заборони переходу з команди в команду молодих гравців, що завдає значної шкоди розвитку як футболу, так і росту майстерності самих гравців. У зв'язку з високою температурою повітря і можливістю нанесення шкоди здоров'ю гравцям, Виконком затвердив рішення щодо зміни часу початку футбольних матчів чемпіонату в серпні: юнацькі команди – з 15 год. на 16 год., а дорослі – з 16.30 на 17.30.

В обговоренні питань, винесених на розгляд Виконкому, взяли участь Іван Горват, Василь Канюк, Іван Драгобецький, Іштван Гайдош, Михайло Геревич, Карло Сойко, Степан Селменський, Олександр Теметєв, Іван Бушко, Василь Кубарич, Ігор Свищо, Сергій Чопик, Василь Форкавець та інші.

Із заключним словом до присутніх звернувся голова ФФЗ Михайло Ланьо.

27 липня 2010р.

Теги:

НОВИНИ: Спорт

13:28
/ 2
Відбулися матчі 1 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття з футболу
10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
» Всі новини