Голова Закарпатської ОДА представив своїх заступників (ФОТО)

У четвер, 22 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида представив своїх заступників керівникам управлінь, структурних підрозділів облдержадміністрації та службам області.

Голова Закарпатської ОДА представив своїх заступників (ФОТО)

Як повідомили Закарпаття онлайн в управлінні інформації та зв’язків Закарпатської ОДА, першим заступником голови облдержадміністрації став Іван Бушко – народився у Виноградові у 1969 році. Закінчив Закарпатський державний університет за спеціальністю "Облік і аудит". Працював товарознавцем, а згодом заступником директора акціонерного промислово-комерційного підприємства "Закарпаття". До призначення першим заступником голови облдержадміністрації був приватним підприємцем. Депутат обласної ради ІV, V скликань.
 
Відтак голова облдержадміністрації представив свого заступника – Віктора Феєра. Віктор Іванович народився в с. Арданово Іршавського району у 1960 році. Закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю "Біологія", Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю "Психологія", Закарпатський державний університет за спеціальністю "Облік і аудит". Трудову діяльність розпочав в смт. Великий Березний – завідувачем фельдшерсько-акушерським пунктом. Працював також фельдшером відділення швидкої допомоги та фельдшером психіатричної бригади Ужгородської міської клінічної лікарні. Був заступником генерального директора малого підприємства "Легіон", директором приватного підприємства "Степ". До призначення заступником голови облдержадміністрації – президент Асоціації розвитку малого і середнього бізнесу та інновацій "Ужгород ХХІ вік". Депутат Ужгородської міської ради ІІІ, ІV, V скликань.
 
Володимир Гоблик – заступник голови облдержадміністрації – народився в с. Тересва Тячівського району у 1951 році. Закінчив Ужгородський державний університет за спеціальностями "Фізика" (1973 рік) та "Планування промисловості" (1979 рік). Кандидат філософських наук (Інститут соціології АН СРСР), нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня, має почесне звання "Заслужений економіст України".   Працював вчителем фізики Чудельської середньої школи Рівненської області, завідувачем відділу комсомольських організацій Мукачівського міськкому комсомолу, головним економістом – заступником директора з економічних питань Мукачівського верстатобудівного заводу імені Кірова. Був інспектором Закарпатського обкому Компартії України, начальником Мукачівського районного відділу статистики. Працював гендиректором ТзОВ "Акорд", начальником управління економіки облдержадміністрації, директором ТзОВ "Закарпатполіметали". Обіймає посаду заступника голови облдержадміністрації з 2005 року.

Також Олександр Ледида представив свого заступника – Івана Качура. Іван Іванович народився в с. Туриця Перечинського району в 1965 році.  Закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю "Економіка і планування матеріально-технічного постачання". Трудову діяльність розпочав продавцем магазину Ужгородського оптово-роздрібного плодоовочевого комбінату. Відтак працював  економістом обласної ради учасників афганської війни, комерційним директором товариств з обмеженою відповідальністю "Магура ЛТД", "МІК", "Спортінг".  Був референтом з економічних питань ЗАТ "Перечинський лісокомбінат", головою Перечинської районної ради. З 2006 до 2008 року обіймав посаду заступника голови облдержадміністрації.
 
Заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації призначено Володимира Закуреного. Володимир Петрович народився в с. Ломаченці Сокирянського району Чернівецької області у 1969 році.  Закінчив Українського ордену Трудового Червоного Прапора сільськогосподарську академію за спеціальністю "Лісове господарство", Київський інститут політології і соціального управління за спеціальністю "Теорія соціально-політичних відносин". Трудову діяльність розпочав лісником Рахівського лісокомбінату, старшим інженером Карпатського державного заповідника, інструктором промислово-транспортного відділу Рахівського райкому Компартії України. Працював заступником голови Рахівського райвиконкому, директором ТзОВ "Радуга". Був першим заступником голови Рахівської райдержадміністрації, заввідділом комунального майна Рахівської райради. До призначення заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації обіймав посаду начальника відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Рахівському районі. Депутат Рахівської районної ради.
     
Голова облдержадміністрації нагадав присутнім, що питання благоустрою населених пунктів – на контролі у Президента України. Олександр Ледида закликав присутніх активно долучитися до прибирання територій із завтрашнього дня. Також йшлося про відповідний порядок призначення та звільнення керівників різного рівня. Будь-які кадрові зміни відтепер мають узгоджуватися з керівником краю. Подальші призначення, особливо в районах, – уже не за горами.

– Це робиться для того, аби відновити вертикаль виконавчої влади, яка довгий час була нечіткою, – сказав Олександр Олександрович.   – Треба повернути довіру людей до влади.

Водночас, керівник краю розуміє, що забезпечити кадрові зміни протягом тижня неможливо, однак заволікати з цим питанням не рекомендує.

22 квітня 2010р.

Теги: Ледида, ОДА, заступник

НОВИНИ: Політика

11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини