Найкрасивішою дівчиною Ужгорода стала Катерина Шутєва, учениця 1-ої школи

Краса врятує світ. Можливо, а можливо й ні. Але те, що Ужгород потрібно рятувати від краси – запереченню не підлягає. Свідченням цьому був конкурс „Міс Ужгород-2008”, який 8 квітня відбувся в облмуздрамтеатрі.

Тринадцять найкрасивіших дівчат з обласного центру майже місяць готувались до святкового дійства - особливо їм не давали „спокою” виснажливі репетиції за участі хореографів–постановників народного колективу студії сучасного танцю „Бліц”, багаторазові фотосесії від Володимира Твердохліба і, звичайно, організаторські вибрики. Та скажемо Вам на правду, мученицька дорога, якою дівчата йшли тільки зо три десятки днів, привела до вишуканого, по–справжньому чарівного, конкурсу краси.

На годиннику 18:20, а в залі яблуку ніде впасти. Гучними оплесками, шаленими вигуками і різного роду транспарантами глядачі зустрічали юні дарування міста. Витончені й вишукані, цілеспрямовані й трошки розгублені, горді за себе й за Ужгород, як справжні патріоти України, в національному вбранні дівчата вийшли на сцену. А наповнені по самі вінця враженнями, присутні ще з більшим ентузіазмом продовжували кричати, стрибати, дарувати оплески усім конкурсанткам. Останні, як справжні професіонали, тільки загадково посміхались і робили свою справу – влаштували поціновувачам краси справжнє свято.

Дівчата пішли зі сцени, а публіка завмерла. Глядачі були схожі на роботів, у яких закінчилась енергія. І не даремно, адже всі очікували на вихід містера УжНУ 2007 Дениса Шипа із танцем робота. В цієї людини енергія ніколи не закінчується, а періодично навіть зашкалює. Кілька хвилин і аудиторія знову ожила.

Кожен з нас в дитинстві мав заповітну мрію. Хтось прагнув стати лікарем, комусь подобалась професія вчителя, а учасниці... вирішили опанувати ковбойське мистецтво. „Кантрі” – саме так називався другий вихід дівчат. Попри зауваження ведучої вечора Тетяни Стегней: „Озбройтесь ременями безпеки, аби не впасти зі своїх коней”, глядачі все ж таки „випали”. „Випали” і довго не могли прийти до тями. Адже дійство, яке відбувалось на сцені перевершило вестерни всіх часів і народів. Не вистачало хіба–що бойового арсеналу...

Заспокоїти публіку було важко, а декого - майже неможливо. Та слова „ні” учасники народного колективу студії сучасного танцю „Бліц” не знають і знати ніколи не будуть. Танець „Невроз мегаполісу”, який вони 20 травня покажуть десяткам тисяч глядачів в Італії на чемпіонаті світу, побачили й ужгородці. Побачили і заспокоїлись.

Та довго не могли заспокоїтись самі конкурсантки, мовляв, вони танцюють не гірше. Щоправда, не в модерному стилі, а в стилі диско. Після цього виходу всі налаштувались на дискотеку в нічному клубі „Ейла”. Та журі чи то навмисно, чи то в роздумах прагнуло продовження свята. Відповідно і традицію: „На Закарпатті порядні люди все роблять до тричі” – дівчата порушили. Після двох композицій у виконанні відомої закарпатської співачки Ірини Ярини та ще одного подарунку від Альони Камінської – брейк–проекту „Fly zet”, конкурсантки вийшли на сцену вже у вечірніх сукнях. Тут журі вже не мало вибору – треба оголошувати результати. Цю почесну місію виконав голова оргкомітетів „Міс Студентство Закарпаття” та „Міс Ужгород-2008” Владислав Лакатош. Отож результати наступні: „Міс фото” – Брегіта Прокоп (школа №10), „Міс глядацьких симпатій”, „3 віце–міс” – Вікторія Котлярова (школа №5), „Міс дружність” – Ніколь Тімченко (школа №3), „2 віце–міс” – Ізабелла Галіон (школа №3), „1 віце–міс” – Марія Романенко (школа №3), „Міс Ужгород” – Катерина Шутєва (школа №1).

Організаторами заходу виступили Асоціація молодих медиків-студентів м.Ужгорода та Ужгородська міська організація ВМГО "Молодіжний союз "Наша Україна".

Організатори вдячні за підтримку: Ужгородському міському голові Сергію Ракушняку, будівельній фірмі „СіПіЕн БІЛДІНГ ЮКРЕЙН”, банку „Форум”, пп. „Мибс”, бар–ресторану „Кактус”, магазину „Декорейшн”, команії „Фаберлік”, кафе „Тотем”, головному інформаційному спонсору – газеті „Калейдоскоп оголошень”.

Віталій Біровчак, ведучий конкурсу „Міс Ужгород-2008”
11 квітня 2008р.

Теги:

Коментарі

Учасниця конкурсу 2008-04-22 / 22:39:00
Якщо б конкурс був чесний, а не куплений, було б добре. Чому тільки Бригітті, Ізабеллі та Маші запропонували підписати контракт? чому Каті не запропонували? адже вона Міс :)

НОВИНИ: Соціо

11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
» Всі новини