Старт всеукраїнського туру "З УкраїноЮ в серці" перетворив центр Ужгорода на великий туалет

Вчора мені "пощастило" побувати на концерті, який проходив у рамках туру "З Україною в серці" на підтримку одного з кандидатів у президенти, який проходив в Ужгороді на Поштовій площі.

Про якість виступу артистів нічого не можу сказати, може добре виступили: повеселили і підбадьорили ужгородців. Багато світла, багато музики, а так само багато гасел, багато прапорів, повытряних кульок і багато пива та інших енергетиків.

Старт всеукраїнського туру "З УкраїноЮ в серці" перетворив центр Ужгорода на великий туалет

Стоячи осторонь і одним оком поглядаючи на своїх радіючих підопічних, я в основному розглядала публіку, що прийшла на концерт: молодь веселилася від душі, підспівувала пританцьовувала і пила багато пива. Дуже багато пива! Цікаво, про що думали організатори - жодного туалету в окрузі і сліду немає! А пиво і прохолодний вечір дуже скоро дали про себе знати: народ валом повалив до темних закутків навколо площі. Тут вже не розбирали: дівчатка-хлопчики... Вся округа площі перетворилася на величезний безкоштовний туалет! На десяту годину вечора все було всіяне пляшками, банками, папірцями, а з-за рогу неосвітленої частини мерії вже йшов неприємний характерний запах... Ну ви розумієте про що я...

Час було ретируватися, люди ще веселилися і пили пиво, потік стражденних полегшитися ставав все більшим. До того ж "веселеньким" хлопчикам і дівчаткам вже й не дуже хотілося заходити в повну темряву, тому що там вже.. а тут ще й не дуже, хоча майже все видно...

Не додивившись концерт до кінця, ми пішли.

Уявляю що відкрилося поглядам двірників сьогодні зранку!...

Поки закінчиться цей тур, наша мерія може розчинитися в нечистотах, та й весь центр міста теж!

Катерина Мельник
20 вересня 2009р.

Теги: концерт, Ужгород, туалет

Коментарі

Юрий 2009-09-21 / 17:21:00
Віктору

У Вашій схемі дещо є. Хоча б те, що вона застаріла. Часи змінюються і тепер швидко, до невпізнанності змінити світ може, наприклад, будь який терорист. Людський світ дуже вразливий і нестабільний. Відмовити міль'ярдам в праві, яке вони вже мають Ви не можете.

мери 2009-09-20 / 20:51:00
вообще, разговор не об этом. вы что, читаете только названия?

Віктор 2009-09-20 / 19:17:00
golden! Хай люди оцінять мої і твої коментарі! В тебе мабуть більше ненависті до Ющенка ніж в мене до Юлії Володимірівни! Щодо газу то росіянам все одно його треба збувати і договір вони все одно б уклали, а от умови і формули розрахунку от де закледена для України бомба. І цю бомбу заклала Юлія Володимірівна з попередньою домовленістю з п. Путіним. Ці антиукраїнські домовленості в результаті нічого доброго не принесли. Вивчи газовий договір він доступний і є в Інтернеті і якщо знаєш математику то розберешся сам в тому, що ми мусимо платити за те, що не споживаємо!

Щодо того від кого, що залежить то хочу тобі на дечому наголосити!

Є одиниці, які можуть змінити світ.

Десятки, які можуть його зіпсувати.

Сотні, які можуть, взагалі щось змінити.

І мільярди, які думають, що відносяться до перших трьох категорій!

Життя розтавить свої корективи і вирішить, що залежатиме від мене і від тебе!

golden 2009-09-20 / 18:03:00
Віктор, якщо хтось і кричав"ганьба", так це ти, або твоя компанія.Такий висновок можна зробити з тональності твоїх кометів. Я там був. Навколо мене були тисячі людей і вони кричали від задоволення, від схвалення, від кайфу.Головне, що люди залишилися задоволені. Зрозуміло, що ти "юлененависник". Але від таких, як ти нічого не залежить і це радує. Погоджуюсь, що Юля заслуговує на критику, але хто не працюе той не помиляється. Стосовно газових угод. Пригадай, як у ті далекі дні, твій напевне кумир Прищ - ставив палки в колеса. Він ладен був весь світ перевернути, лиш би Україна була без газу. Але Юля знайшла вихід і за це їй спасибі. Одни м словом собака лає, караван їде ...

Віктор 2009-09-20 / 17:43:00
golden! Ти що опитування робив? Якщо це я не визнаю то це вже не всі! Ірина Білик на концерті сказала, що "Я поїду з власними турами незалежно ві того... пауза... Я вас люблю!" А коли вийшов Томенко то були крики "ганьба" і люди почали розходитись. Я до творчості зауважень не маю! Я кажу про форму і зміст! Писав я про гасло "З україною в серці" і саме серце!

А Їм підходить гасло "З Україною в кишені"!

Зарплати не виплачують, а вона собі дозволяє сцени за 4 тис. доларів (тільки установка)+ гонорар артистам і до того ж не тільки в ужгороді, а в багатьох містах Закарпаття і ще до початку виборчої кампанії! Що там заздрити, зомбованих людей шкода. Вже за підписані нею газові угоди в яких передбачені мільйонні штрафні санкції за недобір газу, наголошую, недобір газу за неї не голосуватиму!

golden 2009-09-20 / 16:19:00
Віктор. Твої коменттарі подібні на заздрість.Концерт дійсно вдався і це визнають всі. Щодо Хмари, так він давно став маргіналом, про , якого і згадувати ліньки.

Віктор 2009-09-20 / 15:18:00
В Унпістів поцупили серце і гасло "З україною в серці"



Хмара вважає, що Тимошенко бракує фантазії



«Команді Тимошенко бракує зважених та креативних ідей не тільки в економіці, але й у політиці», - заявив член Правління Української Народної Партії Степан Хмара. «Це вже дійсно політична криза, коли політичні технологи позичають ідеї УНП періоду виборів 2006 року для політичної сили, яка боролася проти вшанування пам'яті гетьмана Мазепи, намагалася надати державного статусу російській мові, допомагала встановлювати пам'ятник Катерині ІІ», - зазначає політик. Так Хмара прокоментував зовнішнє оформлення туру українських співаків на підтримку Юлії Тимошенко «З Україною в серці!».



«І гасло туру співаків - «З Україною в серці!», і його зовнішнє оформлення - приміром, стилізоване серце - відповідають виборчій символіці Української Народної Партії під час кампанії 2006 року», - нагадав Хмара. Політик зазначив, що «організатор туру співаків, член БЮТу Микола Баграєв був співавтором кількох законодавчих спроб затвердити використання російської мови на рівні з державною».

«Гасло «З Україною в серці!» - це лише політична технологія для БЮТу, тоді як для УНП - це спосіб життя і мислення», - зазначив Степан Хмара. Політик з іронією перефразував гасло «З Україною в серці» на гасло «З грішми - в кишені!», зазначивши, що «співаки, які виступають в бригаді на підтримку прем'єра, отримають шалені заробітки». «Тимошенко, яка втрачає голоси виборців через економічну скруту, намагається закріпити за собою статус єдиної захисниці України на противагу проросійській Партії реґіонів», - зазначив Степан Хмара. Водночас політик переконаний, що «виборець нині більше довіряє реальним діям, а не бутафорській українськості».



17 вересня 2009 року

НОВИНИ: Соціо

11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
» Всі новини