Закарпатські цигани займалися постачанням наркотиків на Київщину

Подробиці викриття міліцією Київщини організованої злочинної групи та знешкодження двох внутрішніх каналів надходження наркотиків на територію області розповіли сьогодні журналістам начальник УБНОН ГУМВС України в Київській області Костянтин Марченко та начальник Білоцерківського МВ Микола Орлюк.

Закарпатські цигани займалися постачанням наркотиків на Київщину

Наразі у причетності до діяльності цієї групи викрито десять осіб, із яких восьмеро – роми та двоє українців, які налагодили поставки великих партій ацетильованого опію (від 5 до 10 літрів на тиждень) на територію Київщини з Закарпатської та Миколаївської областей.

 За словами Костянтина Марченка, організатором групи була 50-річна ромка Раїса, яка проживала у своєму будинку в Білій Церкві. Саме вона розподіляла ролі та налагоджувала  міжрегіональний оптовий наркобізнес. Постачальниками з Закарпаття також була сім’я ромів – чоловік виконував роль кур’єра, а дружина домовлялася про зустріч та відповідала на телефонні дзвінки. При цьому, долучивши до справи ще одного свого 48-річного знайомого рома, подружжя також виготовляло наркотики. Аналогічна група, що виконувала ті ж самі функції,  діяла й  на Миколаївщині, проте до її складу входили українці.

Наступною ланкою угрупування були також роми – мешканці Білої Церкви, які безпосередньо відповідали за збут. Збували також оптом - від 200 до 500 мілілітрів "ширки" ділкам із Київщини та столиці. Звичайно ж ціна на кожному з етапів наркообігу зростала щонайменше вдвічі. Розраховувалися  за отриманий опій готівкою або ж на банківський рахунок. Під час обшуку  вилучено платіжні банківські документи, які підтверджували переказ коштів від наркозбувачів до постачальників та організатора. Гроші розподілялися між членами групи в залежності від обсягу виконаної роботи.

Як розповів Микола Орлюк, в результаті проведення оперативних закупівель та обшуків правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення наркотиків та понад 3,5 літра екстракційного опію. Це дорівнює 17,5 літра опію ацетильованого. За оптовими цінам "чорного" ринку вартість вилученого складає 263 тисячі гривень. Якщо б цей товар дійшов до покупця-наркомана, загальна сума виручених грошей за нього складала вже не менше 900 тисяч гривень. Наркотику вилучено майже на 1 млн. гривень

Також у наркоторговців  вилучено рушницю Вінчестер, електрошокери, 200 тисяч гривень та 16 тисяч доларів, майже півкілограма золота і 50 мобільних телефонів. Наразі вирішується питання про накладення арешту на сім автомобілів, п’ять будинків та дві квартири.

За цим фактом порушено кримінальну справу. Учасникам угрупування загрожує від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.  

Загалом цього року міліцією Київщини виявлено 1540 фактів незаконного обігу наркотиків, до кримінальної відповідальності притягнуто 830 осіб (з позбавленням волі 244). Порушено 269 кримінальних справ за тяжкими та особливо тяжкими злочинами. Ліквідовано 22 наркопритони – місць розповсюдження наркотиків та 11 нарколабораторій, де вони виготовлялися. Вилучено майже 400 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин. Виявлено та знешкоджено сім каналів надходження наркотиків на територію Київщини, з них три – міжнародних (з Голландії та Німеччини).

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
16 липня 2009р.

Теги: цигани, роми, злочинний, наркотик, опій

Коментарі

Х 2009-07-19 / 19:08:00
Урзус, ми з Вами не маємо можливості прямого впливу на політику держави відносно циган. Тому, я думаю, ми так і залишимось при своїх думках. Мені цікаво знати думки інших відносно цього питання. Дя нашого краю толерантність є характерною рисою не залежно від національності. І тому мені дивно чути від Вас, людини яка виросла в нашому краю, такі слова як "закарпатських циганів стали б до роботи, єдиної, до якої здатні під контролем: мести вулиці, вичищати канави, різати бур"яни тощо.", "повторюючи за професійними толєрастами". На жаль повинен зробити висновок, що якщо більшість та думає, як Ви то ми дуже далекі від покращення криміногенного стану серед цієї націоальності...

Урзус 2009-07-19 / 15:40:00
"Ви проводите парлелі між циганами і імігрантами в європейських державах, зауваючи, що для циган нш край такаж Батьківщина, як і для Вас і мене."



На жаль, це так. Тому вони - наші співгромадяни. Та це не значить, що ми маємо закривати очі на їхню "специфічність", повторюючи за професійними толєрастами дурниці на кшталт "злочинність не має національності" тощо. Я провожу паралелі тому, аби показати, до яких маразмів призводить політика плазування перед меншинами - самі відмовились святкувати різдво, самі вирішили, що циган слід лікувати без черги, тощо.



Уявіть собі, що хоч 15 з 50-ти тисяч закарпатських циганів стали б до роботи, єдиної, до якої здатні під контролем: мести вулиці, вичищати канави, різати бур"яни тощо. Як би можна було б прибрати наш край! Та держава не запросить їх, а вони й не підуть - будуть нити про недоплачені гроші на народжених деколи двічи на рік дітей (це не перебільшення, слова знайомої з ощадкаси - одного у січні, слідуючого - у грудні), а частина журналістів підспівувати про їх злиденне життя. Ну, і "професіонали" заодно...

Х 2009-07-19 / 14:36:00
Урзус, як Ви самі кажете:"Те треба придурюватись". Злочинець за своїдії поніс відповідальність згідно закону Голандії. В деяких арабських країнах відбулись чутні зміни за останні 30-40 років, але до демокатії ще далеко. На Україні також відбулись зміни за останні 5-10 років, особливо в порівнянні з "великим" сусідом, але ще дуже далеко до демокраії як в "старій" Європі. В раянські часи вкладались кошти в програми по адаптації циган і вони дали свої результати. Кількість попрошайків в кінці 80-х зменшилась в порівнянні з 60-ми роками. В 80-ті і на початку 90-х не представників цієї націонаьності можна було видно брибираючи вулиці Ужгорода і інших міст нашого краю. А відносно того, о в радянський край не розкрдалось то це поилкова думка. Розкрдаи та й ще як. Адже Раянський Союз в сновномуі розвалився по економічній причині. Фактори спричинили економічний коллапс ріні іїх багато, але одним із них був корупція. Корупція яка зараз в Україні це продовення радянської тільки в більших масштабах.

Ви проводите парлелі між циганами і імігрантами в європейських державах, зауваючи, що для циган нш край такаж Батьківщина, як і для Вас і мене.

Istvan 2009-07-19 / 14:07:00
Наприклад, у статті "Закарпаття: Тихі злочини районного масштабу" чому не вказується національність?

Урзус 2009-07-19 / 12:50:00
Все вірно - Тео ван Гог із однодумцями вели кампанію проти ісламістів та ісламізації його рідної Голандії. І ісламісти його вбили - в рідній країні. Чи можна собі уявити зворотню ситуацію - аби ліберали/християни/атеїсти вбили якогось видного мусульманина у нього вдома, і за це не були б навіть відправлені додому усі їхні прихильники?



Щодо розкрадання коштів на циган. Їх чимало виділялось і в радянський час, і їх тоді навряд чи крали. Результатів того цивілізаторства не видно (а будувалися й школи, і якось облаштовувалися табори тощо).

А куди діваються гроші соросівських фондів, поцікавтесь у голів усіх цих "романі ягів". Наприклад, у скільки обійшлась єдина в Україні циганська газета, і чому вона не змогла вижити без спонсорів. То для кого ж вона друкувалась стільки років, якщо самим циганам вона виявилась непотрібною?

Х 2009-07-19 / 00:01:00
Урзус погодьтесь, що різниця є між "...добились, аби у Європі у школах не святкували Різдво" і між тим, що компанії не прикрашали офіси на Різдвяні свята. Чесно кажучи, я не дуже вірю в 100% правдивість цієї інформації, бо не раз був свідком невідповідності оригінала і перекладу на українську і російську мови. Оригінал мені не вдалось знайти До речі, мусульмани шанують Ісуса Христа як пророка. Ви і самі відмітили, що мусльмани не згодні з такою постановкою питання:"Мусульмане утверждают, что такая политкорректность выходит за пределы разумного". Потім це не все так просто , враховуючи політику Великої Британі і до Афганістану, і до Іраку. Відносно Theo vanG на все. А Theo vanGogh разом з нідерландським політоком Ayaan Hirsi Ali, за походженням сомалійкою, вели відкриту кампанію проти ісламістів. Не секрет, що в кожному сусільстві психічно неврівноважені, які легко йдуть на вбивство і для яких ненависть це нормальний стан. І справа тут не в політкоректності, а просто намаганняне спровокувати загострення хвороби з трагічними наслідками. Я вперше чую, що Йорк Хайдер був вбитй. Він загинув в автомобільній катастрофі, не справившись з управлінням автомобіля VW Phaeton, по дорзі на святкуання 90 річчя соєї мами. Ви кажете, що вже були спроби домогти циганам, але гроші, виділені на ці програми викрадались. Хто крав гроші самі цигани чи українські чиновники :)?

Урзус 2009-07-18 / 21:34:00
Пане Х, я не знаю рецептів, як зробити циган адаптованими до суспільства. Практика показує, що ані адміністративні методи, ані грошові вливання не допомогають. Гроші розкрадаються та проїдаються, а цигани не стають гідними членами суспільства (попри поодинокі випадки типу Вами названих). Я можу навести купу контрприкладів. Моя мама, коли працювала на держслужбі, пошкодувала малу циганку, яка ходила й клянчила на їжу. Запропонувала "поробити", суто символічно - підмести, винести сміття за пару гривень, аби не давати гроші задарь. Та кілька днів сміття викидала, не доносячи до контейнера, заметала під килимки. А закінчилися "співпраця", коли мале циганча на знак подяки вкрала калькулятор, який десь продала ледь не за гривню. Гени...



Але аж ніяк не гідним способом було б замовчування - коли людей примушують не звертати уваги на характерні національні та інші особливості різних меншин. Щодо "заборони різдва" - то от інфа:



"Три четверти британских компаний запретили украшать свои офисы к Рождеству, опасаясь оскорбить людей иного вероисповедания, сообщает AFP. По данным опроса общественного мнения, такое решение приняли 74% работодателей из 2300 опрошенных. В юридической компании Peninsula, проводившей опрос руководителей компаний, считают, что британцы «попали в общую волну политкорректности». У работодателей «нет особенного выбора из-за вероятности судебных исков», утверждают социологи. Компания ACAS, деятельность которой связана с исследованиями в сфере равенства работников, распространила документ, где предупредила о необходимости соблюдения политкорректности на корпоративных вечеринках. Так, компаниям предлагается запретить конкурсы, предполагающие забеги, потому что они могут оскорбить мусульман. Таким образом, трудящиеся в 74% британских компаний лишатся лучшего зимнего праздника. Не будет у них ни праздничной атмосферы, ни Санта-Клауса, ни сапожка с подарками, ни фигурки младенца Христа в яслях." http://www.expert.ru/articles/2006/12/06/cristmas/



Там у статті далі йдеться, що це зроблено навіть не на прохання мусульман, а наввипередки, аби, не дай боже, їх не образити. Це і є наслідки роками насаджуваної ідеології політкоректності, толерантності та мультикультуралізму.

местный 2009-07-18 / 20:54:00
Иштван, так ведь и указано: 8 цыган и 2 украинцев были в банде. Защитников прав «обиженных и угнетенных» нацменов задело именно указание национальности цыган. Среди всех национальностей есть нормальные люди и уроды - разница только в процентном соотношении. Кому придет в голову писать, как Х о цыгане, что он знает даже ОДНОГО умного, трудолюбивого, честного словака, украинца, русского или белоруса? А если написать типа: «вопреки распространенному мнению, карелы - это не только бандиты, экстремисты и террористы. Это неглупые, радушные и искренние люди». Любой человек подумает: что за хрень? Это и так понятно. А теперь просто замените слово «карел» на «чеченец»... Оба народа ведь имеют автономию в составе РФ. Но сразу вой поднимется толпы профессиональных правозащитников, паразитирующих на денежки всевозможных фондов.

С г-жой Веснянкой можно бороться её же методами: недавно в США был резонансный случай: по итогам тестирования среди претендентов на руководящие позиции среди пожарников лучшие результаты показали только белые европейцы да плюс двое латиноамериканцев на средне-руководящие позиции. И ни одного «афроамериканца» "в красной рубашке". В рамках политики политкорректности на руководящие должности тем не менее были назначены именно афроамериканцы, а белым было предложено традиционно политкорректно промолчать. А они не промолчали, подали в суд (именно как притеснение по расовым причинам) ВПЕРВЫЕ в истории США и выиграли :)

Х 2009-07-18 / 20:49:00
Урзус. Я би вам міг заперечити відносно "одного прикладу" - їх є багато. Був директор музикальної школи, був і вчитель. Справа не в цьому, справа в тому що пролема існує. Так, злочинність серед циган велика. Як, на вашу думку, можна вирішити цю поблему? Однією ненавистю? І ще, в якій європейській державі відмінили святкування Різдва в школах на вимогу мусульман?

Istvan 2009-07-18 / 18:32:00
Здесь тоже добавлю: Ольга права. По такой логике сайт пусть указывает и на национальность других участников всяких преступлений: закарпатские украинцы занимались, закарпатские венгры занимались, закарпатские словаки занимались, закарпатские евреи занимались, закарпатские румыны занимались и т.д.

Или всех - или никого!

Урзус 2009-07-18 / 15:01:00
Раджу зайти на сайт пані Веснянки. Він заздалегідь зроблений не лише українською та англійською, але й арабською та персидською мовами. А фінансується соросівським фондом "Відродження". Тобто, завдання у цього ресурсу зрозуміле - сіяти по Україні зерна "толерантності", себто терпіння для майбутніх поколінь чужинців. Які вже успішно окуповують Європу, будують тисячи мечетей у Німеччині, вже бажають звести у Римі мечеть вищу за собор Св. Петра, добились, аби у Європі у школах не святкували Різдво, бо ЇХ це ображає тощо. Отака толерантність - чужаки тихо ненавидять тих, до кого приїхали погостювати і залишились назавжди (або й не тихо - згадайте, як мігранти трощили Париж кілька років тому). А хазяї мусять їх терпіти. І до цього ж готують Україну. А хто не бажає миритись - тих вбивають. Посеред дня у парку в Амстердамі вбили двох противників ісламізації Голандії - режисера Тео ван Гога і політика Піма Фортайна. А в Австрії тихо, без шуму преси, загинув лідер правих Йорк Хайдер. Не кажу вже про судові позови, якими євроісламісти разом із організаціями типу "веснянкової" цькують захисників Європи для європейців.



Та ж ситуація і з циганами, яких лише одна Чехія і намагається поставити на місто. А що робиться в Угорщині? А в Словаччині? І ці приклади типу "я знав одного розумного цигана" нічого не доводять. Якщо народ, попри усі зусилля, віками залишається негамотним, ледащим, крадійкуватим і ні нащо путнє не здатним, то щось із ним не те. Спробуйте найняти цигана на роботу і побачите, на що він здатен - пару раз бачив, двір замести - і то непосильне завдання. Хіба що металобрухт вміють здавати. А на макулатурі вже дурять, намагаються мокрий папір здати - це чув від людини, яка займається цим бізнесом.

Х 2009-07-18 / 11:24:00
До журналістів маю велику повагу. Загалом це, в своїй більшості, люди з широким кругозором. Але, як кажуть, село не без болота і ти є одним із тих "болот". Ти робиш дуже добру рекламу націоналістам. Дякуючи таким як ти, склалась певна думка про сучаснисних націоналістів: агресивність, необізнанність, обмеженість і ненависть до всіх і вся.

"...в 11-томному "Словнику української мови" немає слова "ром", а виключно - "циган". Подивись словники 18-19 ст. і ти не знайдеш слово "українець", а тільки "малорос". Приклад твоєї обмеженості:"Ніякими європейськими конвенціями ви не змусите мене ставитися до циганів краще, аніж вони того, в моїх очах, заслуговують". Конвенції пишуть і підписують різні держави для того, які беруть на себе дотримування цих конвенцій деравними установами. А окремі особи відносяться до інших національостей в міру своєї вихованості, культури, освіченості (не путатати з наявністю і кількістю дипломів). Ти згадуєш 11-томний "Словник української мови", як би ти його читав, то знав би коли і де застосовують слово "європeоїдний"...:)

сорри 2009-07-18 / 09:58:00
На пости пана Х не вважаю за потрібне реагувати з принципових міркувань: вважаю його відверто обмеженою людиною. Крапка.



Що стосується циганів, то в 11-томному "Словнику української мови" немає слова "ром", а виключно - "циган". По аналогії українці не зобов'язані називати німців "дойчами" лише тому, що в них така самоназва...



Пані Ольга Веснянка. Ніякими європейськими конвенціями ви не змусите мене ставитися до циганів краще, аніж вони того, в моїх очах, заслуговують. Маю на то свої власні, цілком конкретні причини.



Щодо конкретно цієї статті, то особисто для мене було важливим дізнатися, що наркоторгівлею займалася саме циганська родина. І, на мою думку, журналіст зпрофесійних міркувань не мав права упускати цю деталь. Тим більше, що в тексті статті абсолютно толерантно вказано, що на Миколаївщині збором наркозілля займалися українці...

орк 2009-07-18 / 08:06:00
Х-вому: «Коли знову "порадуєш" дописувачів цього сайта своїми перами під ніками орк і сори».Тебе порадує чимало дописувачів, бо всi вони для тебе - одна особа, журналiст Г...ш, якому ти кожного разу робиш рекламу. Чи то в твоїй головi помилка: «хиба в картцi», та треба почистити мозок - а я завжди пропоную в такому разi лоботомiю сокирою, чи то маєш якiсь комплекси вiдносно журналiстiв - хто знає, може ти за фахом представник не другої, а першої найдавнішої професії ;)

Щодо циганiв (мене нудить вже з політкоректної самоназви «роми» - цигани вони є цигани). Не влаштовує коли 2/3 циганiв займаються шахрайством, кражами чи торгiвлею наркотою? То що, якщо ми перестанемо про це казати, то вони теж перестануть цим займатися? Це тупiкова логiка захiдної політкоректностi, яка привела до того, що європеоїдне населення стало там вдома безправною меншиною. Тобто наші та їхні првозахисники мають перейматися проблемами бiлої меншини. Нам цього не треба.

Х 2009-07-18 / 01:20:00
Що "талановитий" і неповторний журналісте, знову руки без писанини болять? Коли знову "порадуєш" дописувачів цього сайта своїми перами під ніками орк і сорри.Ти ,напевно, вмираєш від страха коли бачиш літеру "Х"? Сподіваюсь, що на цей раз не будеш виливати бруд на своїх родичів, як ти це знаєш робити.



Урзус

Ваші пости часто змістовні, але нерідко Ви спрямовуєте свою іронію і сарказм не зовсім на тих, що заслуговуть на це. Так, серед циган сама велика злочинність і не тільки на Україні, але в більшості Європейських державах. Правда там борються із злочинністю не публікацієми про кримінальну ситуацію серед певної національнсті, а пеціальними програмами. І там дійсно є і лікарі, і доктори наук. В нашій школі навчався один циган,який в свєму класі знав краще всіх математику. Умов робити домашнє завдання унього не було. Закінчив ПТУ із червоним дипломом. Після служби в Армії успішно закінчив технічний ВУЗ, Працював інженером, але загинув в автообільній катасрофі. Боротись із злочинністю потрібно, але не приниженням гідності людей. Для цього повинна бути програма, наприклад по занятості серед цієї національності. Так, пройде багато часу перш ніж можна буде побачити відчуний резуьтат...

orange 2009-07-18 / 00:23:00
"Для Х. Не треба придурюватись." (с)



Він не придурюється. Він такий є... :))

Урзус 2009-07-18 / 00:04:00
О, а от і професійні "толєрастнікі" пішли - "НЕ слід вказувати національність у кримінальній хроніці!"

Звісно, не слід. Давайте, як в сучасній Америці, де політкоректність забороняє при описі особливих прикмет вказувати расу. Тобто, якщо ви бачили, що когось пограбував негр і накивав п"ятам, то поліцаю маєте сказати - "бачив хлопця у червоній сорочці". Однак у тамтешніх тюрмах все рівно 70 % злочинців - оті самі "хлопці у червоних сорочках"



Пані наведе приклади ромів-докторів наук? Напевно, на Радванці в нас - ціла академія?



От тільки міліція не вірить у лажу, що у злочинності немає національності. Відомо, що у великих містах типу Москви чи Нью-Йорка банди чітко, за етнічною ознакою, ділять сфери впливу. І якщо через "толєрастію" на це закривати очі, то боротися із злочинністю буде взагалі неможлво. По нашій пресі ходили дані, що злочинність серед циган вдвічи вища за середній рівень по Закарпаттю. Чи поцікавьтесь, хто варить наркоту у пригороді Одеси.



Для Х. Не треба придурюватись. Інфу з "Телеграфу" передали чимало сайтів, зокрема, "Корреспондент" http://korrespondent.net/tech/health/874100/print

Це щось змінює?

Х 2009-07-17 / 23:34:00
Урзусу. З якого це часу англійський "Telegraph" пише по російськи? Хіба на Вас в деяких країнах не дивляться як Ви на циган? Невже Ви винні тільки тому, що Ви народились на Україні? Про местного я і не говорю бо це випадок для лікарів вузької спеціальності - психіатрів.

Ольга Веснянка 2009-07-17 / 22:35:00
Серед злочинців є і етнічні українці.



НЕ слід вказувати національність у кримінальній хроніці!



БО є роми - доктори наук та й просто не-злочинці, і такі узагальнення їх ображають.



Тож.



Шановний редакторе!



В Вашому виданні розміщено матеріал, що може розпалювати міжнаціональну ворожнечу щодо ромів.



Хочу привернути Вашу увагу до того, що в складній ситуації постійних проявів расизму та ксенофобії, що має зараз місце в Україні та Російській Федерації, особливого значення набуває безумовне дотримання засобами масової інформації Декларації ЮНЕСКО 1978 року щодо основних принципів, що стосуються внеску засобів масової інформації у зміцнення миру та міжнародного взаєморозуміння, у розвиток прав людини і у боротьбу проти расизму і апартеїду та підбурення до війни. Натомість використання у засобах масової інформації мови ворожнечі (hate speech) є важливим чинником розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Дуже сподіваюсь на те, що цей випадок використання мови ворожнечі на шпальтах Вашого видання є лише окремим випадком, і надалі Ваше видання знову демонструватиме належний рівень подачі інформації.



Подібні несправедливі висловлювання, що потім тиражуються ЗМІ, нагнітають масові етнічні образи, провокують міжетнічну напругу у суспільстві. Найчастіше, слухачі, читачі, глядачі, що поспішають у своїх справах, навіть не замислюються про дійсність подібних визначень, про те, що негативний приклад одного-двох представників певної групи автор переносить на всю групу.



З повагою та надією на розуміння, Ольга Веснянка, редакторка порталу Xenodocuments.org.ua

Урзус 2009-07-17 / 21:41:00
Точно. Усі також мають знати циганських письменників та поетів, їх внесок у світову культуру. Ось Велика Британія першою зрозуміла, що цигане - то сіль землі, і вони мають права, більші за усіх інших: "Британское правительство обязало врачей Национальной системы здравоохранения (NHS) при медицинском осмотре отдавать преимущество цыганам и странствующим лицам.

Согласно этим нововведениям, врачи общей практики должны оказывать им помощь без предварительной записи даже в тех случаях, когда свободного времени в графике приемов нет. Кроме того, цыганам разрешено приходить на осмотр даже с родственниками. Им также выделяется больше времени на консультацию - 20 минут вместо обычных 5-10. Постановление было принято в связи с тем, что цыгане и странствующие лица по британским законам относятся к национальным меньшинствам, а NHS, в свою очередь, обязана учитывать их особые обстоятельства и нужды. Тем не менее, на представителей азиатских и африканских народностей новые правила не распространяются... Об этом пишет Telegraph"



НОВИНИ: Кримінал

01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 1
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 12
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
» Всі новини