В обласному центрі Закараття відбувся конкурс "Містер Ужгород-2008" (ФОТО)

9 листопада в приміщенні Закарпатського облмуздрамтеатру відбувся конкурс "Містер Ужгород-2008".

В обласному центрі Закараття відбувся конкурс "Містер Ужгород-2008" (ФОТО)

Чотирнадцять найкрасивіших хлопців з обласного центру майже місяць готувалися до святкового дійства - особливо їм не давали „спокою” виснажливі репетиції за участі хореографів–постановників народного колективу Студії сучасного танцю „Бліц”, багаторазові фотосесії від Володимира Твердохліба і, звичайно, організаторські вибрики. Та  виснажлива дорога, якою хлопці йшли тих зо три десятки днів, зрештою привела до вишуканого, по–справжньому чарівного результату.

На годиннику 18:20, а в залі порожніх місць майже нема. Неперевершені ведучі конкурсу – тележурналіст Віталій Біровчак та віце-міс України 2006 Квітослава Левко відкрили конкурс. Зразковий ансамбль народного танцю «Веселка» своїм виходом розпочав концертну частину програми. А потім… Гучними оплесками, шаленими вигуками і різного роду транспарантами глядачі зустрічали претендентів на звання найкрасивішого ужгородця. Витончені й вишукані, цілеспрямовані й трішки розгублені, горді за себе й за Ужгород,  в національних костюмах хлопці вийшли на сцену. А глядачі, наповнені враженнями по самі вінця, ще з більшим ентузіазмом продовжували кричати, стрибати, обдаровувати оплесками всіх конкурсантів. Останні, як справжні професіонали, тільки загадково посміхалися і робили свою справу – влаштували поціновувачам краси справжнє свято.

Кого ж було запрошено до складу журі? Тільки відомих в Ужгороді особистостей та справжніх професіоналів: хореографа-постановника студії сучасного танцю «Бліц» - Іштвана Федьо, директора рекламної агенції «Калейдоскоп оголошень» - Тетяну Мясковську, регіонального директора компанії «Фаберлік» Ольгу Тимчак, віце-міс Студентство Закарпаття Нелю Прокопець, віце-міс Карпатський Єврорегіон Наталію Гальбінську, віце-міс Закарпаття Наталію Панову, Міс Ужгород Катерину Щютеву, Міс студентство Закарпаття та Віце-міс Західної України 2008 Тетяну Денисюк, директора фотостудії «Флеш» Володимира Твердохліба, голову оргкомітету «Містер Ужгород» Владислава Лакатоша.

Хлопці пішли зі сцени, а публіка завмерла. І не даремно, адже всі очікували на вихід Містера УжНУ 2007 Дениса Шипа із танцем робота. В цієї людини енергія ніколи не закінчується, а періодично навіть зашкалює. Кілька хвилин - і аудиторія знову ожила.

Що за конкурс без шоу-балету. Оригінальне шоу від шоу-балету «Venom» зірвало шквал глядацьких оплесків. Адже їхній підхід до постановки танцю завжди вражав своєю досконалістю та неперевершеністю.
Глядачі ще не встигли заспокоїтись, а учасники вже на сцені демонструють нову колекцію від брендового магазину сучасного молодіжного одягу «DЄЭP». Вихід хлопців в зал вразив всіх своєю вишуканістю та оригінальністю задуму. Адже майже кожен зміг роздивитись як хлопців так і одяг…

Сміх, гумор та б-а-а-а-агато "приколів" побачили, почули та оцінили цього чудового вечора глядачі. Адже на сцені були бронзові призери чемпіонату України серед команд КВН – команда «Тяп-Ляп». Їхній професіоналізм вразив навіть журі, які теж дружньо посміхались та справді відпочивали перед нелегким завданням – визначити переможця….
  
Слайд-шоу, яке представила фотостудія «Флеш», зірвало море оплесків та шквал криків. Адже на екрані під музику з кінофільму «Бригада» представили найкращі фото учасників дійства. Дійсно вибране та тільки гарне, яке вражало глядачів, які того вечора прийшли підтримати своїх улюбленців.

Колектив сучасного танцю «Ескада» - саме так оголосив ведучий наступний номер - і перед глядачами постали вже дуже гарні дівчата, які продемонстрували своє вміння в танцювальних рухах. Пластичність, граця та майстерність – саме це уособлювали ці дівчата. Але гучні крики та оплески залу, які звучали наприкінці їхнього танцю, не змогли перевершити той шквал емоцій і звуків, який здійнявся вже одразу після озвучення ведучими наступного виходу учасників в одязі від магазину «Reporter». Хлопці вийшли із самого залу та постали на сцені. Усмішка на губах, гордий погляд в зал та впевнені рухи тільки підтверджували глядачам, що перед ними - найкращі хлопці нашого міста.

Під завершення вечора всі очікувало чогось грандіозного. І таке відбулось... Без сумніву найкращий колектив нашого краю – студія сучасного танцю «Бліц» - та танець «Графіті»,  який вони виконували,  "підірвали" зал. Велика подяка Альоні Камінській за постійну підтримку таких заходів.

І окрасою вечора став виступ чарівної та юної, талановитої та граційної співачки, яка виступала вже поза межами України і в свій юний вік вже багато чого досягла, учасниці «Дитячого Євробаченя 2008» Ренати Штіфель.

Публіка вже не могла витримати без конкурсантів і вони вийшли на сцену в гарних вечірніх костюмах. Вірніше сказати не вийшли, а їх вивели чарівні маленькі дівчатка. Грація, витримка, надійність – головні риси конкурсантів цього вечора Тут журі вже не мало вибору – треба оголошувати результати. Цю почесну місію виконав голова оргкомітету „Містер Ужгород-2008” Владислав Лакатош. Отож результати наступні:  Містер Фото та Містер «Faberlik»– Петро Мацак (школа №20), Містер Дружність – Дмитро Бацко (школа №3), Містер глядацьких симпатій – Олександр Суханов (ліцей), ІІІ віце-містер – Олександр Бернат (школа №1), ІІ віце-містер – Олександр Суханов, І віце-містер – Андрій Гінцяк (школа №8). Містером Ужгород 2008 став дійсно гідний цього звання хлопець – Юлій Антал, який представляв школу № 1.

 "Містер Ужгород 2008" Юлій Антал

Організатори вдячні за підтримку: головному інформаційному спонсору –рекламній агенції „Калейдоскоп оголошень”, магазинам сучасного одягу «DЄЭP» та «Reporter», компанії «Faberlik».

Оргкомітет заходу:
Голова оргкомітету – Владислав Лакатош
Адміністратор – Бриггіта Прокоп
Хореограф-постановник – Іштван Федьо
Фотограф-дизайнер – Володимир Твердохліб
Звукове оформлення – Володимир Білонка

11 листопада 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
» Всі новини