Іван Курах очолив фракцію БЮТ в Закарпатській обласній раді

У суботу в конференц-залі готелю "Прага" відбулася ХІ звітно-виборна конференція Закарпатської обласної організації партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", в ході якої були підбиті підсумки роботи та обрані керівні органи парторганізації.

Іван Курах очолив фракцію БЮТ в Закарпатській обласній раді

Делегати заслухали звіт голови організації Олександра Кеменяша, який відзначив позитивний результат в області на цьогорічних президентських виборах, коли у другому турі вдалося досягти переваги Юлії Тимошенко над Віктором Януковичем у понад 10 % голосів. Олександр Михайлович наголосив і на вирішенні питання із заміною 14 депутатів Закарпатської обласної ради та обранням першим заступником голови ради Андрія Сербайла, а також обрання головами депутатських комісій Владислава Адама, Петра Голубку та Михайла Качура.

Делегати затвердили звіт голови та переобрали Олександра Кеменяша головою на наступний термін. Відбулися вибори й до інших статутних органів партійної організації.

Прозвітував перед делегатами й колишній керівник фракції БЮТ в Закарпатській обласній раді Андрій Сербайло, який відзначив, що десять депутатів, які донедавна складали всю чисельність фракції, за цей період робили все, аби відстоювати інтереси громадян краю. Андрій Андрійович після обрання на посаду першого заступника голови обласної ради був змушений скласти з себе повноваження керівника фракції в облраді, а тому запропонував обрати новим керівником фракції знану та шановану людину – головного лікаря Ужгородської міської клінічної лікарні Івана Ілліча Кураха. Присутні на конференції депутати підтримали цю кандидатуру.

Наприкінці конференції 14 новообраним депутатам обласної ради замість тимчасових посвідчень були вручені депутатські посвідчення та значки.

Прес-служба БЮТ в Закарпатській області
07 червня 2010р.

Теги: БЮТ, Курах, Каменяш

Коментарі

Поляна 2013-06-16 / 12:45:15
нажаль із запізненням,але хочеться привітати іменниника з його ювілеєм.Побажаю тільки одне-якомога прожити так як живеться хочаб пів-століття і бути взірцем та прикладом молодого покоління.

свалява 2012-08-31 / 22:40:42
Читаючи весь бруд у інтернеті за цю людину,хочеться звернути увагу(це стосується тільки деяких журналістів) давати правдиву інформацію про людей.Будьте коректними при написанні і пишіть тільки факти.Знаючи цю людину,інколи обурюєшся за деякі написані статті.Так прочитавши ствттю "Коментар" хочеться запитати журналіста, він теж родина Кураха чи просто пише для т ого щоб плітки йшли саме від цього журналу.Обплювали людину а журналіст не вибачився перед лікарем за неправдиву інформацію.Іван Ілліч ніколи небув "тушкою",висловлює свою думку.Поважає і прислухається до грамотної думки кожної людини,недивлячися у якій він партії,вірі.Він дійсно є прикладом перед молодими лікарями.

свалява 2012-07-24 / 07:50:38
Надзвичайно вихована, інтелигентна,дуже працьовита,розумна ця людина. БЮТу повезло,що саме він очолює осередок.Але у нього є дуже великий недолік-забагато, працює спасаючи багато чужих життів(це дуже добре)і немає часу на свій відпочинок,при цьому незвертаючи на своє здоров"я.Нажаль таких людей зараз дуже мало.

Свалява 2012-07-22 / 10:08:15
Дві частини розколу серця,я вважаю це одна половинка-народна любов а інша-твоя особиста.Коли вони з"єднаються, тоді буде порозуння між людьми.Серце-один із основних органі,без якого нема життя,від нього залежить робота всіх органів.Саме тому БЮТ вибрав такий обдуманий логотип,майбутє наш залежить від обраного саме цієї партії.Тому ж задумаймося підчас виборів кого обираємо.Я не партійна людина,але це моя думка.

Поляна 2012-07-18 / 11:47:10
Дуже прекрасно ,що обрали таку людину з якої можна брати приклад.Я вважаю ,що багато людей на виборах будуть пітримувати БЮТ заради нього, але потрібно у района попрацювати.Доречі, багато людей незнали про підтрумку БЮТ самим Курахом І.І.-це велика помилка місцевих осередків (зверніть увагу)Я хочу побажати тільки здоорвячка, та перемог у житті.

Не Балоган 2010-06-07 / 13:14:00

Іван Ілліч дійсно дуже порядна людина!!!Чого не скажеш про адміна сайту. Хто ж тобі серце на дві частини розколов, картинка- по-фрейду напевно. Як ти себе до такого довів-:)


Вибачте, ця світлина  випадково потрапила до інформаційного повідомлення. Виправили. Адмін

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини