В. Балога: Продовження терміну перебування ЧФ загрожує втратою Криму

Підписанням угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Президент України В.Янукович фактично розпочав процес здачі Криму Російській федерації. Дуже прикро це визнавати, але такі угоди швидше нагадують акт політичної капітуляції незалежної української держави. Так прокоментував лідер Єдиного Центру В.Балога домовленості президентів Російської Федерації та України.

В. Балога: Продовження терміну перебування ЧФ загрожує втратою Криму

Як повідомили Закарпаття онлайн в прес-службі Єдиного Центру, політик наголосив, що збільшення терміну перебування Чорноморського флоту РФ на 25 років є лише формальним приводом для реалізації планів Росії по поверненню Севастополя та Криму під свій політичний та адміністративний контроль. "Чорноморський флот, як військова база, не має серйозного стратегічного значення для Росії. За рівнем завдань, які він може виконувати, ЧФ значно поступається іншим морським базам Російської федерації. І важливий він виключно, як плацдарм для російської експансії в Криму. База ЧФ РФ фактично є ідеологічним штабом для підживлення сепаратистських рухів у Криму та посилення антидержавних настроїв у Південно-Східному регіоні", - заявив В.Балога.

Лідер Єдиного Центру нагадав, що відповідно до ст.17 Конституції, на території України не допускається розташування іноземних військових баз. "Не зважаючи на всі майбутні юридичні викрутаси, якими будуть відбілювати підписані угоди, норма Конституції чітка та зрозуміла. І жодна економічна поступка з боку Росії не варта і коми з Основного закону держави".

21 квітня 2010р.

Теги: ЧФ, Чорноморський флот, Балога, Єдиний Центр

Коментарі

KK 2010-04-25 / 03:48:00
Іване - я з Вами цілком годжусь! Кажуть що в політиці все находяться дивні любовники (politics makes strange bedfellows).

Андрій 2010-04-22 / 18:05:00
Ну що українці, будемо об'єднуватись?

ІВАН 2010-04-22 / 10:25:00
Панове! Слід зрозуміти, що у сьогоднішній страшенно небезбечній ситуації для України - чим більше буде у тому таборі, хто виступає на захист її незалежності - тим краще.(Лелію надію, що навіть "комусь" із депутатів-регіоналів та чиновників (приміром - Лавриновичу) повна здача України не сподобається. Адже не всі там зрадники та малороси). Адже захищати Україну доведеться всіма засобами. Головне - підняти народ, зконцентрувати для цього ресурси, включно із матеріальними, медія, адміністративні тощо. Адже лише обєднання всіх може врятувати Україну. Тож нікого із цього табору не слід викидати, хто може допомогти. Балога може для цього зробити немало.

местный 2010-04-22 / 09:34:00
после того, как Янек кинул бывшую "всеукраинскую секретаршу", который до этого кинул своего патрона-Ющенка, Балога разобиделся и тоже засобирался в оппозицию... и действительно обидно ему: вылизал Янеку задницу по самые гланды, а тот всё равно недоволен :) и Балога сразу и про Родину вспомнил, и про Конституцию, и про интересы народа...

Андрій 2010-04-22 / 00:59:00
Переходьте на альтернативні джерела енергії та пересідайте на велосипеди. А то Баньдюкович ще й нас з патрохами продасть.

Микола Староста (Жалива) 2010-04-21 / 21:48:00
Олег, то Ваша позиція, але і інша думка, я вважаю що іншого виходу у В.Януковича не було, або розвал економіки, дефолт за ним ровал держави,або іти на "уступки" Росії, щось Європа не спішить допомогти Україні... а тихо мовчить. Європі сильна Україна не потрібна, їй потрібен ринок збуту, своєї дерьмової продукції.(для третіх країн).

Я готовий підготувати своє бачення, цієї ситуації ... ви її опублікуєте?

Андрій 2010-04-21 / 21:46:00
Янукович обнаглів. Балога йому на Закарпатті голоса забезпечував і в Закарпатській обласній раді створили першу коаліцію БалогаРегіони! Україну так люблять! Покращення вашого життя вже сьогодні та й годі...

Олег Диба 2010-04-21 / 21:26:00

Юра, автором даного інформаційного приводу є прес-службаЄдиного Центру, і це чітко вказано в інформації. Суть матеріалів у стрічці новин - не коментувати події, а подавати інформацію про них. Читачі самі роблять свої висновки, що, в даному випадку, ти і зробив у своєму коментарі. Редакція надає читачам таку можливість, створивши рубрику коментарів. Ще одна така можливість - блоги на Закарпатті онлайн. І, нарешті, третя - аналітичні матеріали на відповідну тему (ми радо розмістимо такий матеріал, якщо хтось із читачів чи авторів нашого сайту надасть нам такий. На жаль, замовляти такі матеріали на фінансовій основі ви не можемо).



Такою є редакційна політика Закарпаття онлайн у інформаційній сфері. Моя ж особиста (і головного редактора) позиція як громадянина і патріота України у даній ситуації однозначна - Закарпаття онлайн максимально долучиться до громадського спротиву ініціативі Януковича-Медведєва. Пропоную тобі і всім долучатися у можливій формі. Бути пасивним у такій ситуації - злочин.

KK 2010-04-21 / 21:13:00
Правільно п. Балога схаректизував цю жахливу ситуацію. Разом із обреням Табачника до його уряду, фарбований лис Янукович тут відсвітлює його правдиві колйори.

Юрій Ажнюк 2010-04-21 / 21:01:00
Не можу зрозуміти авторів цієї новини. Очевидно, вони щось наплутали: "Балога нагадав, Балога заявив, Балога наголосив...". Тут якесь непорозуміння. Адже Балога був одним з тих, хто якнайактивніше просував Януковича в президенти. Він не може його критикувати. Олег, розберися зі своїми ньюзмейкерами!

НОВИНИ: Політика

14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
15:00
/ 12
Уряд погодив звільнення голови Ужгородської РДА Гузинця і призначення його на посаду "гуманітарного" заступника голови Закарпатської ОВА
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 2
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
» Всі новини