Чого чекають жителі Закарпаття від нового президента?

У другому турі нам доведеться обирати між двох - Янукович або Тимошенко. Третього не дано. Чого очікуються закарпатці від нового президента?

Чого чекають жителі Закарпаття від нового президента?

Іван Ледіда, голова правління ЗАТ "Міжгірський лісокомбінат", депутат Закарпатської обласної ради.

Україна знову напередодні вибору: вже менше, ніж через два тижні ми будемо обирати нового лідера країни. Врахувавши всі за і проти, вважаю, що найбільш достойним претендентом на цю посаду лідера Партії Регіонів Віктора Януковича. Впевнений, що при Вікторові Федоровичу, будуть вирішені традиційні проблеми області — нижча, ніж в країні середня заробітна плата та вимушене заробітчанство мешканців Закарпаття закордоном. Надіємось, що багато буде зроблено для українського села, що теж вкрай важливо для Закарпатської області, 60 відсотків мешканців якої є мешканцями села. Відновлюватимуться й виробничі потужності області. Що стосується прогнозованих результатів виборів, зауважу, що мудрість краян проявиться 7 лютого, під час другого туру президентських виборів. Який вибір ми зробимо — таке й життя матимемо в найближчі 5 років. Я впевнений в тому, що президентом стане Віктор Янукович. І всі зобов’язання щодо відновлення соціальної справедливості він виконає – і щодо підвищення заробітних плат, і щодо підвищення пенсій та соціального захисту людей.

Впевнений, що програма Віктора Януковича – це шлях до політичної стабільності та економічного процвітання. Його мета – добробут кожної родини, турбота про кожну людину. Його завдання – побудова ефективної держави і зростання національної економіки. Але основне у всьому цьому те, що лише разом з сильним лідером ми зможемо відродити Україну, і часу гаяти не можна.

Гренджа Марія Михайлівна, с. Кошелево Хустського району, вчитель початкових класів:

Політик повинен бути чесним. Не можна сьогодні говорити про європейський вибір, а завтра здавати державні інтереси Росії. Не можна говорити про єдину державну мову і той же час підтримувати російську, як обов‘язкову для чиновників. Тому я кажу: вибачте, Юліє Володимирівно, брехливої влади нам не треба.

Качур Іван Дмитрович, голова Мукачівської районної організації ради ветеранів України:

Всі ми були свідками, які феєрверки та танці влаштувала Тимошенко на Майдані у новорічну ніч. Тут Юлія Володимирівна пускала на вітер на сотні тисяч доларів. А гонорари "безкоштовних" учасників туру на підтримку Тимошенко обчислюються мільйонами доларів. У той час, як сотні тисяч людей у всій країні сиділи без грошей, а мільйони українців на мізерні пенсії і зарплати не змогли накрити святковий стіл.

Всі гроші, які тринькає очільниця уряду в передвиборчій кампанії, можна було витратити на допомогу людям, на те, щоб забезпечити людей найнеобхіднішим, на доплати до мінімальних пенсій і заробітних плат. Тим більше що тратить вона кошти державного бюджету, наші з вами кошти і без нашого дозволу. Але для людей у Тимошенко грошей немає.

Нагадаємо, що з 1 січня 2010 року за законом "Про встановлення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати", зростає прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність з 573 грн. до 695 грн. Відтак, Кабінет Міністрів зобов’язаний, відповідно до нового Закону, до 1 січня 2010 року здійснити перерахунок пенсій та соціальних виплат, прив’язаних до прожиткового мінімуму. Мінімальна пенсія має бути не нижчою за 695 гривень. Але Тимошенко не збирається цього робити, під кінець року, як новорічний подарунок, Кабмін прийняв постанову, відповідно до якої з січня виплата пенсій буде здійснюватись у грудневих розмірах. Складається враження, що це якась шахрайська гра. Юлія Володимирівна робить все можливе, щоб українська криза була безкінечною. Тому впевнений, що українці не дозволять Тимошенко так зробити. Ще 5 років.

Мар'яна Савицька, "Мукачево"
02 лютого 2010р.

Теги: Янукович, Тимошенко, вибори

Коментарі

ember 2010-02-06 / 17:19:00
Проте, вона не нищитиме державу

Vona vzhe znyshchyla!!!!!!!

Ja gde to uzhe napisal podobnoe:

Ukral shapku v detstve - v tjurmu na vsju svaju ostavshujusja zhiznj!

Ukral(a) milliardy dollarov buduchi na OCHENJ vysokom postu - v prezidenty!

Ne znaju: plakatj ili smejatjsja...

Znaju toljko odno, kto iz etikh dvokh gosudarstvo gubit.

Istvan 2010-02-04 / 08:45:00
Нацистская Украина НАМ НЕ НУЖНА!

KK 2010-02-03 / 20:34:00
Янукович - ТРУС.

229 2010-02-03 / 15:40:00

Згоден: "Закарпаття-онлайн" вислужується перед Балоганом і тягне Бандюковича в Президентське крісло.



Ганьба!


А заодно вислужується перед Тимошенко, даючи, наприклад,  матеріали про те, що "Просвіта" закликає голосувати за неї і проти Януковича. А ще вислужується перед невідомо ким, публікуючи матеріали з закликом голосувати проти обох кандидатів. :) Адмін

KK 2010-02-02 / 22:01:00
Сорри - прочитавши цю статтю на Українські Правді, "Якщо Яник виграє вибори, я еміґрую!" я тебе згадував. Я думаю що багато про що Луб'янов пише і тобі знайоме. Все ж таки, він приходить до такого результату:



За Тимошенко у будь-який інший час я ніколи і ні за яких умов не проголосував би. Але сьомого проголосую.



Вона теж має неймовірну кількість вад. Але все ж, трошки скидається на нашу.



Я дам себе обдурити. Хоча знаю, що з нею на нас чекатимуть важкі і скрутні п'ять років. З закручуванням гайок, де треба й де не треба. З переділом власності. З постійними політичними кризами або ж "білою стабільністю".



Проте, вона не нищитиме державу. Можливо, це найголовніше. Ми якось самі, потроху й зі скрипом, повернемо країні власну ідентичність. А, де належатиме, і створимо.



Не знаю чи ця стаття змінить твою позицію, але думаю що автор дещо і ґрунтовно мислить собі. Сорри, явно подумай після того як прочитаєш цю статтю, чи справді не краще 'сам себе обдурити' чим мати Януковича за президента. Але прочитай і добре подумай...



Вибач мені якщо уже дав свій відповідь на статті: Василь Петьовка: "Я маю чіткі аргументи як голосувати у другому турі..."









KK 2010-02-02 / 20:48:00
Янукович - БОЯГУЗ.

Тритон 2010-02-02 / 20:30:00
Чому було не назвати зразу -Закарпаттці за Януковича!

Зміст статті не має ніякого відношення до назви. Хурналіст всіх закарпатців змішав з гівном і подає цю суміш за середньостатистичного закарпаттця. Дякую. Я нічого хорошо не очікую ні від одного з кандидата, а в основному покладаюся на свої руки і голову. Думаю, що лише совок чекає подачок від майбутього президента.

Стара бидлоеліта від влади надіється повернутися разом з Януковичем до своїх владних корит тому і надіється на цю тупоту .

НОВИНИ: Політика

20:41
/ 1
Захищаючи Україну від московської орди, поліг Ярослав Багрій з Камʼянського Берегівського району
10:49
Жителю Сюрте на Ужгородщині, що переправляв "ухилянтів" до Словаччини, повідомили про підозру та "запобіжно" присудили домашній арешт
10:57
В Ужгороді "безправний" водій незаконно обладнав свій Opel проблисковими маячками
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 24
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
11:14
У Глибокому на Ужгородщині, поки господар поїхав до Ужгорода, в його дворі вигоріла надвірна споруда
11:00
Закарпатські поліцейські зібрали зібрали 2,5 млн грн і закупили 133 FPV-дрони для штурмової бригади "Лють"
19:56
/ 6
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
» Всі новини