Безкоштовні дзвінки від "Beeline" для населення Закарпаття, що постраждали від стихії

Відтак, протягом 1-3 серпня в населених пунктах Чернівецької, Івано-Франківської та Закарпатської областей працюватимуть пересувні мобільні пости, звідки всі бажаючі зможуть зателефонувати до своїх рідних і близьких.

Мобільні пересувні пости почнуть свою роботу 1 серпня в Закарпатській області в Тячівському районі, 2 серпня вони запрацюють в Чернівецькій області в Вижницькому районі, а 1 серпня безкоштовно дзвонити зможуть жителі Надвірнянського району Івано-Франківської області.
Нагадаємо, що обладнання «Beeline» з гідністю витримало випробування грозами, які пройшли територією Західної України 21-27 липня, і жодна конструкція не була пошкоджена.
«Ми розуміємо усю складність ситуації. Своїми діями ми хотіли б допомогти місцевому населенню, яке зможе дзвонити безкоштовно у будь-яку точку України і спілкуватися зі своїми рідними та близькими. Адже цим людям зараз дуже потрібна підтримка і розуміння. Крім того, якщо така потреба виникне, ми організуємо мобільні пости і на довше, щоб постраждалі мали можливість вільно спілкуватися в такий важкий для них час», - відзначив директор Львівської філії «Beeline» Віктор Костецький.
До речі, «Beeline» приєднався до всеукраїнської акції допомоги населенню, яке постраждало від стихійного лиха. Від сьогодні будь-який абонент «Beeline» може перерахувати 10 грн в фонд допомоги населенню регіонів Західної України – для цього потрібно тільки подзвонити за номером 8-900-300-10-90 чи відправити SMS-повідомлення на номер 1090. Вартість SMS чи дзвінка з врахуванняс всіх податків – 10 грн.
Станом на 31 липня в шести областях західного регіону, а саме в Івано-Франківській, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській, які постраждали внаслідок стихійного лиха (дуже сильні дощі, що призвели до різкого підняття рівнів води у ріках Карпатського басейну), залишаються підтопленими 619 населених пунктів (відведено воду від 148 н. п.), 32 тис. 354 житлових будинки (відведено воду від 12 тис. 348 будинків). Залишаються охоплені водою 28 тис. 326 га сільськогосподарських угідь. Про це повідомила прес-служба МНС України.
*   *    *        
 В Україні послуги під брендом «Beeline» надає ЗАТ «Українські радіосистеми». Компанія входить в міжнародну групу ВАТ «ВимпелКом». Група компаній  «ВимпелКом» - телекомунікаційний оператор, який надає послуги голосового зв`язку і передачі данних на основі широкого спектру технологій безпровідного і фіксованого зв`язку, а також широкополосного доступу в Інтернет. В групу компаній  «ВимпелКом» входять компанії, які надають свої послуги в Росії, Казахстані, Україні, Таджикістані, Узбекистані, Грузії і Вірменії на території з загальною кількістю населення близько 250 млн чоловік. ВАТ «ВимпелКом» стало першою російською компанією, яка була включена в лістинг Нью-Йоркської фондової біржі (NYSE). Акції Компанії котуються на NYSE під символом VIP.
Покриття мережі GSM/GPRS/EDGE «Beeline» в Україні охоплює 90% населеної території країни, де проживає 43 млн. людей. Компанія використовує найновіше високотехнологічне обладнаннядля мереж наступного покоління NGN. Для обслуговування клієнтів за стандартами міжнародного бренду «Beeline» впровадив іноваціні рішення – система інтелектуальної маршрутизації трафіка, розподілу All-IP архитектури, цифрове кодування голосу, сучасні комутатори з підвищеною ємністю, що забезпечує високу якість і надійність послуг.

"Високий Вал"
31 липня 2008р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
» Всі новини