У Тячеві визначався володар футбольного Кубка Закарпатського УМВС

А вдома, як відомо, і стіни допомагають: господарі зупинилися за півкроку до перемоги

У Тячеві визначався володар футбольного Кубка Закарпатського УМВС

Доброю традицією стало проведення розіграшу кубка УМВСУ в Закарпатській області з наймасовішого виду спорту – футболу. У цьогорічному турнірі взяла участь 21 команда з числа співробітників  усіх міськрайорганів, а також колективи кількох галузевих служб. Останнім часом активізувалося спортивне життя і в батальйоні внутрішніх військ, дислокованого в Ужгороді. Команда з найкращого боку `засвітилася` на кількох різних турнірах...
Спочатку у шести групах проводилися т. зв. `кущові` змагання, переможці яких виходили у фінальну пульку.  Уже на попередньому етапі в окремих групах розгорілася надзвичайно гостра боротьба, переможці визначалися за  різницею забитих і пропущених голів. Наприклад, у Берегові навіть додатково довелося пробивати пенальті. Адже і господарі, і футболісти Мукачівського району набрали однакову кількість очок та й  різниця м`ячів виявилася ідентичною. І спортсмени Мукачівщини в серії пенальті перемогли 3:1. Розчарували іршавці.  Виступаючи у Сваляві, вони пропустили вперед не тільки господарів, але й волівчан. І тут переможець, команда Сваляви, зайняла перше місце тільки завдяки  різниці м`ячів. Натомість, в обласному центрі впевнено виступила уже згадана команда внутрішніх військ, по черзі обігравши усіх своїх суперників з УБОЗу, спецпідрозділу `Грифон` та Ужгородського району.
Фінальну стадію розіграшу кубка УМВС довірили приймати Тячеву.  Суперники зійшлися на місцевому стадіоні ім. Бейреша. До честі господарів, вони добре підготувалися до турніру. Неабияке захоплення в учасників змагань викликав стан футбольного поля.  Шість команд було розбито на дві групи. Переможці виходили у фінал. Команди, які зайняли другі місця розігрували `бронзу`. Спортсменам Сваляви та внутрішніх військ не надто поталанило, адже потрапили вони в групу разом з багаторазовим чемпіоном різноманітних футбольних турнірів збірною УДАІ УМВС. Не підвели свої шанувальників `даішники` і цього разу, впевнено обігравши своїх суперників. Молодій команді внутрішніх військ, яка переграла свалявців, довелося вдовольнитися другим місцем. А от в другій групі було веселіше, напруга не спадала  навіть до  кінця останньої гри, в якій зустрілися господарі та команда Ужгородського міськвідділу міліції. Адже представники обласного центру, навіть поступившись у першому матчі, у разі перемоги над тячівцями могли зайняти перше місце. Однак  матч закінчився нульовою нічиєю, що дозволило господарям потрапити у фінал.
Отож у грі за третє місце зустрілися команди Мукачівщини та батальйону внутрішніх військ. Завдячуючи  голкіперу Василю Маняку,  більш досвідчені мукачівці зуміли стримати натиск молодих `вевешників` в ігровий час. Довелося пробивати пенальті. Нерви сильнішими виявилися  у гравців Мукачівського району (4:3).
Напруженим видався й фінал. Статус господаря змушував тячівців, гру яких вів заступник начальника райвідділу Іван Паш, йти вперед. Не відсиджувалися в обороні й футболісти УДАІ УМВС, діями яких `деригував` Олександр Ковальчук, хоча атаки  команді давалися вже нелегко. Долю гри вирішив єдиний м`яч, забитий у ворота господарів наприкінці другого тайму.
Переможців було нагороджено кубком і дипломом УМВС України в Закарпатській області та грошовою премією, а також грамотами та  медалями. А от `Спортивний клуб міліції Закарпаття` зі свого боку вручив комплект футбольної форми. Володар кубка переміг заслужено. Команда добре зіграна, в усіх лініях є свої лідери, а це насамперед Олександр Ковальчук, Юрій Бабуський, Михайло Варга. Підсилив колектив і Микола Красівов, який перейшов працювати в УДАІ УМВС з іншого підрозділу. Призери отримали дипломи грошові премії та футбольні м`ячі. Індивідуальні призи дісталися кращому гравцю Іванові Пашу з Тячева. Кращим воротарем став Васил Маняк, а нападником – Юрій Бобуський.
Організатори змагань, працівники відділу професійної підготовки УКЗ УМВС, висловлюють щиру подяку керівництву тячівського стадіону ім. Бейреша за надання спортивної арени та суддівській бригаді, яка обслуговувала матчі турніру.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області
13 жовтня 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Спорт

10:33
На Ужгородщині затримали наркоторговців
20:27
Кіберполіція заблокувала Telegram-канал, що лякав терактами в школах Мукачева
12:46
Закарпатці повернулися з нагородами з чемпіонату України з пауерліфтингу
20:42
В Ужгороді відбувся турнір пам'яті полеглого захисника Данила Богуславського
10:38
/ 6
Зимова першість Закарпаття з футболу: блокпостів біля стадіонів не буде, але й "ухилянтів" не прихищатимуть
10:28
/ 1
Стадіони у Минаї та Ужгороді допущені до УПЛ, хоча освітлення відсутнє
11:24
/ 3
5 організаторам підпільних гральних клубів на Закарпатті повідомили про підозру
20:53
/ 5
Закарпатська облрада просить УАФ дозволити й надалі проводити футбольні матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"
23:48
/ 4
Вартість встановлення освітлення на стадіоні "Минай Арена" сягне близько 16 млн грн
16:36
/ 1
На Закарпатті за допомогою квадрокоптера "вичислили" двох "ухилянтів"-"плавунців"
11:19
/ 9
УАФ заборонила матчі на "Минай-Арені" та "Авангарді" в Ужгороді до встановлення освітлення
23:41
Результатом благодійного забігу до Дня Святого Миколая в Ужгороді стали зібрані майже 40 тис.грн
12:41
/ 2
ФК "Минай" втратив ключових футболістів – Любеновіч
17:02
/ 1
Військовослужбовець із Закарпаття Андрій "Бродяга" Ткачук здобув "бронзу" Чемпіонату світу з бігу на 24 години
14:00
/ 3
За останні 2 дні "Минай" покинули вже 5 гравців
16:55
Закарпатський Воловець прийме Кубок України з армреслінгу
11:36
Закарпатські пауерліфтери повернулися з кубка України з медалями і навіть рекордом
15:20
Матч "Минаю" з "Динамо" в Ужгороді перенесено на весну через повітряну тривогу та відсутність освітлення на стадіоні
16:09
У Мукачеві відбулися змагання з художньої гімнастики "Мукачівська зірочка"
16:46
Мукачівці долучилися до забігу проти насильства
11:39
/ 1
Поліція розповіла про обставини зіткнення легковика, вантажівки, мікроавтобуса і велосипедиста у Вонігові на Тячівщині
10:40
/ 1
У Мукачеві сьогодні стартують чемпіонат Закарпаття та відкритий Кубок Мукачева зі змішаних єдиноборств (ММА)
21:07
Мукачівець вдало виступив на "Biegu Niepodległości" в Польщі
09:54
/ 1
9-річний хлопчик з Закарпаття встановив світовий рекорд у гирьовому спорті
17:49
/ 1
Перший благодійний Krayna Uzhhorod Half Marathon зібрав понад 316 тис. грн гривень на підтримку ЗСУ
» Всі новини