Литвин забрехався до непристойності

(Мовою оригіналу)
Лидер блока своего имени и Народной партии окончательно «потерял лицо».

Литвин забрехався до непристойності

Сегодня пресс-служба Закарпатской областной организации Народной партии распространила пресс-релиз, в котором, в частности, сообщается:

«Сьогодні, 29 жовтня 2008 року, Володимир Литвин відвідав Закарпатську область. У ході візиту він зустрівся з мешканцями м. Перечин та Перечинського району… Відповідаючи на запитання щодо проведення досторокових парламентських виборів, В.Литвин зазначив, що Народна Партія проти витрат коштів на вибори, оскільки вони нічого не дають, але якщо основні політичні сили хочуть виборів, то треба їх проводити, адже іншого виходу немає» (конец цитаты).

Однако, как свидетельствуют данные официального сайта Верховной Рады о результатах сегодняшнего поименного голосования за «проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (щодо протидії фінансовій кризі та щодо забезпечення фінансування позачергових виборів народних депутатів України) (№3283)», Владимир Литвин оказался в составе того меньшинства, которое голосовало за выделение 400 с лишним миллионов гривень на финансирование этих самых выборов, которые, как убеждал сегодня же В. Литвин наивных жителей Закарпатья, «ничего не дают» и «против» которых его фракция.

Обком
29 жовтня 2008р.

Теги:

Коментарі

Петро Мошак 2008-10-31 / 18:52:00
29 жовтня 2008 року наше рідне місто Перечин відвідав депутат герой Володимир Литвин. Що цікаво герой був не один а з іншими героями різних фронтів серед яких: Сергій ратушняк-герой різних бійок, Іван Погоріляк-герой війни з депутатами, які припинили його повноваження за розкрадання бюджетних коштів, Любов Луцук-героїня війни з партіями (воювала мабуть за всі партії представлені в Верховній Раді України). Цікаво, героєм якої війни можна було б назвати самого високого гостя. Може вивести середнє арифметичне з його оточення: герой розбійник та крадій який пере****ав всіх. Питання залишиться відкритим! Однозначно одне, як каже стара пословиця - СКАЖИ МЕНІ ХТО ТВІЙ ДРУГ І Я СКАЖУ ТОБІ ХТО ТИ!!!

Петро Мошак 2008-10-31 / 16:10:00
А водії в Литвина мабуть "дєвушки бландінки", ті ідіоти з купленими правами умудрилися переплутати тротуар з проїзжою частиною, мабуть хотіли збити людину для того щоб придати приїзду Литвина хоч якогось розголосу. олиж і це не вдалося, прийшлось зіштовхнути випадкову машину з дороги в кювет. Хвала Господу водій живий, скандалу і тут не вийшло. Може Литвину пора задуматись та почати робити політичну карєру як політик а не як "мямля" яка сама не знає чого хоче і накінець обрести якусь точку зору в Парламенті.

Олександр 2008-10-31 / 16:01:00
На жаль під час зустрічі я не міг бути присутнім, але якби міг, то запитав би від Литвина: "Депутати в Верховній Раді вирішують важливі питання для держави щодо виходу з фінансової кризи, як дозволяєте собі ви в таку відповідальтну та важливу мить влаштовувати рекламне турне по країні, хіба вирішення загальнодержавних питань не важливішше ніжпередвиборна рекламна кампанія?" Хоча сумніваюсь що отримав би правдиву відповідь.

Не байдужий житель Березного 2008-10-31 / 15:50:00
29 жовтня 2008 року жителі Великоберезнянського району Закарпатської області спостерігали за розрекламованим приїздом у район лідера НП Литвина В.М. та його кавалькади дорогокоштуючих автомобілів, яких прості горяни не бачили уже давно.

Дійсно, подібний шик не є сумісний з виступом Литвина В.М. на мітингу у районному центрі Великому Березному та фінансовою кризою, яка насправді несе загрозу для простих верховинців, а не ужгородським хлопцям міцної статури, що роз’їжджали у супроводі автомобілів Державтоінспекції. До сьогоднішнього дня знаходиться у кюветі автомобіль у с. Мирча Великоберезнянського району після такого супроводу осіб, які у відповідності до чинного законодавства на нього прав не мають.


У сусідньому м.Перечин такий супровід мало не закінчився трагічно для громадянина, що переходив вулицю до автобусної станції, а голову місцевої райдержадміністрації, що проїжджав у цей час на автомобілі, відтіснили взагалі не за межі проїжджої частини, а майже на сам паркан.

Іван Галайдович 2008-10-30 / 15:59:00
29 жовтня місто Перечин відвідав лідер Народної Партії Литвин В.М. Зустріч пройшла в центрі міста на площі Народній, в результаті реконструкції якої вона набрала достойного красивого вигляду. Це місце зустрічі було надано міською радою. На зустріч зібрались прихильники партії, сторонні глядачі, які прийшли послухати Програму партії і передвиборчі пропозиції. Серед пропозицій було і ряд цікавих для вирішення проблем сьогодення. Місцева влада забезпечила організований порядок проведення зустрічі, однак при виїзді з Перечина стався інцидент. При супроводі Литвина В.М. прихильниками з міста Ужгород були організовані каскадерські гонки в райцентрі біля рай лікарні, школи, ринку та автостанції. Якщо Литвин В.М. на зустріч з жителями міста прибув вчасно, то деяких заїжджих „прихильників” прийшлось вгамовувати.

Громадськість всіляко буде підтримувати програмні положення всіх політичних сил, що принесуть краще життя при їх втіленні, але порушувати спокій, створювати загрозу здоров’ю громадян при таких супроводах – не дозволено нікому.






Іван Галайдович

НОВИНИ: Політика

19:33
/ 13
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 28
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 6
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 4
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 6
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
22:16
/ 31
В Ужгороді "слуги" "протиснули" призначення керівником комунального парку "ріднозакарпатського" "опоблоківця" Молнара
15:21
/ 5
"Ужгородець" Шуфрич отримав нову підозру – за фінансування Росгвардії у Криму
16:11
/ 1
У Мукачеві водій Audi смертельно травмував чоловіка, що переходив дорогу у невстановленому місці
19:30
/ 12
угорщина хоче, щоб угорцям Закарпаття "повернули" те, завдяки чому вони перестали говорити українською та відчувати себе громадянами України
19:14
Кулеба на пресконференції в Ужгороді розповів, як вирішуватимуть суперечку з угорщиною щодо нацменшин
12:28
/ 6
Кулеба і Єрмак зустрілись з сійярто в Ужгороді
20:11
/ 14
В Ужгороді затримали мукачівця, підозрюваного в киданні гранати на подвір'я депутата облради Горвата в Мукачеві
» Всі новини