На Закарпатті ланкієць втілення своїх сексуальних забаганок з киянкою фіксував на "мобільник"

Рожеву мрію про вигідний і вдалий шлюб з іноземцем виношує більшість сучасних дівчат. Наївні юнки змальовують в своїй уяві зарубіжних кавалерів галантними, делікатними чоловіками, готовими носити їх на руках, купувати дорогі подарунки, виконувати ледь не кожну їхню примху. Реальність зазвичай набагато прозаїчніша, і значна частина іноземних наречених згодом виявляється банальними злочинцями, котрі прагнуть дешевого й екзотичного кохання.

На Закарпатті ланкієць втілення своїх сексуальних забаганок з киянкою фіксував на "мобільник"

Молода перекладачка з  Києва Сніжана (імена персонажів з етичних міркувань змінені) у своїй роботі також  постійно спілкувалася з іноземцями. У своїй практиці вона не стикалася з нахабними і непристойними пропозиціями  з боку своїх  закордонних клієнтів – вони завжди ставилися до неї  з повагою. Тож те, що трапилося минулого року  зі Сніжаною  на Закарпатті,  вона, мабуть,   ще довго згадуватиме,  як поганий сон.

Почалося все з того, що на Закарпаття приїхав  громадянин Шрі-Ланки, 38-річний Равшан.  Іноземець  приторговував  якимось крамом на одному з ужгородських   ринків.  І ось нещодавно  Равшан, маючи певні плани,  викликав собі перекладачку з Києва.  Нею і була згадана Сніжана. Дівчині пояснив,  що погано володіє тутешньою мовою, тому  йому потрібно у деяких справах допомогти з перекладом.  Сніжана погодилася, не передчуваючи  нічого лихого.

Протягом всього першого дня перебування на Закарпатті  дівчина супроводжувала зарубіжного гостя, перекладаючи, де треба потрібні  документи і  просто мову місцевих жителів. Її роботою  чоловік залишився  задоволений. Ввечері  Равшан запросив  перекладачку в гості до себе у квартиру і... запропонував залишитися  тут ночувати. Мовляв:  навіщо їй витрачати гроші на готель.

Але уночі галантного іноземця, ніби підмінили --  куди й ділася його показна ввічливість. Господарю оселі захотілося кохання, і він  наполегливо став домагатися свого. Сніжана, звісно, обурилася. Її відмова лише розлютила  Равшана. Ще б пак: хіба він задарма водив її весь день по розважальних закладах?! Зухвалець  жорстоко побив незговірливу перекладачку і таки змусив її  задовольнити свої збочені забаганки.   Іноземець продовжував  екзекуцію над знесиленою дівчиною протягом восьми годин.  Втілення своїх еротичних фантазій   східний гість фіксував на мобільний телефон. Довга жахлива ніч, проведена у цій оселі, видалася нещасній вічністю.

Зранку  Сніжана,  вилучивши  вдалий момент, зуміла втекти. Далі вона подалася  в Ужгородське міське управління міліції і розповіла про пережите уночі.  На місце пригоди   виїхала слідчо-оперативна група. Равшана затримали.  До речі, він  не чинив спротив, оскільки   був упевнений, що його відразу відпустять як іноземця. Зухвалець спершу  заперечував свою причетність до скоєння  злочину. Стверджував:  Сніжана --  його дівчина,  просто образилася  на нього і вирішила обмовити. Киянка ж заходилася спростовувати його слова.  Відеозапис на мобільному телефоні  підтвердив показання перекладачки і  слугував  незаперечним доказом  вини іноземця.

Після завершення слідства справу передали в Ужгородський міськрайонний суд. Равшан отримав три роки  позбавлення волі, але  був звільнений від покарання  при умові,  якщо протягом іспитового терміну   не вчинить нового злочину. Вирок було оскаржено прокуратурою як занадто м"який.

Нещодавно  судова колегія Закарпатського апеляційного суду у складі суддів Федора Вотьканича, Світлани Дорчинець та Петра Лізанця розглянула апеляційне оскарження. Детально вивчивши всі обставини справи, Феміда задовольнила апеляцію прокурора й засудила громадянина Шрі-Ланки на три роки позбавлення волі. Почувши про реальний  термін ув"язнення, Равшан розіграв у суді справжній спектакль: вдав, нібито  йому  погано і артистично сповз на підлогу. Але далі  сам підняв руки,  аби  йому одягнули металеві кайданки...

Іван Ладжун, ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області
23 липня 2010р.

Теги:

Коментарі

2010-07-23 / 21:46:00
а Джамшут на камеру знімав

вуйко 2010-07-23 / 19:56:00
теба було би ще "знаряддя" для гвалтування відрізати тупими ножицями.

НОВИНИ: Кримінал

18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 1
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 1
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 1
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
22:49
/ 2
В Іршаві чоловіка затримали на продажі гранат
21:45
У Мукачеві рекордно п'яного "безправного" водія, що наїхав на клумбу, оштрафували на 50 тис. грн
» Всі новини