Вчорашній день став для Ужгорода рекордним за кількістю злочинів

Вчорашній день, 4 серпня, для працівників міліції обласного центру Закарпаття м. Ужгород був незвичайним і навіть, на жаль, побив своєрідний рекорд за кількістю надійшли заяв.

Вчорашній день став для Ужгорода рекордним за кількістю злочинів

За словами начальника Ужгородського відділення ГУ ГУ МВС України в Закарпатській області Катерини Кийович, протягом доби правоохоронці прийняли від мешканців Ужгорода 30 заяв. Їм довелося розслідувати крадіжки мобільних телефонів, підробку документів, завдання тілесних ушкоджень, діяльність наркотичного притону, ДТП тощо.

Як повідомила "Закарпаття online" Катерина Кийович, у вівторок ужгородські правоохоронці виїжджали на вулицю Собранецька. Там у приміщенні одного з гаражів, що належать підприємству "УкрДомСад", був знайдений труп чоловіка без ознак насильницької смерті. На перший погляд померлому близько 55-60 років. Він був одягнений в чорну спортивку, чорні шкіряні кросівки, білу сорочку. На жаль, досі особистість загиблого не встановлена.

Ближче до обіду співробітники ОДСБЕЗ ГУ УМВС спільно з працівниками ДПА в Закарпатській області, керуючись постановою суду, оглянули будинок і дворові приміщення 40-річного ужгородці. В процесі чого виявили там кустарний цех з виробництва фальшивого коньяку. Міліціонери та податківці вилучили звідти порожні пляшки, корки з написом "Тиса", акцизні марки, спирт, коричневу рідину (очевидно, емульсію для фальсифікату), контрольні етикетки. Зараз податківці і міліціонери розслідують цю справу.

Того ж дня співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей спільно зі своїми колегами з ВБНОН накрили наркотичний притон. Він знаходився в квартирі одного з ужгородців. У момент обшуку там знаходився 20-річний господар квартири, а також його співтовариші 17-ти та 20-ти років. В результаті правоохоронці вилучили 16 одноразових шприців із залишками ефедрину, марихуану, скляну банку з порошком метамфітаміну та дві пластикові пляшки, наповнені рідиною ефедрину.

Ближче до вечора до ужгородських правоохоронців звернувся 44-річний ужгородець. Він повідомив, що близько 19.00, перебуваючи на вулиці Чорновола (Дівочій), він познайомився з двома жінками. Останні в лічені хвилини примудрилися "обчистити" нового знайомого. У підсумку він позбувся грошей у розмірі 500 гривень та мобільного телефону. На його щастя через деякий час співробітники міської міліції затримали двох жінок. Одна з них - раніше засуджена 22-річна Тетяна з Мукачева - зізналася, що вони дійсно обікрали чоловіка. Зараз вирішується питання про притягнення дівчат до кримінальної відповідальності.

Цікаву заяву до чергової частини ГУ УМВС подав вчора 30-річний оператор однієї з міських АЗС. Чоловік в розпачі повідав міліціонерам, що його знайомий попросив оператора заправити автомобіль бензином на... 1873 гривні. Після чого поїхав, так і не розрахувавшись. Зараз міліціонери шукають горе-водія.

А ось його колега - 20-річний оператор іншої АЗС - сам попався в руки правоохоронців. Як з'ясувалося, хлопець під час виконання службового обов'язку займався не тим, чим треба: він продавав марихуану. Хлопця взяли на місці злочину на "гарячому". Тепер над своїми вчинками він розмірковує в ізоляторі тимчасового утримання.

Подібних злочинів міліціонерам вчора "вистачило". На щастя, більшість з них були розкриті протягом декількох годин. Тому начальник Ужгородського відділення ГУ ГУ МВС України в Закарпатській області Катерина Кийович зазначає: якщо з вами сталася кримінальна пригода у вигляді, наприклад, пограбування або нанесення тілесних ушкоджень - негайно звертайтеся до ужгородською правоохоронців. Чим швидше ви це зробите - тим більше шансів, що знайти злочинців вдасться в лічені години.

05 серпня 2009р.

Теги: Ужгород, злочин, наркопритон, труп, коньяк, АЗС, кримінальний

НОВИНИ: Кримінал

22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
» Всі новини