На Закарпатті 44-річна жінка задушила п’яного співмешканця

Злощасну квартиру, за вказаною працівниками Мукачівського міськвідділу ГУ МВС адресою у Росвигівському мікрорайоні міста, де кілька днів тому сталося вбивство, нам недовго довелося шукати На четвертому поверсі п’ятиповерхівки лише одні такі -- обшарпані, без замка вхідні двері. Ще з порога чути густий неприємний запах алкогольного перегару.

На Закарпатті 44-річна жінка задушила п’яного співмешканця

Господарі оселі – 71-річна пенсіонерка та її 44-річна дочка від спиртного не просихають. Пропили геть чисто все. Квартира перетворилася на тимчасовий притулок для ночівлі та брудну забігайлівку для місцевих п’яниць. За несплату комунпослуг у помешканні відрізали газ, воду, світло. Тож ґаздині навіть не мають на чому приготувати їжу. Зрештою, вони більше п’ють, як їдять. А харчі переважно купують уже готові до вживання. Як зауважує старша з жінок, «скільки мені треба їсти…» Навпроти під’їзду – контейнери зі сміттям, біля яких  зранку збирається своєрідна «публіка».  Зазвичай, мешканці цієї квартири розпочинали свій день  тут у подібній компанії, далі дійство переносилося у будинок.  Сусіди скаржаться – у цьому кублі розпусти щодня п’янки та оргії. Молода господиня має троє дітей. Щоправда, старший син за крадіжки сидить у тюрмі, молодший живе окремо від матері, але ніхто не знає де, бо він рідко відвідує своїх родичів. Найменшу дитину -- шестирічну дівчинку забрали у притулок. Словом, сімейка  ще та.

Люди кажуть: давно очікували, що трапиться щось подібне. А відколи у квартирі поселився 42-річний співмешканець молодої господині, п’янки не тільки не припинилися, а й почали закінчуватися скандалами та бійками.

Кілька днів тому ранок у злощасній оселі також розпочався зі сварки. За словами 44-річної господині, вони майже всю ніч пили. А коли розвиднилося, мали намір похмелитися. Молодиця дала своєму благовірному сто гривень з бабиної пенсії і відправила його у гриль-бар, що неподалік, аби той купив на сніданок печену курку і, напевно, щось до курки.  Чоловік пішов і  пропав… Повернувся за п’ять годин добряче напідпитку. Як стверджує його цивільна дружина, молодик  навіть не міг йти, тримався за стіну. Коли жінка накинулася на нього з докорами,  той розгнівано жбурнув у неї куркою. А далі звалився на підлогу. Можливо, те, що господиня не встигла випити, а можливо, така поведінка її співмешканця не на жарт розлютили її. Молодиця зі всієї люті притиснула долонею його обличчя, перекривши доступ повітря до органів дихання. Каже, що хотіла лише налякати чоловіка.  Той кілька хвилин попручався, а далі затих. Гадаючи, що співмешканець заснув у п’яному дурмані, жінка переступила через нього і пішла  з хати. Повернулася лише під ранок. Стара матір зауважила, що чоловік досі спить. Обидві пішли на кухню глянути, як він там. Але молодик вже не дихав. Тоді кинулися до знайомих, а ті зателефонували на «швидку».

На Закарпатті 44-річна жінка задушила п’яного співмешканцяКоли прибули медики швидкої допомоги, їм залишилося лише констатувати смерть людини. Згодом експертиза встановили: чоловік помер внаслідок механічної асфіксії, тобто через удушення. Тож лікарі повідомили про цей випадок правоохоронні органи.

Старший слідчий в особливо важливих справах Мукачівського МВ ГУМВС майор міліції Оксана Данько зауважує, що опергрупа після телефонного дзвінка з лікарні була на місці пригоди буквально за десять хвилин. Обидві господині вже чекали міліціонерів. Старша навіть не в силі була щось розповісти – за постійними п’янками вона й не зауважила, що в її оселі скоєно вбивство. Молодша ж не відпиралася, а відразу розповіла, як усе було.

За вчинений тяжкий злочин її затримали, порушено кримінальну справу. Перебуваючи в ізоляторі тимчасового тримання жінка весь час просилася додому. Ні,  не про стару матір, котру повільно вбиває оковита, турбувалася вона і навіть не про своїх дітей, котрим давно стала чужою. Жагуче бажання похмелитися не давало їй спокою. Від цього її трясло, мов у пропасниці. Добре кажуть, що алкоголь  витісняє з людини все людське…

Ігор Стефанець, ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області
12 грудня 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Кримінал

19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 4
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 8
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
19:48
/ 3
Наркоторговцеві з Рахова присудили понад 7 років тюрми з конфіскацією майна
11:45
/ 6
Водій "смертельної" Audi Q5 у 2022 році був позбавлений прав через рух п'яним за кермом по зустрічній смузі руху
20:59
"Ухилянт", що прямував у Румунію, 6 днів бродив засніженими горами, зустрів рись, а по ночах чув вовків
11:22
/ 1
На Закарпатті передали до суду справу ОЗУ, що ввозило з-за кордону наркотики та торгувало ними в області
10:59
У Вонігові на Тячівщині житель Буштина під час пиятики штрикнув ножем у живіт приятеля по чарці
» Всі новини