У закарпатському Тячеві висадили алеї мигдалю та сакур

У Тячеві тривають роботи у рамках благоустрою, зокрема - озеленення міста. У центрі висаджено алеї декоративних дерев - мигдалю і сакур. Наразі посадку молодих саджанців здійснено на інших територіях, в тому числі і на придорожніх смугах міста в сторону Бедевлі.

У закарпатському Тячеві висадили алеї мигдалю та сакур

На цей раз до робіт підключено вихованців Тячівського ліцею з угорською мовою навчання.  Як повідомив заступник міського голови В.С. Хайнас, керівництво навчального закладу, (директор Амбруш О.П.) охоче погодилося на участь учнів у даній акції.  Зокрема, силами студентів було посаджено  40 нових дерев. Серед них –  червоний дуб, черешню. На переконання дорослих, залучення ліцеїстів до подібних робіт має і певну виховну функцію. Посадивши дерева, діти вносять свій вклад у загальну справу, почуваються більш корисними для громади. А це певним чином  впливає  на формування суспільної свідомості. Вони обережніше ставитимуться до навколишнього середовища, навчаться поважати природу. Учасники акції навряд чи будуть бездумно ламати та нищити зелені насадження. Адже тут вкладено і їх частку праці. Варто  відмітити, що вихованці ліцею   надзвичайно старанно і відповідально саджали дерева.  Надалі озеленення буде  проводиться у  міському парку та на інших територіях міста.

Любов Немеш, "Тячів"
23 квітня 2010р.

Теги: мигдаль, сакура, алея Тячів

Коментарі

Дмитро Тужанський 2010-04-23 / 15:03:00
Гарна відповідь - головне, як і завжди "по темі".



Що ж, у такому випадку прошу редакцію Закарпаття онлайн не займатися дезінформацією, розповсюдженням пліток, безпідставних звинувачень та образ. Дякую

Дмитро Тужанський 2010-04-23 / 14:34:00

Як людина, яка представляє відкритий нюзрум та цінує будь-яку конструктивну критику, дозвольте поцікавитися, у чому Закарпаття онлайн вбачає бутафоричність чат-інтерв'ю, які Мукачево.нет почав проводитися вперше на Закарпатті?


Пане Тужанський, ви набридли... Вас просили: не потрібно розкручувати Закарпаття онлайн. Йдіть займатися сайтом, для розкрутки якого вас найняли. Тим більше, що зараз на Закарпатті онлайн знову з'явилася чергова порція матеріалів, які вам треба негайно перекопіпастити. І не потрібно ставити годину появи ваших матеріалів "заднім числом", аби здавалося, що вони не вкрадені. Стрічка новин Укр.нету об'єктивна...:)


П.С. Для того, аби "пасочки" з відеречок  у вашій пісочниці виходили кращими і не розсипалися, пісок треба попередньо трішки зволожувати... :)

Дмитро Тужанський 2010-04-23 / 12:21:00

У редакції Закарпаття онлайн майже як у класика: для того, щоб у брехню повірили вона має бути грандіозною.



Дивно, у першому записі ви визнаєте факт власної крадіжки, у другому - дорікаєте мені у цьому.



Річ у тім, що зомбування ефективне для роботи з непідготовленою аудиторією. Однак прості читачі навряд будуть перечитувати ось цю переписку. Натомість, журналісти - це аудиторія професійна. Тому для неї всі брехні та звинувачення Закарпаття онлайн виглядають смішно та безглуздо. У всякому разі, я сподіваюся, що здоровий глузд "не спить" під теплою ковдрою втішних пліток, недомовок та особистих симпатій чи антипатій.,


Пане Дмитре, ви, здається, цілком заплуталися ву власних діточих забавах...


Хто і де визнавав якісь крадіжки? Яке зомбування? Яка грандіозна брехня може вийти з банальної і задокументованої констатації того, що ви крадете дрібними порціями і короткими перебіжками...:)


Ви тратите час, котрий могли би з користю використати на скопіпащення чергової новини, написаної або знайденої в і-неті журналістами Закарпаття онлайн, організацію чергової бутафорії під назвою ЧАТ, і власного возвеличення шляхом топтання по авторитетах або притуляння до них себе улюбленого... :)


Ідіть гратися у свою мукачівську пісочницю і не морочте нам голову...

Дмитро Тужанський 2010-04-23 / 11:47:00

Знаєте, раніше мені було цікаво читати пояснення, перепрошую, виправдання своїх дій редакцією Закарпаття онлайн. Хоча відверто дивувався, на чому вони грунтуються: на засадах журналістики? - ні. Здоровому глузді - ні? Що тоді?...



Тепер те саме з приводу пояснень, з однією лише різницею - вони одноманітно безглузді. Зомбуєте читачів? Чи можливо самі себе? Бо зважати на такі (завжди виділені червоним) пояснення для мислячої людини - легковажна відмова від рефлексії та адекватності.


О, відповіді по суті (нових виправдань власній клептоманії) не знайшлося, і традиційно розпочалося забризкування монітора слиною і розвішування ярликів... :)


Хлопче, відмовившись свого часу від запропонованих вам чесних правил співіснування двох на той час ще дружніх сайтів ви випустили з пляшки джина, якому тепер самі не можете дати ради. Крім того, у вас, очевидно, відчувається гостра потреба  у "відмові від рефлексії та адекватності", раз ви повсякчас нас провокуєте і задираєте саме в цьому плані?..


Біжіть, юначе, краще на ввірений вам ресурс, бо у нас з'явилися нові матеріали, які вам треба скопіпастити...:)


П.С. І не надумуйте дурниці з приводу червоного. Якщо в силу вашої неврівноваженості вас дратує саме цей активний колір, ми без проблем поміняємо його на інший, спокійніший. Вкажіть на який... :)

Дмитро Тужанський 2010-04-23 / 11:06:00

Дозвольте поцікавитися: за яке з надуманих злодіянь Закарпаття онлайн передрукувало ось цей матеріал з Мукачево.нет, не витримавши правила посилання?


Пане Тужанський, у Мукачево. нет в вашій особі достатньо ненадуманих хиб, аби ми змушені були додатково шукати ще й надумані. Просто, оскільки в силу своєї клептоманської (ну добре, назвемо це благородніше - "копіпастної") натури ви перетворили Мукачево. нет в повну подобу нашого ресурсу (з самого ранку передираючи з Закарпаття онлайн один за одним всі вечірні і ранкові матеріали), і станом на цю годину відрізнялася власне лише інформацією пані Любові Немеш, ми вирішили допомогти вам досягти повної ідентичності і взяли цей матеріал безпосередньо з газети "Тячів" за повною аналогією до того, як ви передираєте наш ексклюзив з посиланнам на Кліпньюз...


Пригадуєте ваше: "...Правила посилання редакція Мукачево.нет витримала вичерпно."


Що не так? Все ж за вашими "правилами"? Правила посилання редакція Закарпаття онлайн витримала вичерпно.. :)

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 3
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини