Джип для закарпатського фермера

Фірма "Крокус МГ" пропонує для фермерських господарств гірського краю сучасні позашляховики.

Концерн «Крокус МГ» - відома фірма в ділових колах не тільки Закарпаття, але й далеко за його межами. Президент концерну Михайло Греньо на Європейській Бізнес-Асамблеї (Оксфорд, Великобританія) за особистий вклад в інтелектуальний розвиток сучасного суспільства нагороджений «Міжнародною нагородою імені Сократа». Він удостоєний почесного звання Асамблеї ділових кіл України «Лицар Вітчизни» за високу національну гідність, патріотизм та активну участь у розбудові Української держави. Що нового може запропонувати клієнтам концерн «Крокус МГ» - у розмові нашого кореспондента з його президентом Михайлом Греньо.
-  Наш концерн заснований 15 років тому, - розповідає Михайло Греньо. - Основний напрямок діяльності концерну - комплексне забезпечення населення краю автотранспортом. Це - продаж автомобілів та їхнє гарантійне обслуговування, глибокий ремонт. Під це завдання створена відповідна інфраструктура. У нашому розпорядженні - автосалон, ще один - будуємо, дві СТО, де здійснюється розбір, фарбування, встановлення додаткового електронного обладнання.
На фірмі працює 60-70 спеціалістів. При концерні діє навчальний центр «Шафран», що по вул. Мукачівській, 70, в якому професійно готують водіїв автотранспорту категорії групи В. Аби готувати кадри для себе та області, проводимо ліцензування по спеціальності «автослюсар».
- Пане Михаиле, які в основному марки автомобілів представляє ваш концерн?
- Передусім - автомобілі японського виробництва. Для цієї мети ми створили центр, де представлено цілу палітру цих автомобілів. А також ми є офіційним дилером ексклюзивного імпортера автомобілів GROZ, DADI - позашляховики та пікапи. Тобто, простіше кажучи, джипи. Ці автомобілі виробляються на заводах Китаю і вже три роки завозяться на Україну.
- Ці джипи, як відомо, вже завоювали велику популярність серед фермерів. Оскільки на Ужгородщині найбільше фермерів у краї, будь ласка, трохи детальніше про них.
- Хочу повідомити, що джипи імпортера фірми GROZ, DADI будуть у нагоді всім, хто займається сільським та підсобним господарством, будівництвом, а то й просто, хто живе в селі. Приміром, пікапи цього імпортера, на мій погляд, найкраще пристосовані у такій місцевості, як на Ужгородщині.
Зборку цього автомобіля проводять у Китаї біля Пекіна на базі відомого позашляховика «Mitsubishi». Річ у тім, що ця фірма провела своє технічне переоснащення, а завод, на якому в Японії випускали ці автівки, перевезла у Китай. Тож даний автомобіль тільки відносно китайський. Пікап з п'ятиміс-ною кабіною формується дизельним та бензиновим мотором від «Mitsubishi» на рамі Л 200 або «Пейджеро Спорт».
У ній все, що потрібно водію: від приборної дошки, нашпигованої електронікою, -до регулювання дзеркал, сучасні фари. Мотор захищений міцним залізним піддоном. Словом, нормальна серйозна фермерська автомашина. На додачу, оснащена кузовом вантажопідйомністю до 600-800 кг, що може перевезти. Чого ще треба фермеру!
А вартість такого джипу у п'ятимісному варіанті - всього 70-73 тис., у двомісному - 55-60 тис. грн. Повноприводний джип - 80-85 тис. грн. Ціна, скажу, більш, аніж прийнятна. Даний тип автомобіля, вважаю, - серйозна пропозиція для фермерів Ужгородщини.
- Для придбання цих автівок існують, певно, пільгові умови?
- Так. Спільно з банком та страховими компаніями нами розроблено пільгові умови для придбання даного автомобіля. Кожна зі сторін надає покупцям з Ужгородщини відповідні відсоткові скидки. В автосалоні «Шафран» ми повністю допомагаємо клієнтам оформити придбання автомобіля у кредит.
Людям не потрібно нікуди бігати. Головне, щоб вони принесли відповідні документи про свої доходи, паспорт із пропискою, відповідну декларацію з податкової про піврічні обороти фірми чи власника, й машина відпускається клієнту під ті чи інші річні відсотки. Тож я щиро запрошую усіх тих, хто прочитає цю інформацію, завітати до нас в автосалон «Шафран», що по вул. Гагаріна, й вибрати собі по душі автомобіль.
- Що ще цікавого запропонуєте клієнтам?
- На замовлення клієнтів ми формуємо вищезгадані автомобілі двигунами як бензиновим, так і дизельним варіантами. Крім того, для власників малого та середнього бізнесу в нас є авто більш підвищеної вантажопідйомності. Це - мікровантажівки GROZ, BAW, на яких можна перевозити до п'яти тонн вантажу.
Ці вантажівки добре зарекомендували себе в Росії, де одна з найбільших проблем, - бездоріжжя. У цьому плані наш край, на жаль, не кращий. Тож для поліпшення роботи закарпатських фермерів нами підписано контракт на поставку даних вантажівок. Вартість - від 15-17 тис. доларів. Причому в різних варіантах - із закритим та відкритим кузовами.
Доволі цікава й інша новинка - мікроавтобуси POLARSUN місткістю від 9 до 14 посадочних місць із бензиновими та дизельними двигунами. Ці автомобілі призначені як для перевезень будівельних бригад або невеличких туристичних груп. Наша фірма також пропонує позашляховики, подібні до таких відомих марок, як «Тойота Прадо» та американські джипи вартістю (у залежності від комплектації) від 18 до 26 тис. доларів. їхні конструктори, скажу, врахували всі забаганки водіїв. Тут є все: надто економний мотор 2,2 літра - до супутникового контролю за місцем свого перебування. Такі машини у виконанні інших фірм, зауважу, набагато дорожчі.
- Пане Михаиле, як щодо гарантійного й технічного обслуговування ваших клієнтів?
- Ми обслуговуємо всіх наших клієнтів, які придбали у нас автомобілі, котрі ми донині представляли, й продовжуємо підтримувати їхню гарантію. Користуючись нагодою, запрошую всіх клієнтів, які придбали в нас авто цієї марки, завітати до нас, у відділ реалізації, й підтвердити наші взаємовідносини через додатковий договір про забезпечення нами гарантії на ці авто.
А враховуючи те, що наша фірма є центром з продажу японських авто, ми підготували діагностичну базу для обслуговування практично всіх автомашин японських марок.
Хто бажає опанувати керування автомобілем, будь ласка, до нас - на двомісячні курси в автошколу. Вона забезпечена сучасними автомашинами та кваліфікованими кадрами з підготовки водіїв. До речі, про високу професійну підготовку нашої автошколи говорить і той факт, що маємо набір автокур-сантів на два потоки наперед.
- Та спектр діяльності вашого концерну широкий...
- На базі концерну ми виготовляємо сертифіковані блоки для будівництва будівель. Є в наявності тротуарна плитка. Все це є й за прийнятними цінами. Тож щиро запрошуємо до нас й, за бажанням клієнта, можемо забезпечити товар на місце об'єкту власною доставкою.

Юрій Сеневич, Ужгород
07 жовтня 2008р.

Теги:

Коментарі

... 2008-10-07 / 09:22:00
Гавно, а не джип

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини