Ужгород: OTP BANK повністю успадкував зобов’язання РАЙФФАЙЗЕНБАНКУ УКРАЇНА

25 січня відбулося засідання Ужгородського прес-клубу на тему: "Познайомимось — OTP BANK". Йшлося про діяльність OTP BANK в Ужгороді, який раніше був відомим під назвою Райффайзенбанк Україна, а сьогодні повністю успадкував його існуючі зобов’язання та надає усі види банківських послуг.

Керуючий філією ЗАТ OTP BANK в м. Ужгород Максим Гордійчук пояснив причини зміни назви банку. Так, один з лідерів вітчизняного фінансового сектору Райффайзенбанк Україна був придбаний найбільшим банком Угорщини — OTP Bank Plc. Як відомо, OTP Group — одна з найбільш прибуткових фінансово-кредитних організацій Європи з ринковою капіталізацією понад 9 млрд. доларів США.

Представники банку стверджують, що керуються принципово унікальними підходами до клієнтів, зокрема, роблять послуги простими, зрозумілими, надають увесь необхідний спектр бажаних продуктів, рефінансують дорогі кредити. А крім того, кредитний комітет банку при прийнятті рішення не обмежується офіційними доходами клієнтів, а враховує усі можливі прибутки конкретної людини виходячи із її наявного соціального забезпечення. Також для кожного клієнта фахівці банку розробляють індивідуальну схему погашення кредиту.

На Закарпатті банк входить у п’ятірку лідерів із 40 представлених банків. Незабаром буде відкрито представництва банку у Берегові, Хусті та Тячеві, що полегшить співпрацю із існуючими клієнтами з цих районів, а також дасть змогу й іншим краянам скористатися послугами надійного європейського банку.

Як розповів Максим Гордійчук, OTP Bank (Ліцензія НБУ № 191 від 08.11.2006) надає іпотечні кредити на купівлю житла, ремонт помешкань, будівництво котеджів, споживчі кредити, а також допомагає здешевити утримання існуючих дорогих кредитів шляхом їх рефінансування. Наприклад, кредит на купівлю житла надається на 25 років без першого внеску із заставою самої ж нерухомості, яка купується. Комісія за банківські послуги є виключно одноразовою і становить 1500 грн. Жодних інших додаткових виплат не існує. ОТР Ваnk також з особливою увагою ставиться до малого та середнього бізнесу на Закарпатті і на вигідних умовах кредитувати його потреби.

Популярністю серед послуг банку користуються депозитні вклади, оскільки потужні акціонери банку (серед яких європейські та американські фінансові установи) і 100 % іноземний капітал викликають довіру та гарантують безпеку вкладеним грошам. ОТР керується оригінальним гаслом "Гроші повинні розмножуватись".

Мобільний банкір — таку інноваційну пропозицію для закарпатців презентував Максим Гордійчук. За його словами, ОТР Ваnk прийняв принципове рішення "вийти з офісу" та прийти до клієнта у зручний йому час і місце в особі мобільного представника банку, який надасть усю необхідну інформацію, допоможе зібрати та заповнити пакет документів для отримання кредиту тощо. Успішних продавців послуг ОТР запрошує до співпраці на вигідних умовах. Для мобільних банкірів організовується фахове навчання.

Будь-яку необхідну Вам додаткову інформацію щодо банківських послуг Ви можете отримати за тел. в Ужгороді 67-91-15 (факс 67-91-06). Цілодобовий Довідковий центр: 8-800-300-0-500 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні — безкоштовні).
30 січня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Економіка

01:18
/ 3
Розпочалася чергова спроба визнати банкрутом Солотвинський солерудник
14:34
/ 2
McDonald's знову хоче відкрити ресторан в Ужгороді. Цього року
11:08
Фермери з окупованої частини Херсонщини знаходять себе у тепличному бізнесі на Закарпатті
14:16
NSV Group і представники Італії, Німеччини та Польщі провели переговори щодо побудови на Закарпатті інтермодального логістичного центру Horonda Platform
16:30
Торік, в порівнянні з 2022-м, експорт на Закарпатті становив 69%, а імпорт – 84,5%
11:33
/ 1
На Закарпатті відкрили новий митний термінал
16:43
/ 1
Прокуратура взялась за компанії групи Голден Тайл, які з грубими порушеннями придбали закарпатські родовища глин
15:03
/ 8
На аукціоні за 13,87 млн грн продають землю та адмінбудівлю колишнього "Ужгородтеплокомуненерго" в центрі Ужгорода
15:19
/ 3
"Перечинське" "Френдлі Віндтехнолоджі" програло "ужгородцям" суд за родовище андезиту біля Ужгорода, продане за 75 млн грн
10:51
/ 7
За грантами, отриманими на сади, в Україні лідирує Закарпаття
22:08
/ 20
Під велетенський деревообробний завод на Закарпатті зареєстрували індустріальний парк
21:56
У 2023-му через Закарпатську митницю експортовано товарів на майже 32 млрд грн, а імпортовано на понад 106
15:24
На Закарпатті торік зареєструвалися 7688 нових платників податків, а припинили діяльність 4720
14:30
Цьогоріч єдиного податку на Закарпатті сплачено на 17,5% більше, ніж торік
10:11
На Закарпатті надходження від туристичного збору за рік зросли на 14%
22:23
угорщина завертає вантажівки з України в "Загоні" через відсутність оформлених документів Т1
20:01
/ 7
На Закарпатті незаконно будують деревообробний завод, для роботи якого потрібно 32 тисячі лісовозів щороку, – природозахисники
20:49
Цьогоріч у зоні діяльності Закарпатської митниці товарів імпортовано утричі більше, ніж експортовано
18:32
/ 1
На Закарпатті закладуть плантацію лохини в горщиках
19:55
Виноградар з Херсонщини, господарство якого – в зоні бойових дій, консультує фермерів на Закарпатті
21:34
На Закарпатті у поточному році, в порівнянні з 2022-м, експорт товарів зменшився на 27%, імпорт – на 16,5%
18:35
Закарпаття дає українському виноградарству нове життя – виноградар з Херсонщини
09:50
34 гектари малини, лохини та полуниці: поблизу Мукачева працює релоковане ягідне підприємство
18:22
/ 1
Газорозподільне підприємство АТ "Закарпатгаз" увійшло до складу НАК "Нафтогаз України"
17:07
/ 4
Чеський залізничний оператор RegioJet підтвердив намір інвестувати у електрифікацію ділянки Чоп-Мукачево
» Всі новини