Рабинович: "Ратушняк буде сидіти! Я сказав!.."

Сегодня СМИ и общественность активно обсуждает выходки мэра Ужгорода Сергея Ратушняка, в частности, его антисемитские заявления. MIGnews.com.ua обратился за комментарием к президенту Всеукраинского еврейского конгресса Вадиму Рабиновичу.

Рабинович: "Ратушняк буде сидіти! Я сказав!.."

- Как вы относитесь к скандалу с Ратушняком?

- Я очень внимательно отслеживаю эту ситуацию, и мне кажется, что Ратушняк специально идет на провоцирование скандала в области межнациональных отношений, рассчитывая на отсутствие реакции со стороны правоохранительных органов. Быть может, он решил отобрать у Олега Тягнибока (лидер ВО "Свобода" – ред.) лавры главного расиста. Но лично мне кажется, что это исключительно предвыборная технология, и нам нужно без громких заявлений, на которые рассчитывает этот мерзавец, просто прибегнуть к своему влиянию по части эффективности реагирования правоохранительных органов на данную ситуацию.

Еще раз подчеркиваю: я абсолютно уверен в том, что действия Ратушняка осознаны и провокационны. Уверен я и в том, что все сказанное и сделанное этим человеком приведет его не к популярности, пусть и грязной, а совсем в другое место, где ему уже и пора бы быть (по словам наших юристов, действия мэра Ужгорода попадают под статьи Уголовного кодекса Украины).

- То есть, вы поможете Ратушняку сесть?

- Мы постараемся. Более того, мы постараемся, чтобы у Ратушняка уже в ближайшее время возникли большие-большие проблемы при посещении многих стран. И с этим ему придется столкнуться уже на днях.

А вот чего мы точно не будем делать, так это популяризировать этого хлопца бесконечными и пустыми заявлениями.

- Как вы прокомментируете заявление Игоря Коломойского о том, что поведение мэра связано с комплексами Ратушняка на почве национальности (возможные еврейские корни его предков)?

- Вы знаете, я много раз убеждался в том, что президент Объединенной еврейской общины Украины Игорь Валерьевич Коломойский безосновательно ничего не говорит. Я думаю, что по поводу Ратушняка он посоветовался и с юристами, и с психиатрами, и к архивам обратился.

- А чем, по-вашему, закончится дело с Ратушняком? Как всегда пустится на тормоза?

- Нет. Я могу вас заверить – Ратушняк будет сидеть!

- Значит, в этом вопросе можно сослаться на вас?

- Да, так и напишите: Я сказал…

10 серпня 2009р.

Теги: Ужгород, Ратушняк, "Фронт перемен", избить

Коментарі

Ксюша 2009-09-09 / 19:02:00
Точно в точку, Мойша!!! Жидва і євреї- різні поняття.Євреї самі повинні "попросити" покинути Україну "Рабіновичів". Їх цинізм і шовінізм не потерпіла б ніяка їнша країна, де поважають Закон.

Ксюша 2009-09-05 / 21:57:00
Передати в суд на тих, хто почав агітацію (під видом реклами)за кандидатів в президенти! Які кандидати, коли нагло порушують Закон? Верховний (чи КС)

суди повинні зняти їх всіх з реєстрації, коли вона почнеться. Інакше в наступні роки будемо тільки чути 5 років "рекламу" цих доларових мішків.

А де охоронці Законності? Ратушняк один показав приклад.

Ксюша 2009-09-03 / 18:41:00
Рабінович- верховний президент і суддя на Україні! Чого лізе і пнеться до виборів всяка інша дрібнота? А дурики йдуть і голосують....

Катя 2009-08-11 / 12:20:00
большинство журналистов давно продало свою душу за доллары! центральные каналы пробуют розиграть антисемитскую карту, но этого у них не получится!!! дешевый театр абсурда имени сени кролика

А Ратушняка как избирали мером так и будут избирать!!!

Ужгородець 2009-08-11 / 11:03:00
ужгородці не дуже люблять свого мера, але думаю, що в цій ситуації мають захишати. адже тепер вся Україна, завдяки закарпатським журналістам-запроданцям, вважає - що Ужгород - місто бандюків, а ужгородці - дибіли, що обрали собі такого мера.

але насправді ж усе інакше - Ужгород живе набагато краще, ніж більшість міст України. і ніколи, ніколи тут не було міжнаціональних конфліктів. а тим більше Ратушняку дійсно пох....й - хто українець, хто циган, хто мадяр, а хто еврей. спитайте в Ужгородської еврейської громади - вони скажуть, що ніколи рата нічого поганого їм не зробив і не сказав.

Danis 2009-08-11 / 10:34:00
для Шато-Гайяр:



проблема в тому, що побиття не було! Мер штовхнув палатку, після чого ця "агітаторка" накинулась на нього як скажена. Навіть коли мер уходив кидалась на спину іі рвала сорочку.

Так що потрібно порушувати справу якраз проти агітаторки-провокаторки та проти працедавців-яценюків, які незаконно встановлюютть намети в Ужгороді (думаю, що і по всій Україні)

Шато-Гайяр 2009-08-11 / 10:18:00
Перше - Не знаю, чого це адмін видаляє мої коменти, тому я ще раз повторю - якщо мене називають українцем, я, звісно ж, не ображаюся. То чого ображаються євреї, якщо їх називають євреями?..



Якщо видалите, то хоч поясніть чому.





Друге - Ратушняк має сидіти за побиття дівчини і розгром намету. А нічого антисемітського, окрім, значною мірою правди, він у своєму коменті не сказав.

Мойша 2009-08-11 / 10:05:00
Рабинович будет сидеть - я сказал. За то что обворовали украинский народ. За то, что 90% ресурсов страны в руках 10 семей рабиновичей, червоненкив, яценюкив и прочей жыдвы. Жыдва- это менталитет, а не нация. Менталитет-моральных уродов. Рабинович уже решает кто будет сидеть. Уже нет судов, нет прокуратуры, нет никого. Главный судья Рабинович. Охренеть.

Артем 2009-08-11 / 09:41:00
для рабиновича и суд не указ! что означает "я сказал"??? рабинович, вы такой же гражданин как и остальные

И где в заявлениях Ратушняка вы нашли антисемитизм??? ваших юристов надо гнать в шею, служанки-недоучки. Потом не надо удивляться откуда береться антисемитизм

Троян 2009-08-10 / 23:52:00
Ратушняк назвал Яценюка еврейчиком. Разве это антисемитизм?

А когда русских называют москалями, а украинцев хохлами - это как и что? Не надо слюни попросту пускать, а то можно и самому захлебнуться. А делать заявления "Я могу вас заверить - Ратушняк будет сидеть!", значит подводить ситуацию к так хорошо известным событиям - к погромам. Только на этот раз, если не дай бог случиться,то пожар никто не остановит. Десятки миллионов озлобленных людей это вам не карнавал "В лесу родилась ёлочка".

Урзус 2009-08-10 / 22:43:00
Ну, хто б казав. Втілення усього негативного у єврейскому характері - Вадим Рабінович. Торгував зброєю у буремні 90-і, вивіз 60 кг золота з України, аби відлити семисвічник у Ізраїлі. А його газетка "Столічниє новості" - втілення безчесної журналістики. Ніколи не забуду, як восени 2000-го, коли Гонгадзе вже зник, але тіло ще не знайшли, ця газетка написала статтю про якогось ізраїльського молочника-провидця (тіпа Вангі). І той, мовляв, подивився на фотографію Георгія і сказав, що ця людина жива, але добре сховалася. Мета була - захистити Кучму від підозр, бо вже грімили "плівки Мельниченка". Ото такий от моральний авторітет у українських євреїв.

Мер ужгородців, звісно, не кращий. Та чого дивуватись, коли у киян взагалі мер - Льоня-Космос...

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
14:02
У Мукачеві на пожежі загинув чоловік
11:00
В Ужгороді на об'їзній горів Mercedes
10:51
У Виноградівській громаді горіли "будка" в циганському таборі Підвиноградова та надвірна споруда у Виноградові
» Всі новини